Meer resultaten voor cocktail workshop

 
cocktail workshop
Cocktailworkshop: Toerisme Stad Roeselare.
Beleef en proef de wondere wereld van cocktails! Tijdens de workshop varieert de sfeer tussen bachelorparty, theoretische uiteenzetting en geschiedenis van alcohol. Elke dag op reservatie. Laatste workshop op donderdag, vrijdag en zaterdag start om 16 u. Vanaf 10 personen.
sport-people.nl
Cocktailworkshop eigen locatie TB Events.
Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails. Jullie gaan zelf aan de slag met shakers, muddlers en barspoons om samen met een proffesionele bartender de perfecte cocktail te bereiden en misschien nog wel belangrijker; deze gezellig samen op te drinken!
kbc autolening
Cocktail workshops 1001activiteiten.be.
Mix, shake en stir je eigen heerlijke cocktail in een van deze workshops! Er zijn wel 9 vaste locaties in België waar u een cocktailworkshop kunt doen. We kunnen zelfs een workshop voor u organiseren op uw eigen locatie! Cocktailworkshop The Whisky Experience.
Sales
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails.
Dakwerken Leuven
Cocktailworkshop Teambuilding Kokima corporate events.
Alles zat zeer goed in mekaar, zeer bekwame barman en vlot in de omgang." Mocktails, de alcohol-vrije cocktail. De cocktail ervaring zonder alcohol? Laat ons weten als je graag mocktails mee in je workshop wilt verwerken zodat onze bartender jullie alcohol-vrij de cocktailwereld kan laten verkennen.
workshop graffiti
Cocktail Workshop Funkey Samen cocktails maken en proeven als teambuilding.
Daarnaast ontdek je nog tal van andere tongstrelende cocktails: Bellango eigen creatie, Bombay Bramble, Tequila Sunrise Noem maar op! En uiteraard staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktails, enkele onmisbare barbegrippen, attributen en technieken. Tijdens deze workshop ga je zélf aan de slag!
Cocktail Workshop check eventplanner.be.
Je kan zelfs filteren op land en provincie. Voor zaken als cocktail workshop, cocktail workshops, cocktailworkshops, cocktailworkshop, cocktail workshop rotterdam, cocktail workshop thuis, cocktail workshop amsterdam, hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.
Teambuilding Cocktail workshop TeambuildingGuide.
Wil je dat de baas zijn favoriete cocktail zeker niet ontbreekt in de selectie? Dan hoef je dit enkel mee te geven en leren wij jullie de perfecte bereiding. Als je de keuze aan ons over laat kan je je verwachten aan gedurfde combinaties en verrassende cocktails. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cocktail met basilicum, honing, lavendel en gin?
Cubaanse cocktailworkshop Meet in Oostende.
Peter demonstreert hoe je met wat rietsuiker, limoen, munt, soda, ijs en rum een overheerlijke mojito maakt. Ieder team krijgt een tafel met ingrediënten toegewezen en kan aan de slag. Deze cocktailworkshop kan georganiseerd worden op de Mercator, op het strand, in Fort Napoleon.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Tijdens deze cocktail workshop in diverse Vlaamse steden maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Straks bent u de held van elk verjaardagsfeest en maakt u voor uw gasten zelf de lekkerste cocktails. Wilt u meer weten over deze cocktail workshop.

Contacteer ons