Meer resultaten voor sushi workshop aan huis

 
sushi workshop aan huis
Sushi Workshop in Antwerpen Antwerpen Excursies.
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Sushi Workshop in Antwerpen. Details over dit uitje. Tijdens de Sushi workshop van Antwerpen Excursies gaat u zelf aan de slag in Antwerpen met de basis technieken van het sushi maken. Samen met een sushi-expert leert u diverse soorten sushi maken.
sushi
Sushi Wereld: wereld, sushi en zoveel meer Dagverse sushi in Aartselaar.
Sushi Wereld maakt van uw event een feest. Een verjaardag, vrijgezellenavond, receptie, baby-borrel, trouwfeest, bedrijfsparty, teambuilding., We maken een catering-pakket speciaal aangepast aan uw smaak, budget en groepsgrootte. U kan kiezen uit; een buffet, show-cooking met onze chef, workshops, walking dinner met onze sushi-band. Sushi workshop in ons atelier.
fiat chiptuning
Sushi workshop Dishcover.
Lust je geen rauwe vis? Geen nood, ook sushi met groenten, gevogelte, vlees of gerookte vis komen aan bod. Sushi workshop aan huis. Wil je deze sushi workshop thuis organiseren voor familie of vrienden ter gelegenheid van een verjaardag of een vrijgezellenfeest?
pizza mobiel
Sushi Workshop Sushi Time.
Na het maken eet je je sushi meteen op, dus de workshop is eigenlijk ook meteen een maaltijd. Aan het einde van de cursus heb je nog de gelegenheid om extra te oefenen en deze sushi kun je mee naar huis nemen om je thuisfront te verbazen met je geleerde kunsten.
persoonlijke lening
OZZO Workshops.
Neem deel aan of organiseer een sushi workshop! Kom en beleef een ├ęchte, originele sushi-live workshop met onze befaamde, professionele Sushi Chefs! Tijdens deze Aziatisch culinaire ervaring worden u de verschillende technieken voor het maken van sushi aangeleerd en gedemonstreerd.
springzadel te koop
Sushi workshop Heverlee Leuven UiT in Vlaanderen.
Tijdens deze sushi workshop kom je te weten hoe sushi ontstaan is en hoe je verschillende soorten sushi maakt. Nigiri, maki, futomaki, uramaki, oshi sushi. we maken het allemaal. Maar beginnen doen we met het bereiden en op smaak brengen van de sushi rijst. Lust je geen rauwe vis? Ook sushi met groenten, gevogelte, vlees of gerookte vis komen aan bod.
Japans Restaurant TAO Enschede voor Sushi, Teppanyaki en Sashimi.
De kosten voor onze 25, uur durende sushi workshops bedragen 4900, p.p incl. Dit is inclusief een drankje. Uiteraard mag u de zelfgemaakte sushi mee naar huis nemen. Workshop op eigen locatie? In overleg kan een workshop ook worden gegeven op eigen locatie.
Sushi-workshop bij Kouzi Avocado van de Duivel.
Reacties: 4 Gepost door: Caroline Categorie: Avocado van de Duivel Tags: ko'uzi' sushi, workshop, World sushi cup. 10/06/2015 at 2119: Reply. zou je het zien zitten om een sushi workshop voor 8 personen te geven op dinsdag 28 juli om 10.30?
Sushi workshop bij u thuis!
humor maken de sushi workshop tot een fantastische ervaring! De prijs is afhankelijk van de uitgebreidheid van de workshop, de grootte van de groep en de reisafstand. Dit spreken we van tevoren af. Voor de uitgebreide workshop moet u voor een groep van 10 personen denken aan 39, tot 49, p.p.
Kookeshi.
Het is mogelijk in heel Nederland. De sushi workshop kan verzorgd worden op je eigen locatie. Eigen locatie kan een bedrijfslocatie zijn of aan huis. De sushi workshop kan ook verzorgd worden bij een door Kookeshi voorgestelde locatie in jouw omgeving, hier zijn extra kosten aan verbonden.

Contacteer ons