Meer resultaten voor workshop thuis

 
workshop thuis
THAI@HOME Wij brengen de échte Thaise keuken bij u thuis! Afhaaleten, workshops bedrijfsevents.
THAI@HOME: Thais koken aan huis, workshop Thais koken, Thaise kooklessen in Vlaanderen, Thais eten voor events en Thais afhaal eten voor Zele, Lokeren, Overmere, Berlare, Dendermonde en omstreken. Bij THAI@HOME kan u terecht voor workshops, bezorging aan huis en catering. Workshops bij u thuis voor een gezellige en lekkere avond onder vrienden, u kiest zelf hoe ver u meedoet met de workshop.
creatief kinderfeestje thuis
De perfecte barbecue Colruyt Group Academy.
Wegens succes verlengd, Barbecue. Met houtskool, kokosbriketten, op gas of elektriciteit Ontdek de verschillende types barbecues. Ben jij thuis King of the BBQ? Dan is deze workshop iets voor jou! Onze lesgever demonstreert hoe de verschillende types barbecues precies werken.
Workshop SEO
workshops-in-drenthe.nl: Een overzicht van de leukste workshops in Drenthe.
Het is mogelijk om zelf een taart te makendit, kunt u leren tijdens de workshop bij u zelf thuis of op een andere locatie. SunnycakeS is een klein bedrijfje., die het leuk vindt om voor deze speciale momenten een unieke taart te maken.SunnycakeS komt graag een workshop geven voor uw familieleden, vrienden en /of collega's.
linkbuilding service
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p.
Workshop chocolade maken. Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor thuis van vrijgezellenfeest tot vriendinnendag? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. In steden als Brussel, Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven, Kortrijk, Aalst, Mechelen, Turnhout, Oostende, Genk, Hasselt, Luik etc.
make up cursus rotterdam
workshop thuis oesterzwammen kweken De toekomst van Brugge.
workshop thuis oesterzwammen kweken. woensdag, 19 december, 2018. Wil je thuis aan de slag om oesterzwammen te kweken, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Kom dan onze workshop volgen op 19 december 19u-21u in de Langestraat 70, 8000 Brugge.
Workshop SEO
Workshop met slager Luc De Laet één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. play. play. Facebook. twi
Pieter neemt Tine en Tom mee voor een workshop bij topslager Luc De Laet. Luc leert hen de verschillende onderdelen van het rund, maar ook hoe ze een stuk vlees panklaar moeten maken. Na het workshop genieten ze van een tagliata van rundsvlees.
prive lening
Word jij Femma lesgever voor de workshop Interieurstyling: thuis je eigen stijl? Artikel Femma.
Word jij Femma lesgever voor de workshop Interieurstyling: thuis je eigen stijl? Word jij Femma lesgever voor de workshop Interieurstyling: thuis je eigen stijl? Liesje Berteloot maandag 22 juni 2015 lesgever, interieurstyling Al 2 reacties. Het omtoveren van een huis tot een thuis is een hele uitdaging en roept veel vragen op.
Workshops Cock a Vero.
Eén workshop is een sessie van / 3u. De aanvangstijd bepalen wij steeds naar gelang uw wensen. Prijs: 28 euro per persoon. Cocktail workshops op verplaatsing. Deze workshop wordt gegeven op een door u te kiezen locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of bij vrienden of op uw verjaardag.
Gemeente Willebroek.
a tot z. Workshop Gezond thuis. 12 november 2014. Gezond en veilig omgaan met schoonmaakprodukten en pesticiden in de woning. In deze workshop ligt de nadruk op het gezond en veilig omgaan met schoonmaakprodukten en pesticiden in de woning. Aan de hand van een produktenbox wordt ingezoomd op het lezen van etiketten.
Workshop: maak een trillende robotvriend voor thuis! Gentse Feesten 2018.
Workshop: maak een trillende robotvriend voor thuis! Combineer een motor, batterijen, paperclips, tot een fantastische robotvriend. Wij voorzien alle onderdelen en begeleiding, jij zorgt voor de creativiteit. Inschrijven is niet nodig, maar hou rekening met een wachtrij. In samenwerking met.

Contacteer ons