Op zoek naar kookworkshop 2 personen?

 
kookworkshop 2 personen
Kookworkshop 2-personen de Kookerij Culinary College.
Kookworkshop voor 2 personen. Alleen, samen of met een klein groepje koken? Uiteraard ben je welkom bij de Kookerij! Je sluit aan bij een van onze groepjes van de open kookworkshops. Alle open kookworkshops van de Kookerij vind je hier.
Kookworkshop
Food For Foodies kookatelier.
2 dec 12 Seing Thai. 24 jan 12 Vietnamees koken. Food For Foodies. Kookatelier Food For Foodies is een multi-culinair kookparadijs in Antwerpen Noord, gespecialiseerd in de wereldkeukens. We organiseren culinaire wandelingen en kookworkshops. Er is een programma, waarop je individueel kan inschrijven. Kom je in groep, vraag dan naar een event op maat. Tijdens een culinaire wandeling gaan we op ontdekkingstocht langs de exotische winkels van Antwerpen-Noord. Je krijgt uitleg over de ingrediënten en de eetcultuur. Je zal versteld staan van de enorme diversiteit aan producten. Vervolgens kook je zelf en eten we samen een heerlijke maaltijd. Bij een kookworkshop ligt de nadruk op vreemde ingrediënten en hun bereiding. Je leert een exotisch diner klaarmaken. Een kookworkshop inspireert om thuis te experimenteren met andere smaken. Je verlegt je culinaire grenzen! Voor groepen vanaf 8 personen organiseert Food For Foodies events op maat.
Autolening
Kookworkshop 2 personen volgen? Diverse thema's.'
Actief uit eten. Een kookworkshop volgen voor 2 personen, 4 of 6 personen in de omgeving van Helmond en Eindhoven kan bij Kookstudio Culinair Centrum. Voor een gezellig avondje uit in de vorm van een kookworkshop en een heerlijk diner met je gasten aan je eigen tafeltje kom je naar Aarle-Rixtel slechts 15 minuten van Eindhoven.
partytent
Kookworkshops Antwerpen Ga op culinaire reis bij Kokerij in Boechout.
vanaf 15de deelnemer supplement van 60 excl.btw p.p. Luxeformule 1120 excl.btw voor groepen tot 14 personen. vanaf 15de deelnemer supplement van 80 excl.btw p.p. Deze workshop boeken? Kookworkshop voor de liefhebbers van de Spaanse keuken. Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met de volgende gerechten.:
SEO Workshop
Speciaal voor 2!
Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer! Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops voor 2 personen! Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, intiem, interactief en leerzaam onder begeleiding van jullie eigen kok je eigen kookworkshop volgen.
Kookworkshop Spaanse Tapas SpectaCulinair.
Wanneer we er aan beginnen, is er natuurlijk nog niks om te eten, dus zorgen wij er voor dat er al een paar hapjes klaar staan om de eerste honger te stillen. En dan gaan we samen aan de slag: in groepjes van 2 of 3 personen maken we de tapas voor de hele groep. Dit is dus echt een levendige kookworkshop.
Kookworkshop Gent WegmetdeBaas.
Inspirations: De ultieme truffel tasting.Een workshop op het lijf geschreven van alle truffelliefhebbers. Tijdens deze workshop proeven de deelnemers van diverse gesmolten chocolades, worden de smaakpapillen geprikkeld met de chocolade shooter en maken we samen drie soorten truffels. Kookworkshops regio Gent. Van 10 tot 150 personen.
Een gezonde kookworkshop in Gent.
Terug naar de zoekresultaten. Een gezonde kookworkshop in Gent. Leer gezonde maaltijden klaarmaken door samen een gezond menu te koken. Dit kan gaan van het maken van een Italiaans menu, maar ook de Vlaamse kost is zeker mogelijk. Er zijn zeer veel mogelijkheden om te zorgen voor een leuke en gezonde activiteit. Eerst samen gezellig koken en nadien er samen van genieten is de boodschap. Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op. Kies je gezelschap. In gezelschap met. De standaard naam voor de familiedag. Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen. Dit is een controle veld en kan leeg blijven. Persoonlijke tips ontvangen? Ik ga volgend jaar weer een uitje organiseren. Willen jullie mij tegen die tijd 3 leuke tips sturen? Dat scheelt mij een hoop werk! Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven. Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p. Het formulier is niet verstuurd! De met gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens. Het privacyreglement is hierop van toepassing. Deel dit uitje met anderen.: 4000, per persoon. Inclusief: ingrediënten, kookmateriaal en receptenbundel. Exclusief: eventuele reiskosten. Vanaf 4 personen. 2 tot 3 uur.

Contacteer ons