Zoeken naar workshop thuis

 
workshop thuis
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p.
Workshop chocolade maken. Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor thuis van vrijgezellenfeest tot vriendinnendag? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. In steden als Brussel, Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven, Kortrijk, Aalst, Mechelen, Turnhout, Oostende, Genk, Hasselt, Luik etc.
workshop
Workshop op locatie Creabelle-Workshops.
Workshop op locatie. Workshop op locatie. Workshops op maat. Ik wil graag vrijblijvend meer informatie of offerte aanvragen. Workshops op maat op de locatie die je verkiest: thuis, in uw bedrijf of een andere locatie. Onze creatieve workshops zijn daar uitermate geschikt voor.
Workshop SEO
Workshops.
Originele en prachtige mozaïekwerken mozaïek je thuis met het unieke concept van Mozaiekpakket.nl. Mozaïekpakketten inclusief alle mozaïekmaterialen, samengesteld door professionals. U heeft géén begeleiding nodig om het mozaïek te maken, u kunt dus helemaal zelfstandig aan de slag. Tai Chi Workshop op locatie in België.
wkk
Workshops Cock a Vero.
Eén workshop is een sessie van / 3u. De aanvangstijd bepalen wij steeds naar gelang uw wensen. Prijs: 28 euro per persoon. Cocktail workshops op verplaatsing. Deze workshop wordt gegeven op een door u te kiezen locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of bij vrienden of op uw verjaardag.
daikin
Thais koken aan huis Home.
Tom Kha Kai. Kippesoep met kokos, tomaten en champignons. Pad Pak Koong. Groentjes uit de wok met scampi. Kip met lemon en Thaise kruiden. Workshop Thais koken. Op 1 van onze locaties of bij uw thuis. Thaise afhaalgerechten / lunchboxen.
Kok aan huis Culinaire verwennerij Workshops: Lekker Thuis: kok aan huis workshops communiefeesten.
Deze workshop is helaas VOLZET. Bekijk eens de reportage Kookles op sterrenniveau die verscheen in het juninummer van Cook Magazine. Zo krijg je een idee over onze workshops. Heb je iemand nodig die een communiefeest of barbecue voor je verzorgt of een trendy walking dinner? Terwijl jij samen met je gasten zalig geniet, zorgen wij voor het culinaire aspect. Voor meer updates, zie: Copyright 2018 Lekker Thuis: kok aan huis workshops communiefeesten Culinairs Seizoen Website Design door Stijn Sillen template door Fab Themes.
Workshop Veilig WiFi-gebruik thuis en onderweg Aalter UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Workshop Veilig WiFi-gebruik thuis en onderweg. Voor wie computerervaring heeft of Hop de computer op deel3 gevolgd heeft. Voor wie een eigen Windows laptop, smartphone of tablet heeft. Er zijn een beperkt aantal tablets en laptops aanwezig in het KuCo-huisje.
Workshops Vegamuze.
Eet je graag samen met vrienden en familie en hou je ervan om nieuwe dingen te ontdekken? Dan is een workshop aan huis het ultieme avondje thuis voor jou! In tegenstelling tot een avondje op restaurant blijf je hier gezellig in de comforts of your own home dus die babysit hoef je ook al niet regelen; handig, maar hoef je gelukkig niet zelf uren in de keuken te vertoeven.

Contacteer ons