Meer resultaten voor creatieve workshop

 
creatieve workshop
EduArt Workshop creatief schrijven.
Wie kan je leerlingen beter begeleiden bij het creatief schrijven dan een schrijver? Allemaal goed en wel denk je maar ik ben geen schrijver. En ik heb er ook geen in de aanbieding. Als je dat wil komt Frank Pollet naar je klas voor een heuse workshop creatief schrijven. En dat is geen toeval. Frank is immers coordinator en een van de auteurs van de fonkelnieuwe werkboeken SCHRIJF ZE! Drie jeugdauteurs en een onderwijsdeskundige staken de hoofden samen en dat levert vonken op. hier meer
kinderfeestje geven
Praktische info workshops.
Gegarandeerd een geslaagd eindresultaat. Als extraatje krijg je een kortingskaartje. Dit kortingskaartje geeft je éénmalig 10% korting op creatieve materialen en is tot 2 weken na de gevolgde workshop geldig. Bij een workshop bestaande uit 2 lesmomenten gaan deze 2 weken in na het laatste lesmoment. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kunt deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar workshops@debanier.be. Vermeld je naam reservatienummer adres telefoonnummer e-mailadres rekeningnummer de winkel en de naam van de workshop. Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald behalve de administratiekosten. Voor duoworkshops is dat 5 euro. Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro. Meer informatie vindt u hier
vrijgezellenfeest vrouwen
Workshop De 7 mijlslaarzen van Klein Duimpje. Creatieve systeemtherapie en begeleiding voor kinderen volwassenen gezinnen en koppels. Rapunzel.
In Vormingscentrum Rapunzel Diest. Begeleidingsprocessen blijken heel wat aan mogelijkheden en diepgang te winnen wanneer we naast het gewone gesprek ook non verbale middelen inzetten. In deze opleiding diepen we uit hoe verschillende creatieve werkvormen en technieken kunnen gebruikt worden in systeemtherapeutische hulpverleningsprocessen. We leggen het accent op de wijze waarop we creatieve hulpmiddelen kunnen gebruiken om de dialoog tussen hulpverlener en cliëntsysteem te verbreden en verdiepen. We onderzoeken de mogelijkheden van co-creatie waarbij we ervan uitgaan dat net in de ontmoeting via het beeld de metafoor de tekening het verhaal etc. ruimte kan komen om te spreken te denken te voelen en te beleven.
creatieve cursussen
Workshop creatieve en actieve workshops.
Schuilt er een kunstenaar in jou? geopend open op maandag soms dinsdag soms woensdag soms donderdag soms vrijdag zaterdag. APELDOORN GELDERLAND Ontdek je creatieve talenten bij het Royal Talens Experience Centre in Apeldoorn! Doe mee aan workshops leer alles over professionele producten en volg een rondleiding en ontdek hoe ambachtelijke verf wordt gemaakt. Op avontuur in de filmwereld in EYE. geopend elke dag geopend. AMSTERDAM NOORD-HOLLAND Stap binnen in de magische wereld van EYE! Ontdek alles over films in het Panorama volg een spannende filmspeurtocht en bekijk je favoriete fragmenten in een ruimte met bijna honderd beeldschermen.
google SEO
Creatieve workshops in Antwerpen activate.me.
Creatieve workshops in Antwerpen. Ontdek creatieve workshops in Antwerpen.
creatieve workshops
Lipdub een creatieve workshop.
Teambuildingsevent in een uniek thema. als we dat samen doen hoeft een teambuilding vaak niet meer te zijn. In deze rubriek bewijzen we dat teambuilding ook genieten kan betekenen. Lipdub een creatieve workshop. Heb je ooit al gehoord van lipdub? Wij introduceren het aan jullie! Klik hier om meer te lezen. Bij lipdub kies je met je groep vooraf een nummer en de clip die je wilt playbacken. Tijdens de postproductie wordt de audio vervangen door het originele nummer. Deze activiteit kan je met 1 tot 100 personen doen en is gewoon pure fun. Je ziet je volledige team op een andere manier. Met speciale decors en en aparte scènes wordt dit de ultieme ludieke activiteit voor jouw team!
Creatieve workshops beeldhouwen bloemschikken keramiek juwelen maken mozaiek naaien schilderen en meer.
Een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan creatieve workshops in België en Nederland beeldhouwen bloemschikken keramiek naaien breien haken.
Creatieve workshop met naald en draad Markant.
Menu Ontdek beleef en geniet! Markant in je buurt. Home Activiteiten Creatieve workshop met naald en draad. Creatieve workshop met naald en draad. Sjiekebiele Dorpsstraat 36 8000 Brugge. naaiworkshop in atelier Sjiekebiele. Het formulier wordt geladen. Andere activiteiten georganiseerd door Oedelem. Creatieve workshop met naald en draad. Markant in je buurt. Lid worden van Markant.
Workshops van 15 tot 75 p.p.
Wat kost een workshop? Onemotion werkt door heel Nederland samen met diverse creatieve en actieve workshop partners. Elke partner werkt een eigen workshop programma af met een afwijkend programma en duur. Hierdoor kunnen de workshop prijzen onderling sterk verschillen. Een workshop is al verkrijgbaar vanaf 15 p.p. Welke workshops zijn er te vinden bij Onemotion? Voor de creatievelingen hebben we de beschikking over sieraden workshops schilder workshops workshops slippers pimpen workshops naaktmodel schilderen styling workshops workshops Venetiaanse maskers maken workshops beeldhouwen make-up workshops en lachworkshops. Voor de smulpapen zijn er kookworkshops sushi workshops bonbon workshops high tea workshops cupcake workshops en workshops taarten maken. Natuurlijk hebben we ook actieve workshops.
WORKSHOPS VOOR SCHOLEN CREATIEVE PROJECTEN OP MAAT WORKSHOPS BEELDENDE KUNST VOOR KIDS TE MOERBEKE-WAAS.
WORKSHOPS BEELDENDE KUNST VOOR KIDS TIJDENS SCHOOLVAKANTIES. ZOMERWORKSHOPS JULI AUGUSTUS 2015. WORKSHOPS VOOR SCHOLEN CREATIEVE PROJECTEN OP MAAT. PUPSTUDIO THE SKETCHBOOK PROJECT BROOKLYN ART LIBRARY NEW YORK. CREATIEVE FEEDBACK SESSIES met cartoonist / Illustrator STEVE MICHIELS voor jongeren vanaf 16 jaar volwassenen. Ben jij volop bezig aan een stripverhaal een graphic novel of een eigen creatief tekenproject en heb je feedback nodig van een professional?

Contacteer ons