Meer resultaten voor kookworkshop 2 personen

 
kookworkshop 2 personen
Kookworkshop 2 personen volgen? Diverse thema's.'
Actief uit eten. Een kookworkshop volgen voor 2 personen, 4 of 6 personen in de omgeving van Helmond en Eindhoven kan bij Kookstudio Culinair Centrum. Voor een gezellig avondje uit in de vorm van een kookworkshop en een heerlijk diner met je gasten aan je eigen tafeltje kom je naar Aarle-Rixtel slechts 15 minuten van Eindhoven.
SEO Workshop
Kookworkshop 2-personen de Kookerij Culinary College.
Kookworkshop voor 2 personen. Alleen, samen of met een klein groepje koken? Uiteraard ben je welkom bij de Kookerij! Je sluit aan bij een van onze groepjes van de open kookworkshops. Alle open kookworkshops van de Kookerij vind je hier.
wkk
Food For Foodies kookatelier.
2 dec 12 Seing Thai. 24 jan 12 Vietnamees koken. Food For Foodies. Kookatelier Food For Foodies is een multi-culinair kookparadijs in Antwerpen Noord, gespecialiseerd in de wereldkeukens. We organiseren culinaire wandelingen en kookworkshops. Er is een programma, waarop je individueel kan inschrijven. Kom je in groep, vraag dan naar een event op maat. Tijdens een culinaire wandeling gaan we op ontdekkingstocht langs de exotische winkels van Antwerpen-Noord. Je krijgt uitleg over de ingrediënten en de eetcultuur. Je zal versteld staan van de enorme diversiteit aan producten. Vervolgens kook je zelf en eten we samen een heerlijke maaltijd. Bij een kookworkshop ligt de nadruk op vreemde ingrediënten en hun bereiding. Je leert een exotisch diner klaarmaken. Een kookworkshop inspireert om thuis te experimenteren met andere smaken. Je verlegt je culinaire grenzen! Voor groepen vanaf 8 personen organiseert Food For Foodies events op maat.
persoonlijke leningen
Eenmalige kookclinic met 1-2 of 3 personen Kookstudio Pineapple.
Privé kookles met 1 2 of 3 personen. Met een, twee of drie personen komen koken zonder andere cursisten erbij? Ook die mogelijkheid is er in onze kookstudio. De prijs bedraagt voor 1 persoon 150, voor 2 personen 200 en voor 3 personen 250.
daikin
Kookworkshops Antwerpen Ga op culinaire reis bij Kokerij in Boechout.
vanaf 15de deelnemer supplement van 60 excl.btw p.p. Luxeformule 1120 excl.btw voor groepen tot 14 personen. vanaf 15de deelnemer supplement van 80 excl.btw p.p. Deze workshop boeken? Kookworkshop voor de liefhebbers van de Spaanse keuken. Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met de volgende gerechten.:
Kookworkshop Spaanse Tapas SpectaCulinair.
En dan gaan we samen aan de slag: in groepjes van 2 of 3 personen maken we de tapas voor de hele groep. Dit is dus echt een levendige kookworkshop. Als alles klaar is, maken we een mooi buffetje, en gaan we rustig tafelen met een lekker wijntje er bij.
Kookworkshops: Smaakboerderij De Gastendonk Horst 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
2 van 5 dingen om te doen in Horst. Kookcursussen, Eten en drinken, Cursussen workshops. Gastendonkstraat 39, 5961 JW Horst, Nederland. 31 77 398 5353. Alle fotos 10. Hoogtepunten uit beoordelingen. Kookworkshop met familie. Afgelopen vrijdag hebben we een kookworkshop gehad bij De Gastendonk. We hebben een Italiaans 4 meer lezen. Beoordeeld op 7 februari 2018. via mobiele applicatie. Een goed voorbereidde kookworkshop. Eerst een hartelijk ontvangst door Joep met een kop meer lezen. Beoordeeld op 7 februari 2018. Lees alle 12 beoordelingen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Chef Joep Van Smaakboerderij De Gastendonk verzorgt kookworkshops waar jij je eigen gerechten bereidt. workshops variëren van gemakkelijk tot exclusief, van Italiaans tot kreeft, vegetarisch of wat je maar wilt! Een minimum van 8 personen is vereist voor een privé-workshop.

Contacteer ons