Resultaten voor creatieve workshop

 
creatieve workshop
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p.
En voor hen die willen weten of ze het in zich hebben om de oude Vlaamse meesters te evenaren, is er natuurlijk de leuke workshop schilderen. Onemotion werkt samen met diverse voorkeurspartners, welke te herkennen zijn aan ons voorkeurslogo voor workshop aanbieders kijk voor Nederlandse workshop op creatieve workshops.
Workshop SEO
Creativiteit, Cursus of workshop, Gent UiT in Vlaanderen.
Creatieve workshop: Op speurtocht in je hoofd. Gent, Folie a deux Iets met 2. Cursus of workshop. Van 6 september 2017 tot 29 augustus 2018. Schilderen met Marc. Gentbrugge, LDC DE KNOOP. Cursus of workshop. Van 13 september 2017 tot 29 augustus 2018.
hypothecaire leningen
CREATIEVE WORKSHOP Wellen.
Magazine Wild van Wellen. In de pers. Noodnummers en links. Paasworkshop: De kip en het ei. In deze workshop gaan we leuke versieringen/decoraties maken voor Pasen zodat jullie huis er op zijn paasbest uitziet. Voor alle kinderen van het lager onderwijs.
poort
Creatieve workshop Klaproos in klei Gemeente Alken.
Bouwen en verbouwen. Landbouw en natuur. UiT in Alken. Creatieve workshop Klaproos in klei. Creatieve workshop Klaproos in klei. Deze informatie is niet meer actueel! Dienstencentrum De Kouter 13.30u. OCMW Info: margaret.pozsgai@ocmw-alken.be 011 59 06 70. woensdag 15 juni 2016.
sieraden maken workshop
Creatieve workshop: kunst in een doosje. Facebook. Instagram. YouTube.
Creatieve workshop: kunst in een doosje. 21 augustus 16h00 18h00. Geleide wandeling door de modeltuin, de wijnstokken en de pedagogische moestuin van het Josaphatpark FR. Hoe hergebruik je lege luciferdozen? Made in kit geeft je creatieve tips en idee├źn om amuletten, mini-boekjes of nog landschappen te maken op basis van deze kleine doosjes.
creatieve cursussen
Workshops / Creatieve Workshops Overijse Wattedoen.be.
Workshops Creatieve Workshops Deze week Overijse en omgeving. leeftijd van de deelnemer: onbelangrijk. Workshop bloemschikken met Ness. Klorofyl Flower Design la Maison Ness Rue du Village, 7a Sint-Genesius-Rode 20 km. Sashiko Traditional Japanese stitching. Enkidu Asbl Square Baron Alfred Bouvier 6 Saint-Gilles Voordeel Wattedoen.be Kinderen 8 22 km.
teamdag
Creatieve workshop kinderen Mol UiTmetVlieg.be.
Cursus of workshop. Creatieve workshop kinderen. Tijdens de bosbar stelt vzw Zaba Kina haar werking voor en kunnen de kinderen deelnemen aan een creatieve workshop. Er is ook een infostand rond roofvogels en assistentiehonden. Ecocentrum De Goren Postelsesteenweg 71 2400 Mol.
Creatief Femma.
Ook bloemschikken komt regelmatig aan bod. Een overzicht van andere creatieve activiteiten van de groepen. De succesnummers uit vorige jaren.: Creatief met beton cursus van 2 x 3 uur. In de ban van weven: Juwelen weven 1 of 2 x 3 uur of Homedeco weven 3 x 3 uur. Breien op maat 5 x 3 uur. Breien voor starters 2 of 3 x 3 uur. Continentaal breien basiscursus 2 x 3 uur. Juwelen haken 2 x 3 uur. Mochila haken cursus 3 x 3 uur. Femma maakt het zelf. met deze fiches kunnen groepen zelf aan de slag. Vrijwilligers vinden de fiches in de webwijzer. Klik op de titel om te ontdekken waar deze workshop of reeks in jouw buurt wordt gepland.
Goed voornemen: volg een creatieve workshop.
goed voornemen: volg een creatieve workshop. Goed voornemen: volg een creatieve workshop. Wil je graag in een paar uurtjes iets nieuw leren in 2017? Ga dan voor een van deze vijf workshops. Van een quote borduren en een klok maken tot een workshop fotografie.
Tafelen creatieve workshop VVJ.
Tafelen creatieve workshop. Tafelen creatieve workshop. Alle kinderen doorlopen op hun eigen tempo en creativiteit 3 creatieve workshops van klutske, rond het thema tafelen. drankonderleggers voor de hele familie genaaid met pareltjes en andere leukigheden., waterdichte picknickmatjes gevlochten en gelamineerd.

Contacteer ons