Resultaten voor cursus koken

 
cursus koken
Koken Crescendo CVO.
Of je nu een absolute beginner of een ervaren hobbykok bent, we hebben voor jou de ideale cursus. Deze cursussen worden gegeven door ervaren leerkrachten die jou alle kneepjes van het vak kunnen leren. Neem dus gerust een kijkje en kies de module die bij jou past! Lees verder over Koken.
kok aan huis gino
Kookcursus Brugge Cursus koken culinair kookles SNT Brugge.
Elk schooljaar opnieuw gaan de ervaren SNT-leerkrachten koken voor hun cursus koken culinair en trendy koken op zoek naar nieuwe recepten voor deze lekkere en feestelijke kooklessen. In de kookcursus worden gastronomische gerechten afgewisseld met wat meer trendy, maar daarom niet minder lekkere hapjes.
elektrisch koken
Cursussen en opleidingen Koken en Bakken CVO De Verdieping.
Ecologisch koken combineer biologische, seizoensgebonden en lokale producten in uitgebalanceerde gerechten. Vegetarisch koken leer uitgebreid en gezond variëren. Bakken leer je eigen brood, cakes, taarten en koekjes bakken en garneren. Ook in het aanbod Oosters Koken, Italiaans Koken, Mediterraans Koken, Street Food.
Internet Marketing Cursus
opleidingen Volwassenenonderwijs Kisp.
Koken voor mensen met een beperking. Wil je graag snelle en eenvoudige gerechten onder de knie krijgen zodat koken een ware ontspanning wordt? In deze cursus ontdek je een aantal basistechnieken en bereidingen die je het leven. Lekkere dagelijkse gerechten.
cursussen
Cursus Koken beginners koken basis SNT Brugge.
Dit is weliswaar een cursus koken beginners maar onder het motto dat smaakt naar meer, krijg je in deze SNT-kookcursus voor beginners ook tips om een stapje verder te gaan: je maakt kennis met seizoensgebonden ingrediënten, je leert op eenvoudige wijze Italiaanse, Oosterse of andere invloeden in je dagelijkse keuken verwerken.
cursussen
Kookcursus cursus verfijnd huishoudelijk koken CVO Pro Aalst.
Cursus gezond koken. Kookcursus verfijnd huishoudelijk koken. Cursus Start to Cook. Cursus kleding maken. Selecteer een pagina. Kookcursus VERFIJND HUISHOUDELIJK KOKEN. Geïnteresseerd om thuis te koken op een hoger niveau? Schrijf je snel in voor de kookcursus huishoudelijk koken aan CVO PRO!
cursussen

Koken en bakken. Wil je graag leren koken? Je de basistechnieken eigen maken of trendy en gastvrije menus leren maken? Dan kan je terecht in onze kooklessen. Voor de beginners is er onze basiscursus, voor ervaren koks zijn er de modules trendy en gastvrij koken.
Gastronomisch koken.
Deze cursus kan je volgen na jaar 2 Trendy koken. Nieuwe wetgeving voor de afdeling Hulpkok. Ten gevolge van een nieuwe Europese wetgeving legt het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen volgende bijkomende vereiste op voor het studiegebied Voeding, afdeling Hulpkok.

Contacteer ons