Resultaten voor creatieve workshop

 
creatieve workshop
Creatief denken en brainstormen Workshop creativiteit. expertacademy-logo-black.
Succesvolle ondernemingen slagen er in om creatiever en innovatiever te zijn en stimuleren het out-of-the-box" denken bij hun medewerkers. Creatieve bedrijven zijn niet alleen succesvoller, ze weten competente medewerkers ook beter aan zich te binden en ze kennen een laag ziekteverzuim. In deze praktijkgerichte workshop worden verschillende technieken aangereikt die het mogelijk maken om het creatieve proces te sturen, te vergemakkelijken en te kwantificeren.
workshop Kinderfeestje
Package bezoek creatieve workshop Belgisch Stripcentrum Museum Brussel.
Het Stripmuseum op Google Street View. Home / Animaties / Package bezoek creatieve workshop. Package bezoek creatieve workshop. Voor Brusselse scholen die een rondleiding in het museum wensen te combineren met een creatief stripatelier stellen we een package bezoek workshop voor.
bedrijfsuitje friesland
Workshops Tuincentrum De Molen.
Op zoek naar een creatieve workshop bloemschikken dan ben je bij tuincentrum De Molen Moen aan het juiste adres. Samen met een deskundige fleuriste brengen we jullie de kneepjes van het vak bij en dit in een gezellige ontspannen sfeer.
SEO Workshop
Bijleren dankzij korte creatieve workshops Thema's' Out.be.
Bijleren dankzij korte creatieve workshops. Bijleren dankzij korte creatieve workshops. We kennen het allemaal. Een zeer druk leven. En er is nog zoooveel dat we zouden willen leren. Aah, dan zijn workshops die slechts 1 avond of dag duren en veel creativiteit teweeg brengen IDEAAL!
creatieve cursussen
Creatieve workshops Sprookjesachtig handgeschilderd.
Wat kan je bij mij doen? Workshops volwassenen: samen een schilderij maken en andere creatieve workshops. Vrijgezellenfeestjes: Creatieve workshops voor vrijgezellenfeestjes of teambuildingactiviteiten in een bijzondere omgeving. Kinderatelierfeestjes: de leukste verjaardagsfeestjes thuis of in het atelier! ook communie of lentefeest, Sweet 16.,
creatieve cursussen
workshops.
Een leuke namiddag of gezellige avond ter gelegenheid van een vrijgezellenfeestje, als teambuilding, verjaardagsfeestje of gewoon als onderonsje met vriendinnen. Geregeld is er een mooi aanbod van creatieve workshops voor meiden en jongens, dames en senioren. Kies uit het aanbod of contacteer Happy Me en samen gaan we op zoek naar een workshop op maat en een geschikte datum minimum 6 deelnemers.
creatieve cursussen
WORKSHOP Creatieve typografie MIAT Museum over industrie, arbeid en textiel.
Vorige Pauzeren Volgende. WORKSHOP Creatieve typografie. zat, 13/05/2017 1030: 1700.: zon, 14/05/2017 1030: 1700.: Experimenteer met letters en ornamenten. Creatief omgaan met typografie staat centraal in deze workshop. Je gaat aan de slag met letters en ornamenten en maakt hiermee een compositie.
bedrijfsfeest amsterdam
Creatieve workshops.
Creatieve workshops Workshop schilderen. De creatieve workshop Melkkruk schilderen op onze boerderij in Kamerik is leuk voor iedereen die van schilderen creatief bezig zijn houdt. Het ouderwetse melkkrukje werd vroeger gebruikt bij het met de hand melken van de koeien.
Workshop Creatief Denken: Water.
Een spannend avontuur met uitdagende creatieve opdrachten! In de workshop passen we werkvormen creatief denken toe op het thema water. Met deze werkvormen kan je nadien ook zelf aan de slag in de klas. De workshop zoomt in op watergebruik en waterverspilling.
Creativiteit, Cursus of workshop, Antwerpen UiT in Vlaanderen.
workshop eigen kledij borduren. Borgerhout Antwerpen, 55m2. Cursus of workshop. woensdag 21 februari 2018. workshop een broche van vintage knopen. Borgerhout Antwerpen, 55m2. Cursus of workshop. zaterdag 24 februari 2018. Workshop: Juwelen maken met een boodschap. Antwerpen, Zahia Antwerpen. Cursus of workshop.

Contacteer ons