Meer resultaten voor sushi workshop thuis

 
sushi workshop thuis
Sushi workshop. Arrangement Event Store.
Leer het maken van Sushi tijdens een workshop. Tijdens de workshop Sushi, maakt u kennis met een uitgebreid scala aan Japanse ingredinten die gebruikt worden voor de bereiding van sushi. U weet dan ook wat u aan moet schaffen als u zelf thuis sushi wilt gaan maken.
houten balken te koop
Sushi Yip.
Kiest u voor een workshop bij u thuis of bij u in het bedrijf, dan kan dat al vanaf 6 personen. De workshops zijn mogelijk op alle dagen van de week, in overleg met onze sushikok. Het betreft hier niet alleen een sushiworkshop maar tevens een gezellig avondvullend diner. Workshop bij u thuis/bedrijf: 4000, per persoon. Vanaf 6 personen. Workshop bij Sushi Yip: 4900, per persoon.
actoria.fr
Sushi workshop vanaf 2950, p.p. Thuis of op locatie Sushiworkshop.nl.
Wil jij samen met je vrienden, familie, collegas of gewoon met gezellige mensen een sushi workshop volgen? Wij bieden sushi workshops aan in heel Nederland, zowel op locatie als bij je thuis. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang de beste sushi workshop aanbieding!
goedkoopste autolening
Sushi Wereld: wereld, sushi en zoveel meer Dagverse sushi in Aartselaar.
Its not a party untill Sushi Wereld arrives! Sushi Wereld maakt van uw event een feest. Een verjaardag, vrijgezellenavond, receptie, baby-borrel, trouwfeest, bedrijfsparty, teambuilding., We maken een catering-pakket speciaal aangepast aan uw smaak, budget en groepsgrootte. U kan kiezen uit; een buffet, show-cooking met onze chef, workshops, walking dinner met onze sushi-band. Sushi workshop in ons atelier.
process
Sushi workshop Dishcover.
Lust je geen rauwe vis? Geen nood, ook sushi met groenten, gevogelte, vlees of gerookte vis komen aan bod. Sushi workshop aan huis. Wil je deze sushi workshop thuis organiseren voor familie of vrienden ter gelegenheid van een verjaardag of een vrijgezellenfeest?
reachtruck
Kookeshi.
live-demonstratie met een sushi bar. mini-sushi workshop van 1 uur. 3/4/5 gangenmenu van sushi's' en warme Japanse hapjes. Informeer naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee! De sushi catering van Kookeshi tijdens de Modefabriek in Amsterdam was een verrijking in smaak en beleving! Bezoekers waren blij verrast en er werd zeer genoten. Kledingmerk Nickelson, Michael Verhagen. Kookeshi en ik. Kookeshi en ik. Hallo, ik ben Delja Blom 1981 en deel graag mijn culinaire en culturele passie en ervaring met anderen: Japans" koken, proeven en beleven. Of het nu gaat om het verzorgen van een diner / evenement óf het aanleren om een heerlijk sushi diner in elkaar te rollen. Waar komt mijn liefde voor sushi vandaan? In 1981 ben ik als Nederlandse geboren in Japan, daar is mijn liefde voor de Japanse keuken ontstaan. Op mijn 7e ben ik naar Nederland verhuisd, maar toch zit Japan nog altijd in mijn hart. Cursus gevolgd bij de sushi chef van Tokyo Sushi Academy. Mijn ervaring en opleiding. Eerst maakte ik de sushi met name thuis, maar vanaf 2000 kreeg ik steeds vaker de vraag van familie en vrienden of ik hen de kunsten van het sushi maken wilde aanleren.
Sushi-workshop bij Kouzi Avocado van de Duivel.
Reacties: 4 Gepost door: Caroline Categorie: Avocado van de Duivel Tags: ko'uzi' sushi, workshop, World sushi cup. 10/06/2015 at 2119: Reply. zou je het zien zitten om een sushi workshop voor 8 personen te geven op dinsdag 28 juli om 10.30?
Japans Centrum.
workshop sushi maken. Workshops kunnen zowel in het Japans Centrum als op verplaatsing, voor groepen van 5 tot en met 25 personen, en van 1 uur tot een halve of hele dag. Het is ook mogelijk om grotere gezelschappen in groepen te verdelen en gelijktijdig te laten kennismaken met een aantal disciplines.
Sushiworkshop incl. drankjes Sushi Time Amsterdam WTC Groupon.
Aan het eind van de workshop is er een vrije ronde, waarin je alles nog eens kan oefenen en extra sushi kan maken voor thuis of onderweg. Ook het sushimatje gaat mee naar huis zodat je de volgende dag er thuis direct mee aan de slag te gaan.
Sushi Workshop Sushi Catering YourSushi.nl YourSushi.
YourSushi levert ook sushi catering aan zowel particulieren als bedrijven. YourSushi verzorgt een gezellige en leerzame sushi workshop vanaf 2 personen bij jouw thuis of bijvoorbeeld op kantoor ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest, verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje, babyshower of gewoon zomaar om gezellig met een groepje te genieten van het leren maken van sushi.

Contacteer ons