Meer resultaten voor sushi workshop aan huis

 
sushi workshop aan huis
Sushi workshop vanaf 2950, p.p. Thuis of op locatie Sushiworkshop.nl.
Wil jij samen met je vrienden, familie, collegas of gewoon met gezellige mensen een sushi workshop volgen? Wij bieden sushi workshops aan in heel Nederland, zowel op locatie als bij je thuis. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang de beste sushi workshop aanbieding!
actoria.fr
Sushi workshop Dishcover.
Lust je geen rauwe vis? Geen nood, ook sushi met groenten, gevogelte, vlees of gerookte vis komen aan bod. Sushi workshop aan huis. Wil je deze sushi workshop thuis organiseren voor familie of vrienden ter gelegenheid van een verjaardag of een vrijgezellenfeest?
sa2b-courtage.fr
Sushi-workshop bij Kouzi Avocado van de Duivel.
Reacties: 4 Gepost door: Caroline Categorie: Avocado van de Duivel Tags: ko'uzi' sushi, workshop, World sushi cup. 10/06/2015 at 2119: Reply. zou je het zien zitten om een sushi workshop voor 8 personen te geven op dinsdag 28 juli om 10.30?
sushi
Sushi workshop bij u thuis!
humor maken de sushi workshop tot een fantastische ervaring! De prijs is afhankelijk van de uitgebreidheid van de workshop, de grootte van de groep en de reisafstand. Dit spreken we van tevoren af. Voor de uitgebreide workshop moet u voor een groep van 10 personen denken aan 39, tot 49, p.p.
sushi amsterdam
Sushiworkshop incl. drankjes Sushi Time Amsterdam WTC Groupon.
Aan het eind van de workshop is er een vrije ronde, waarin je alles nog eens kan oefenen en extra sushi kan maken voor thuis of onderweg. Ook het sushimatje gaat mee naar huis zodat je de volgende dag er thuis direct mee aan de slag te gaan.
sushi workshop
KO'UZI' Sushi winkel in Antwerpen Sushi shop in Antwerp 03 232 24 88.
De All Japan Sushi Association werkt aan het opzetten van een certificeringssysteem voor buitenlandse sushi chefs om hen aan te moedigen hun kennis van authentiek Japans eten bij te werken. KOUZI wil een bijdrage leveren aan deze programma's' via de cursussen, waar u sushi kan leren maken op de echte Japanse wijze.
Sushi Wereld: wereld, sushi en zoveel meer Dagverse sushi in Aartselaar.
Its not a party untill Sushi Wereld arrives! Sushi Wereld maakt van uw event een feest. Een verjaardag, vrijgezellenavond, receptie, baby-borrel, trouwfeest, bedrijfsparty, teambuilding., We maken een catering-pakket speciaal aangepast aan uw smaak, budget en groepsgrootte. U kan kiezen uit; een buffet, show-cooking met onze chef, workshops, walking dinner met onze sushi-band. Sushi workshop in ons atelier.
Japans Centrum.
Soorten sushi die je leert maken afhankelijk van de tijdsduur van de workshop.: Makizushi is een rijstcilinder meestal verpakt in zeewier nori, maar soms ook in een dunne omelet of zelfs met het noriblad binnenin en een coating van sesamzaad of peterselie aan de buitenkant.
sushi workshop Arnhem Bij t Pannehuis kunt u een sushi workshop reserveren.
Heerlijk aan de slag met een sushi workshop in onze prachtig verbouwde en vooral sfeervolle woonboerderij. Meer informatie over een sushi workshop. Tijdens de sushi workshop bij het Pannehuis leert u de geheimen van de sushi chef, van nigiri's, inside out roll's' tot maki sushi.
Sushi Workshop Sushi Time.
Na het maken eet je je sushi meteen op, dus de workshop is eigenlijk ook meteen een maaltijd. Aan het einde van de cursus heb je nog de gelegenheid om extra te oefenen en deze sushi kun je mee naar huis nemen om je thuisfront te verbazen met je geleerde kunsten.

Contacteer ons