Resultaten voor cocktail workshop

 
cocktail workshop
cocktail - Registreer Wachtwoord vergeten?
Zoals we in de titel als vertellen, is SEA heel geschikt om in een korte periode merkbekendheid te realiseren, om snel traffic naar je site te leiden en om je omzet te vergroten. Bij SEA kun je zoveel zoekwoorden inzetten als je wilt.
Wervelende workshop rond Time Prioriteitenmanagement.
Hoe bouwen aan een sterk team op een interactieve manier? In deze Lego teambuilding workshop ga je als team direct aan de slag en moeten teamleden onderling samenwerken om tot het gewenste resultaat te komen. ideaal 3 uur. 8 30 deelnemers.
Jong KWB Appels.
cocktail jurk
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.: Alle soorten glazen. Alle benodigdheden shakers, mudlers, maatbekers, mesjes, roerstaafjes., Hoe ga ik te werk? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van minimum 4 personen. Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken. Na de professionele uitleg wordt deze cocktail door de aparte groepjes nagemaakt.
backlinks
Cocktail Workshop in Utrecht, van Domstad Evenementen.
Jouw favorieten 0. Cocktail Workshop in Utrecht. Vorige Overzicht Volgende. Cocktail Workshop in Utrecht. Doe de Cocktail Workshop van Domstad Evenementen, waarbij u in Utrecht onder leiding van een echte shaker de kneepjes van het vak gaat leren. Want cocktails in elkaar flansen kan iedereen leren!
citroen
Cocktaillovers, Roomer en Het Achterhuis Deal van de dag Groupon.
Bon geldig voor een workshop op één van de volgende dagen: 2, 3, 16, 17, 23, 24, 30 of 31 augustus 1 bon per persoon, niet cumuleerbaar met andere acties Aanbod voor 1 persoon, maar als je met twee of meerdere personen wil gaan kan je meerdere vouchers aankopen Kies een datum bij het aankopen van je voucher, je reservering wordt automatisch geregistreerd De workshop gaat door van 19u tot 20u45 in het Achterhuis, op de Diksmuidestraat 41 in Gent. Cocktaillovers, Roomer en Het Achterhuis. Caipirinha, Tequila Sunrise, Strawberry Daiquiri en Sex on the Beach. De cocktail is één van de meest gevarieerde dranken op deze aardbol, met de meest uiteenlopende smaken.
life coach opleiding
Ladies Night cocktailworkshop in Easter Bunny vermomming Deinze Het Nieuwsblad.
De prijs voor de workshop bedraagt 30 euro per persoon. Iedereen is welkom vanaf 19 uur en de workshop start stipt om 20 uur. Je kan enkel inschrijven in een groep van vier. Alle cocktails worden immers voor vier personen bereid en uiteraard ook onder 4 worden verdeeld.
workshop bonbons maken
Cocktail Workshop Apeldoorn Original Tours Activities Apeldoorn. Cocktail Workshop Apeldoorn Original Tours Activities Apeldoorn.
Leer de lekkerste cocktails maken tijdens de Cocktail Workshop Apeldoorn van Original Tours Activities! Deze leuke cocktail workshop zal worden gegeven in het prachtige Apeldoorn. Onze bartender staat met zijn cocktailshakers al voor u klaar om samen de lekkerste cocktails te maken.
dakwerken Limburg
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
De cocktail workshop is perfect als team building activiteit op je werk of voor het opfleuren van een vrijgezellenfeest. Uiteraard kan u de workshop tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar. Interesse in een cocktail workshop? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Tijdens deze cocktail workshop in diverse Vlaamse steden maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Straks bent u de held van elk verjaardagsfeest en maakt u voor uw gasten zelf de lekkerste cocktails. Wilt u meer weten over deze cocktail workshop.
Cocktail Workshop, van Antwerpen Excursies.
In de Cocktail workshop van Antwerpen Excursies maakt u zelf de lekkerste drankjes, zoals die geschonken worden in hotels en clubs over de hele wereld. In het centrum van de stad voelt u zich al snel professioneel cocktailshaker met deze geweldige workshop.
Cocktail workshop Antwerpen ThirstThirst.
Cocktail workshop Antwerpen. 25 enthousiaste liefhebbers die hun zondagmiddag willen spenderen aan het maken én proeven van cocktails wat wil een mens meer? In deze cocktail workshop te Antwerpen kregen de deelnemers een overzicht van de cocktail-geschiedenis, tools technieken en werden volgende cocktails gemaakt gesmaakt: Cosmopolitan, Tom Collins, Kiwiroska, Manhattan Americano.

Contacteer ons