Meer resultaten voor cursus koken

 
cursus koken
Basiscursus ecologisch koken Velt.
Basiscursus ecologisch koken. Basiscursus ecologisch koken. Aan de slag in de moestuin. Creatief in de keuken. Genieten in de siertuin. Info en reserveren. Begeleiding op maat. Begeleiding op maat. Een helpende hand. Nog meer weten? Ontvang onze nieuwsbrief. Basiscursus ecologisch koken.
cursus volgen
Huishoudelijk koken CVO TSM.
Misschien is deze cursus koken dan iets voor jou! Deze cursus biedt je een reeks suggesties, wenken en talrijke nieuwe recepten die een nuttige handleiding vormen bij de dagelijkse kookkunst en vooral bij allerlei feestelijke gelegenheden. Onze menus zijn door iedereen te maken, zowel door de meer ervaren huisvrouw/man, als door diegene die nog niet zo vertrouwd zijn met de kookkunst.
geld
Instapcursussen gastronomie Spermalie.
Je begint met de cursus Initiatie warme koude keuken. Laat je niet misleiden door de benamingen, we gebruiken de officiële termen, maar onze cursussen zijn stuk voor stuk gastronomisch. Gebruik het keuzemenu aan linkerzijde meer informatie over de verschillende cursussen.
loodgieter antwerpen
Koken en bakken.
Wil je graag leren koken? Je de basistechnieken eigen maken of trendy en gastvrije menus leren maken? Dan kan je terecht in onze kooklessen. Voor de beginners is er onze basiscursus, voor ervaren koks zijn er de modules trendy en gastvrij koken.
cursus zoekmachine marketing
Voeding, Cursus of workshop, Regio Turnhout Geel UiT in Vlaanderen.
33 resultaten gevonden. vrijdag 9 februari 2018. Koken met aromatherapie van aperitief tot dessert. Herentals, Leskeuken Sociale Campus. Cursus of workshop. donderdag 15 februari 2018. Kookdemo: koken met vis. Gierle Lille, t Centrum. Cursus of workshop. zondag 18 februari 2018.
thuiscursus
Kookcursus cursus dagelijkse keuken CVO Pro Aalst.
Geïnteresseerd om thuis te koken op een hoger niveau? Schrijf je snel in voor de kookcursus dagelijkse keuken aan CVO Pro! Succes bij familieleden en gasten gegarandeerd. Schrijf je vandaag nog in! Schrijf je nu in. Meer informatie over de cursus.
opleidingen
kookcursus Bouwinfo.
Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Graag zou ik wat meer willen koken, en lekkerder, de functies van een nieuwe keuken benutten, meer genieten van zelf gemaakt eten, dus daarom vroeg ik mij af, waarom gene cursus, maarja wa en vooral waar?
dakwerker herent
DE ZONNEKEUKEN.
Hij is flexibel en stemt z'n' les af op de vraag van de groep. Ik had echt t gevoel welkom te zijn en mijn vragen werden met zorg beantwoord. Ik ben echt super-enthousiast. Uit een evaluatieformulier van een cursus bij V Vlaamse Ardennen/Dender.
traplift
CVO STEP.
Gisteren werd het EHBO lokaal op de hoofdcampus van Veldeke in de Gazometerstraat officieel opengesteld voor eerste hulp bij ongeval voor onze cursisten en het personeel. Het lokaal is gelegen naast het bureau van de opleidingscoördinator Tweedekansonderwijs op het gelijkvloers.
Indisch koken Lies Ameeuw Ayurveda.
Je inschrijving is pas defintief na ontvangst van de deelnameprijs op het rekeningnummer BE25 7380 0812 4982. Met vermelding van je" naam indisch koken datum workshop. 2018 Lies Ameeuw vzw Internationale School van Ayurveda Molenaarstraat 111-45 9000 Gent België Tel.

Contacteer ons