Meer resultaten voor cursus koken

 
cursus koken
Koken Crescendo CVO.
Of je nu een absolute beginner of een ervaren hobbykok bent, we hebben voor jou de ideale cursus. Deze cursussen worden gegeven door ervaren leerkrachten die jou alle kneepjes van het vak kunnen leren. Neem dus gerust een kijkje en kies de module die bij jou past! Lees verder over Koken.
cursussen
Cursussen en opleidingen Koken en Bakken CVO De Verdieping.
Ecologisch koken combineer biologische, seizoensgebonden en lokale producten in uitgebalanceerde gerechten. Vegetarisch koken leer uitgebreid en gezond variëren. Bakken leer je eigen brood, cakes, taarten en koekjes bakken en garneren. Ook in het aanbod Oosters Koken, Italiaans Koken, Mediterraans Koken, Street Food.
cursus koken
Huishoudelijk koken CVO TSM.
Misschien is deze cursus koken dan iets voor jou! Deze cursus biedt je een reeks suggesties, wenken en talrijke nieuwe recepten die een nuttige handleiding vormen bij de dagelijkse kookkunst en vooral bij allerlei feestelijke gelegenheden. Onze menus zijn door iedereen te maken, zowel door de meer ervaren huisvrouw/man, als door diegene die nog niet zo vertrouwd zijn met de kookkunst.
PARTYTENT HUREN
Koken.
Deze opleiding valt onder het studiegebied Huishoudelijk koken en bestaat uit verschillende modules van 120 lestijden. Klik op de verschillende modules rechts voor meer info. VOOR WIE IS DEZE CURSUS BEDOELD? Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Ook voor wie zijn/haar keukenvaardigheden wil opfrissen of wil bijleren is dit een geschikte cursus.
daikin
Kookcursus Brugge Cursus koken culinair kookles SNT Brugge.
Elk schooljaar opnieuw gaan de ervaren SNT-leerkrachten koken voor hun cursus koken culinair en trendy koken op zoek naar nieuwe recepten voor deze lekkere en feestelijke kooklessen. In de kookcursus worden gastronomische gerechten afgewisseld met wat meer trendy, maar daarom niet minder lekkere hapjes.
Kookcursus cursus verfijnd huishoudelijk koken CVO Pro Aalst.
Cursus gezond koken. Cursus Start to Cook. Kookcursus verfijnd huishoudelijk koken. Cursus kleding maken. Nederlands voor anderstaligen. Kookcursus verfijnd huishoudelijk koken. Geïnteresseerd om thuis te koken op een hoger niveau? Schrijf je snel in voor de kookcursus huishoudelijk koken aan CVO PRO!
Cursus Koken beginners koken basis SNT Brugge.
Dit is weliswaar een cursus koken beginners maar onder het motto dat smaakt naar meer, krijg je in deze SNT-kookcursus voor beginners ook tips om een stapje verder te gaan: je maakt kennis met seizoensgebonden ingrediënten, je leert op eenvoudige wijze Italiaanse, Oosterse of andere invloeden in je dagelijkse keuken verwerken.
Gastronomisch koken.
Deze cursus kan je volgen na jaar 2 Trendy koken. Nieuwe wetgeving voor de afdeling Hulpkok. Ten gevolge van een nieuwe Europese wetgeving legt het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen volgende bijkomende vereiste op voor het studiegebied Voeding, afdeling Hulpkok.
Koken en bakken.
Koken en bakken. Wil je graag leren koken? Je de basistechnieken eigen maken of trendy en gastvrije menus leren maken? Dan kan je terecht in onze kooklessen. Voor de beginners is er onze basiscursus, voor ervaren koks zijn er de modules trendy en gastvrij koken.

Contacteer ons