Zoeken naar kookworkshop 2 personen

 
kookworkshop 2 personen
Kookworkshop 2-personen de Kookerij Culinary College.
Kookworkshop voor 2 personen. Alleen, samen of met een klein groepje koken? Uiteraard ben je welkom bij de Kookerij! Je sluit aan bij een van onze groepjes van de open kookworkshops. Alle open kookworkshops van de Kookerij vind je hier.
kookworkshop utrecht 2 personen
Speciaal voor 2!
Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer! Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops voor 2 personen! Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, intiem, interactief en leerzaam onder begeleiding van jullie eigen kok je eigen kookworkshop volgen.
houtlook
Kookworkshop Spaanse Tapas SpectaCulinair.
Wanneer we er aan beginnen, is er natuurlijk nog niks om te eten, dus zorgen wij er voor dat er al een paar hapjes klaar staan om de eerste honger te stillen. En dan gaan we samen aan de slag: in groepjes van 2 of 3 personen maken we de tapas voor de hele groep. Dit is dus echt een levendige kookworkshop.
glazenwassers
Kookworkshops Antwerpen Ga op culinaire reis bij Kokerij in Boechout.
vanaf 15de deelnemer supplement van 60 excl.btw p.p. Luxeformule 1120 excl.btw voor groepen tot 14 personen. vanaf 15de deelnemer supplement van 80 excl.btw p.p. Deze workshop boeken? Kookworkshop voor de liefhebbers van de Spaanse keuken. Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met de volgende gerechten.:
verhuur
sushi cursus sushi antwerpen kookworkshop 2 personen.
Een kookworkshop volgen voor 2 personen, 4 of 6 personen in de omgeving van Helmond en Eindhoven kan bij Kookstudio Culinair Centrum. Voor een gezellig avondje uit in de vorm van een kookworkshop en een heerlijk diner met je gasten aan je eigen tafeltje kom je naar Aarle-Rixtel slechts 15 minuten van Eindhoven.
Kookworkshop 2 personen volgen? Diverse thema's.'
Actief uit eten. Een kookworkshop volgen voor 2 personen, 4 of 6 personen in de omgeving van Helmond en Eindhoven kan bij Kookstudio Culinair Centrum. Voor een gezellig avondje uit in de vorm van een kookworkshop en een heerlijk diner met je gasten aan je eigen tafeltje kom je naar Aarle-Rixtel slechts 15 minuten van Eindhoven.
Food For Foodies kookatelier.
2 dec 12 Seing Thai. 24 jan 12 Vietnamees koken. Food For Foodies. Kookatelier Food For Foodies is een multi-culinair kookparadijs in Antwerpen Noord, gespecialiseerd in de wereldkeukens. We organiseren culinaire wandelingen en kookworkshops. Er is een programma, waarop je individueel kan inschrijven. Kom je in groep, vraag dan naar een event op maat. Tijdens een culinaire wandeling gaan we op ontdekkingstocht langs de exotische winkels van Antwerpen-Noord. Je krijgt uitleg over de ingrediënten en de eetcultuur. Je zal versteld staan van de enorme diversiteit aan producten. Vervolgens kook je zelf en eten we samen een heerlijke maaltijd. Bij een kookworkshop ligt de nadruk op vreemde ingrediënten en hun bereiding. Je leert een exotisch diner klaarmaken. Een kookworkshop inspireert om thuis te experimenteren met andere smaken. Je verlegt je culinaire grenzen! Voor groepen vanaf 8 personen organiseert Food For Foodies events op maat.
Kookworkshops EVA maakt het plantaardig.
Donderdag 20 september Kookworkshop Vegan Brunch, Antwerpen VOLZET. Donderdag 20 september Kookworkshop Veggie Italië, Brugge. Donderdag 27 september Kookworkshop Veggie Italië, Gent VOLZET. Donderdag 27 september Kookworkshop Veggie Lunchbox, Sint-Katelijne-Waver VOLZET. Donderdag 27 september Kookworkshop De Veggie Belgische Keuken, Hoeselt Tongeren.
Kookworkshop WegmetdeBaas.
Met de tips van onze sympathieke chef-kok wordt jouw kookworkshop een leerrijke ervaring om nooit te vergeten. En gezellig natafelen hoort er uiteraard ook bij.Onze chefs verwelkomen u en uw team in. Van 10 tot 300 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje.

Contacteer ons