Meer resultaten voor cursus koken

 
cursus koken
Koken Opleidingen Culinair Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
Slaag je niet voor deze proef? Dan krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald of kan je indien er nog plaatsen beschikbaar zijn inschrijven voor de cursus basis koken. Start to cook. Koken op kot. Koken voor mensen met een beperking.
cursus seo optimalisatie
Koken voor beginners Opleidingen Voeding cvo MIRAS. Voeding.
Inschrijven Cursus Lesplaats Lesdag Tijdstip Periode Prijs Info. Koken voor beginners. Nelson Mandelaplein 1. 03 september 07 januari. Misschien ben je ook wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen.: Bij het bereiden van deze gerechten vertrek je vanuit de ingrediënten van verschillende regios.
kok aan huis
Cursus Koken" voor mannen Landelijke Gilden.
Home Deelnemen Activiteiten Cursus Koken" voor mannen. Terug naar Activiteiten Cursus Koken" voor mannen. Dit jaar bieden wij maximaal 20 mannen de kans om hun kookkunsten te ontwikkelen of op peil te houden door het volgen van onze kookcursus. De cursussen gaan door op vrijdagavond en zijn dus de ideale start van het weekend!
cursus online marketing
Cursus Koken beginners koken basis SNT Brugge.
De SNT-leskeuken beschikt over traditionele én moderne keukentoestellen zoals de thermomix, stoomoven, tepan yaki, inductie keukenrobot, inductiefornuis, koken en bewaren met vacuüm sous-vide. In de SNT cursus koken beginners cursus koken basis leer je de basisbeginselen van het koken bv.
rente
Cursussen en opleidingen Koken en Bakken CVO De Verdieping.
Street Food Culinaire ideeën zonder grenzen. Oosters Koken Een pittig avontuur. Koken voor Vrienden ondertitel. Hapjes, Tapas, Bieren en Cocktails ondertitel. Lekker en Gezond ondertitel. Italiaans Koken ondertitel. Koken Volgens Sandra Bekkari Koud ondertitel. Koken Volgens Sandra Bekkari Warm ondertitel.
Cursus Programmeren
Koken voor beginners Qrios.
Koken voor beginners. Zelfs de meesterchef is niets zonder zijn of haar basistechnieken in de keuken! Tijdens deze opleiding leert Qrios je dagelijkse gerechten bereiden. Daarbij besteedt ons lerarenteam bijzondere aandacht aan de hygiëneregels en het verantwoord kiezen, kopen, stockeren en gebruiken van voedingsmiddelen.
kookles
Opleiding Koken Borgerhout CVO Lier Borgerhout.
Na deze module zijn er de modules fijn koken, de wereld op je bord, trendy veggie, koken voor vrienden, hippe klassiekers en tenslotte gastronomisch koken. Heb je meer interesse in het bereiden van gebak, koekjes, brood dan zijn er de cursussen bakken. Je volgt eerst de cursus bakken 1 of banketbakken om je daarna te wagen aan verfijnd bakken.
koken CVO Strombeek.
maandagavond 1800-2140: om de 2 weken van 11.09.2017 18.00u tot 11.06.2018 21.40u CC Strombeek. Koken CC Strombeek Extra 2-wekelijkse cursus op maandagavond! In kleine werkgroepen maken we elke les een volledig menu klaar: voorgerecht of tussengerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht.
Kookcursus Brugge Cursus koken culinair kookles SNT Brugge.
Elk schooljaar opnieuw gaan de ervaren SNT-leerkrachten koken voor hun cursus koken culinair en trendy koken op zoek naar nieuwe recepten voor deze lekkere en feestelijke kooklessen. In de kookcursus worden gastronomische gerechten afgewisseld met wat meer trendy, maar daarom niet minder lekkere hapjes.
DE ZONNEKEUKEN.
Er zijn kennismakingslessen, korte en langere lesreeksen, themalessen, seizoenslessen, voordrachten, basisopleidingen, verdiepende opleidingen en ook jaaropleidingen. Bij vragen zoeken we graag mee naar de gepaste cursus, voordracht of opleiding op maat van je individuele interesses. Welkom bij de vegetarische kooklessen.

Contacteer ons