Meer resultaten voor workshop thuis

 
workshop thuis
workshop - Google voor kmo's.'
Google Adwords is een snelle en efficiënte manier om in de kijker te lopen. Indito beheert de campagne op Google Adwords en zorgt ervoor dat u of uw klant online boven de massa uitsteekt. Ontdek de promotie en adverteer zonder zorgen.
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p.
Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor thuis van vrijgezellenfeest tot vriendinnendag? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. In steden als Brussel, Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven, Kortrijk, Aalst, Mechelen, Turnhout, Oostende, Genk, Hasselt, Luik etc.
Workshop SEO
Kok aan huis Culinaire verwennerij Workshops: Lekker Thuis: kok aan huis workshops communiefeesten.
De prijs voor deze workshop is 55 euro, aperitief, wijnen, water en receptenmap inbegrepen. Inschrijven voor deze workshop kan via de website of via mail tot uiterlijk 30 juni. Bekijk eens de reportage Kookles op sterrenniveau die verscheen in het juninummer van Cook Magazine. Zo krijg je een idee over onze workshops. Heb je iemand nodig die een communiefeest of barbecue voor je verzorgt of een trendy walking dinner? Terwijl jij samen met je gasten zalig geniet, zorgen wij voor het culinaire aspect. Voor meer updates, zie: Copyright 2018 Lekker Thuis: kok aan huis workshops communiefeesten Culinairs Seizoen Website Design door Stijn Sillen template door Fab Themes.
lening
Workshop op locatie Creabelle-Workshops.
Workshop op locatie. Workshop op locatie. Workshops op maat. Ik wil graag vrijblijvend meer informatie of offerte aanvragen. Workshops op maat op de locatie die je verkiest: thuis, in uw bedrijf of een andere locatie. Onze creatieve workshops zijn daar uitermate geschikt voor.
vlaams krediethuis
Colruyt Group Academy Kom thuis in boeiende workshops.
Colruyt Group Academy. Kom thuis in boeiende workshops. Mijn winkelwagen 0. Deel op Twitter. Deel op Facebook. Ontdek de wereld van aromatherapie. Nu ook workshops in Melle! Ga op ontdekking in je drankkast. Ga voor veggie. Geef eens een workshop cadeau.
zweedse puzzel
Workshop Proper Thuis Logo Kempen.
Workshop Proper Thuis. In deze workshop ligt de nadruk op het gezond en veilig omgaan met schoonmaakproducten en pesticiden in de woning. Aan de hand van een productenbox wordt ingezoomd op het lezen van het etiket. Deelnemers krijgen concrete tips om thuis gezondere keuzes te maken.
rh brandbeveiliging
Workshops Vegamuze.
Eet je graag samen met vrienden en familie en hou je ervan om nieuwe dingen te ontdekken? Dan is een workshop aan huis het ultieme avondje thuis voor jou! In tegenstelling tot een avondje op restaurant blijf je hier gezellig in de comforts of your own home dus die babysit hoef je ook al niet regelen; handig, maar hoef je gelukkig niet zelf uren in de keuken te vertoeven.
Workshops Cock a Vero.
Eén workshop is een sessie van / 3u. De aanvangstijd bepalen wij steeds naar gelang uw wensen. Prijs: 28 euro per persoon. Cocktail workshops op verplaatsing. Deze workshop wordt gegeven op een door u te kiezen locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of bij vrienden of op uw verjaardag.
Scuro Coffee, Workshop koffie bij jou thuis of op locatie 3 uur: bespaar 52% in Maastricht via Social Deal.
Voor de echte koffieliefhebbers: een workshop van maar liefst 3 uur waarbij je leert over de bereiding van koffie én hoe je de mooiste espresso en cappuccino maakt. Leuke workshop koffie van echte koffiekenners. De workshop wordt gegeven bij jou thuis of op locatie en duurt 3 uur.
Scuro Coffee, Workshop koffie bij jou thuis of op locatie 3 uur: bespaar 52% in Hasselt via Social Deal.
Voor de echte koffieliefhebbers: een workshop van maar liefst 3 uur waarbij je leert over de bereiding van koffie én hoe je de mooiste espresso en cappuccino maakt. Leuke workshop koffie van echte koffiekenners. De workshop wordt gegeven bij jou thuis of op locatie en duurt 3 uur.

Contacteer ons