Meer resultaten voor cocktail workshop

 
cocktail workshop
cocktail
workshop
Cocktailworkshop Hotel New York by WestCord Official website.
Altijd al eens willen leren hoe je als een echte barman/vrouw overheerlijke cocktails kunt shaken, builden en stirren? Dit is je kans tijdens onze cocktail workshop welke ongeveer 2 uur zal duren. Ga samen met de bartenders van NY Basement aan de slag om drie cocktails te maken zoals een Mojito of een Cosmopolitan.
workshop bonbons maken
Cocktail workshop Crazy Pianos Crazy pianos. logo.
Crazy Pianos biedt groepen de mogelijkheid om een Cocktail workshop te volgen onder begeleiding van een ervaren barman of barvrouw. De workshop geeft jong en oud de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de bar en heerlijke cocktails te maken.
cocktails
Ladies Night cocktailworkshop in Easter Bunny vermomming Deinze Het Nieuwsblad.
De prijs voor de workshop bedraagt 30 euro per persoon. Iedereen is welkom vanaf 19 uur en de workshop start stipt om 20 uur. Je kan enkel inschrijven in een groep van vier. Alle cocktails worden immers voor vier personen bereid en uiteraard ook onder 4 worden verdeeld.
cocktail jurk
Cocktail-workshop Taco-fiësta in Den Haag, van Hofstad Events.
17.00 19.00 Cocktail Workshop. Een Mojito, Pink Paradise of tongstrelende Bombay Bramble, het zijn maar een paar van de exotische cocktails die u tijdens deze cocktail workshop kan maken. U krijgt instructie van professionele shakers die al jaren in het vak zitten.
jurk cocktail
Cocktailworkshop! Funkey Lekkere en speelse teambuilding.
PLAY the game. WORKSHOP till you drop. Your right to PARTY. EAT me, DRINK me Cocktailworkshop! By Sander No Comments. Op zoek naar een originele activiteit onder vrienden of collegas? Leer zelf cocktails shaken op de Meir of op locatie. Wij bieden formules aan vanaf 20 euro per persoon. Steek samen met vrienden, familie of collegas de handen uit de mouwen en leer als een echte mixologist cocktails maken. Iedereen heeft een professionele set barmateriaal voor handen waarmee jullie aan de slag zullen leren gaan. Het leukste eraan is dat je zelf alles mag opdrinken! Wil je dat je favoriete cocktail zeker niet ontbreekt in de selectie?
COCKTAILBAR
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.: Alle soorten glazen. Alle benodigdheden shakers, mudlers, maatbekers, mesjes, roerstaafjes., Hoe ga ik te werk? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van minimum 4 personen. Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken. Na de professionele uitleg wordt deze cocktail door de aparte groepjes nagemaakt.
lening op afbetaling
Cocktail Workshop, van Antwerpen Excursies.
In de Cocktail workshop van Antwerpen Excursies maakt u zelf de lekkerste drankjes, zoals die geschonken worden in hotels en clubs over de hele wereld. In het centrum van de stad voelt u zich al snel professioneel cocktailshaker met deze geweldige workshop.
Cocktail workshop Antwerpen ThirstThirst.
Cocktail workshop Antwerpen. 25 enthousiaste liefhebbers die hun zondagmiddag willen spenderen aan het maken én proeven van cocktails wat wil een mens meer? In deze cocktail workshop te Antwerpen kregen de deelnemers een overzicht van de cocktail-geschiedenis, tools technieken en werden volgende cocktails gemaakt gesmaakt: Cosmopolitan, Tom Collins, Kiwiroska, Manhattan Americano.
Jong KWB Appels.
Cocktail Workshop Comme Chez Soif Tastings.
Je leert werken met een Boston shaker, mixglas en strainer. Tijdens de workshop werken wij met verse producten en premium spirits! Van elke cocktail geven wij enkele varianten mee, hierdoor leer je tijdens 1 workshop meer dan 10 cocktails bereiden!

Contacteer ons