Meer resultaten voor workshop thuis

 
workshop thuis
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
De cocktails thuis vlot namaken. Elke deelnemer krijgt een door mij opgesteld receptenboekje van de cocktails die we maken op de avond zelf. Dit geeft je de mogelijkheid om vrij gemakkelijk zelf de cocktails te maken voor als je bijvoorbeeld vrienden op bezoek hebt. enkel regio Oost en West-Vlaanderen. Wat wil je zeker weten? Na het volgen van deze cocktailworkshop mag je je met recht en reden cocktailprins of prinses noemen. Je zal vriend en vijand verbazen met je kunde en overladen worden met complimentjes over je lekkere cocktailcreaties. Vergeet je theekransjes van vroeger, met een traditioneel stukje taart. Vanaf nu staan je vrienden in lange rijen te wachten om hun lippen te zetten aan één van jouw versgemaakte cocktails. Kortom, je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Zo een vaart zal het misschien nog niet lopen. Maar toch kom je gevaarlijk dicht in de buurt. Maak je klaar voor een avondje shaken, proeven, lachen en genieten. Welkom in het sprookje van Cocktails @ Your Place dat zich misschien wel afspeelt in jouw eigen huiskamer. Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.:
SEO Workshop
Workshops Droomwolk.
Na een korte uitleg over de workshop gaan we gezellig aan de slag. Er zijn leuke voorbeelden en de kinderen worden geholpen door de Droomwolk begeleiding. Wanneer Droomwolk de workshop bij u thuis komt organiseren, dient u zelf het eten en drinken alleen nog te verzorgen.
Workshop SEO
SAM-workshop bij jouw thuis.
Zorg ervoor dat de ruimte voldoende verlucht, schoongemaakt en opgeruimd is, maar ga zeker niet heel je huis poetsen, perfectie is ook niet alles! Het aantal personen is afhankelijk van het soort workshop zie per workshop. De prijzen zijn variëren afhankelijk van het soort workshop. Om tot bij je thuis te komen vraag ik meer omwille van de verplaatsing, dit staat aangegeven bij elke workshop.
workshop voor kinderfeestje
Word jij Femma lesgever voor de workshop Interieurstyling: thuis je eigen stijl? Artikel Femma.
Word jij Femma lesgever voor de workshop Interieurstyling: thuis je eigen stijl? Word jij Femma lesgever voor de workshop Interieurstyling: thuis je eigen stijl? Liesje Berteloot maandag 22 juni 2015 lesgever, interieurstyling Al 2 reacties. Het omtoveren van een huis tot een thuis is een hele uitdaging en roept veel vragen op.
kookstudio 25
Workshops Cock a Vero.
Eén workshop is een sessie van / 3u. De aanvangstijd bepalen wij steeds naar gelang uw wensen. Prijs: 28 euro per persoon. Cocktail workshops op verplaatsing. Deze workshop wordt gegeven op een door u te kiezen locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of bij vrienden of op uw verjaardag.
creatief kinderfeestje thuis
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p.
Workshop chocolade maken. Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor thuis van vrijgezellenfeest tot vriendinnendag? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. In steden als Brussel, Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven, Kortrijk, Aalst, Mechelen, Turnhout, Oostende, Genk, Hasselt, Luik etc.
Workshop tHuis in mijn hoofd Nieuws Stad Poperinge.
Workshop tHuis in mijn hoofd. Voor de eerste workshop onder de noemer GESCHREVEN, GETEKEND GEDRUKT van de vzw Kunst komen Bart Moeyaert en Gerda Dendooven op paaszaterdag 4 april 2015 speciaal naar Watou afgezakt om al je schrijf en illustreervragen te beantwoorden.
Bouworde vzw Vrijwilligerswerk Aanbod 15-30 jaar.
Action for Child Rights zal tijden de workshop Thuis in het Weeshuis op een interactieve manier dieper ingaan op de bestaande situatie in kindertehuizen in ontwikkelingslanden en hoe je als vrijwilliger hiermee kan omgaan. Daarbij geven we handige tips and tricks mee die van pas komen voor iedereen die vrijwilligerswerk gaat doen in kindertehuizen.
Thuis een workshop zilverklei organiseren, gastvrouw gratis!
Workshop Juwelen Maken. Workshop bij je thuis, gastvrouw gratis! Workshop bij je thuis, gastvrouw gratis! Een workshop sieraden maken met zilverklei bij U thuis duurt 4 uur. Eerst krijg je wat uitleg over zilverklei. Daarna wordt er een korte demonstratie gegeven.

Stel zelf een groepje vriendinnen samen en ik kom bij jou thuis de workshop geven. De prijs hangt dan af van hoeveel personen er zullen deelnemen. Zal de workshop doorgaan binnen een straal van 10 km rond Temse, dan reken ik geen verplaatsingskosten aan.

Contacteer ons