Op zoek naar workshop thuis?

 
workshop thuis
Workshops 1001activiteiten.be.
Mogelijk op elke gewenste locatie in België. Activiteit op locatie Workshops. Originele en prachtige mozaïekwerken mozaïek je thuis met het unieke concept van Mozaiekpakket.nl. Mozaïekpakketten inclusief alle mozaïekmaterialen, samengesteld door professionals. U heeft géén begeleiding nodig om het mozaïek te maken, u kunt dus helemaal zelfstandig aan de slag. Cocktailworkshop de Gin Tonic Experience. 3500, per persoon. Vanaf 25 personen. Hasselt Gent Brussel Genk Leuven Antwerpen Kortrijk Mechelen. Cocktail workshops Workshops. Voor een origineel en ontspannen bedrijfsuitstap, als afsluiter van een zakelijke bijeenkomst of een gezellige activiteit met vrienden of familie doet u de Gin Tonic experience! De Gin Tonic, wie kent hem niet? Afleren wat je van je moeder hebt geleerd Workshop in Faalplezier.
Workshop SEO
Workshops Vegamuze.
Eet je graag samen met vrienden en familie en hou je ervan om nieuwe dingen te ontdekken? Dan is een workshop aan huis het ultieme avondje thuis voor jou! In tegenstelling tot een avondje op restaurant blijf je hier gezellig in de comforts of your own home dus die babysit hoef je ook al niet regelen; handig, maar hoef je gelukkig niet zelf uren in de keuken te vertoeven.
creatief kinderfeestje thuis
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p.
Workshop chocolade maken. Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor thuis van vrijgezellenfeest tot vriendinnendag? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. In steden als Brussel, Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven, Kortrijk, Aalst, Mechelen, Turnhout, Oostende, Genk, Hasselt, Luik etc.
workshop
Workshop Proper thuis Logo Gezondplus.
Workshop Proper thuis. In deze workshop ligt de nadruk op het gezond en veilig omgaan met schoonmaakproducten en pesticiden in de woning. Aan de hand van een productenbox wordt ingezoomd op het lezen van etiketten. Deelnemers krijgen handige tips om zelf gezondere keuzes te maken.
kerst onesie
Workshops Cock a Vero.
Eén workshop is een sessie van / 3u. De aanvangstijd bepalen wij steeds naar gelang uw wensen. Prijs: 28 euro per persoon. Cocktail workshops op verplaatsing. Deze workshop wordt gegeven op een door u te kiezen locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of bij vrienden of op uw verjaardag.
koken bij u thuis
Dishcover Kookworkshops.
Samen koken met je mama, oma of schoonmoeder. Sushi workshop 25/05/2018. Kom mee rollen en proeven. Ontdekkingsreis doorheen de Koreaanse keuken 02/06/2018. Bibimbap, banchan, kimchi, noedels. Workshop Braziliaans koken 08/06/2018. Samba op je bord. Workshop streetfood 22/06/2018. Van alle markten thuis.
Scuro Coffee, Workshop koffie bij jou thuis of op locatie 3 uur: bespaar 52% in Hasselt via Social Deal.
Workshop koffie bij jou thuis of op locatie 3 uur. Voor de echte koffieliefhebbers: een workshop van maar liefst 3 uur waarbij je leert over de bereiding van koffie én hoe je de mooiste espresso en cappuccino maakt. Leuke workshop koffie van echte koffiekenners.
Make-up Service Make-up workshop aan huis.
U zorgt voor de hapjes en drankjes en een goed humeur, kortom de ideale formule voor een leuke, leerlijke avond of middag voor dames. Ontdek Workshop party. Ladiesnight make-up party. Make-up workshop op locatie. Boek nu uw workshop. Workshops parties Make-up workshop.

Contacteer ons