Resultaten voor kookworkshop 2 personen

 
kookworkshop 2 personen
Kookworkshop Spaanse Tapas SpectaCulinair.
En dan gaan we samen aan de slag: in groepjes van 2 of 3 personen maken we de tapas voor de hele groep. Dit is dus echt een levendige kookworkshop. Als alles klaar is, maken we een mooi buffetje, en gaan we rustig tafelen met een lekker wijntje er bij.
krediet
Kookworkshops EVA maakt het plantaardig.
Wil je iemand een kookworkshop kado geven? Neem dan contact op met Laure via Laure@evavzw.be. De kookworkshops worden mede mogelijk gemaakt door Data 2018. Kookworkshops november 2018. Donderdag 15 november Kookworkshop Vegan in 30 minuten, Gent. Donderdag 22 november Kookworkshop Feestelijk Veggie, Hoeselt.
outlook aanmelden
Kookworkshops Antwerpen Ga op culinaire reis bij Kokerij in Boechout.
vanaf 15de deelnemer supplement van 60 excl.btw p.p. Luxeformule 1120 excl.btw voor groepen tot 14 personen. vanaf 15de deelnemer supplement van 80 excl.btw p.p. Deze workshop boeken? Kookworkshop voor de liefhebbers van de Spaanse keuken. Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met de volgende gerechten.:
sea life
Kookworkshop 2-personen de Kookerij Culinary College.
kerst kookworkshop met bedrijf. open kerst kookworkshop. over de Kookerij. Kookworkshop voor 2 personen. Alleen, samen of met een klein groepje koken? Uiteraard ben je welkom bij de Kookerij! Je sluit aan bij een van onze groepjes van de open kookworkshops.
chauffage installateurs
Thais koken aan huis Kookworkshops.
Koong leert je een Thais diner klaarmaken in een plezante sfeer. Een kookworkshop inspireert om thuis te experimenteren met andere smaken. Je verlegt je culinaire grenzen! Steeds inbegrepen: alle recepten in kleur, originele, verse Thaise ingrediënten, snijplanken, messen, kookvuur. SCHRIJF NU IN VOOR EEN WORKSHOP IN DIEPENBEEK! Thaise kookworkshops op onze locatie te Diepenbeek. Bedrijven, Teambuilding, Avondje uit, Vrijgezellenavond. Thaise kookworkshops op jouw locatie. Wij komen naar je toe, Bedrijven, Teambuilding, Ardennen, Vrijgezellenavond. Thaise kookworkshops te Syntra Hasselt Limburg. Workshop op school, Officieel attest, Hasselt-Limburg. Te kiezen locatie. Vanaf 15 personen. Thaise hapjes 1 soort. Te kiezen locatie. Vanaf 10 personen. Thaise hapjes 2 soorten.
kookworkshop amsterdam
Kookworkshops Gelderland Groessen, Zevenaar, Arnhem.
Ook s winters is hetvanwege, vloer en centrale verwarming, goed vertoeven bij ons. Voor groepen tot 10 personen beschikken wij ook nog over een kleinere workshopruimte waar we 12 jaar geleden met de kookworkshops zijn begonnen. Wij verzorgen workshops voor Gelderland maar onze bezoekers komen uit heel Nederland! Elke maand organiseren we een individuele kookworkshop waarvoor u zich alleen of bijvoorbeeld met een vriend of vriendin kunt opgeven.
Eenmalige kookclinic met 1-2 of 3 personen Kookstudio Pineapple.
Privé kookles met 1 2 of 3 personen. Met een, twee of drie personen komen koken zonder andere cursisten erbij? Ook die mogelijkheid is er in onze kookstudio. De prijs bedraagt voor 1 persoon 150, voor 2 personen 200 en voor 3 personen 250.
Food For Foodies kookatelier.
2 dec 12 Seing Thai. 24 jan 12 Vietnamees koken. Food For Foodies. Kookatelier Food For Foodies is een multi-culinair kookparadijs in Antwerpen Noord, gespecialiseerd in de wereldkeukens. We organiseren culinaire wandelingen en kookworkshops. Er is een programma, waarop je individueel kan inschrijven. Kom je in groep, vraag dan naar een event op maat. Tijdens een culinaire wandeling gaan we op ontdekkingstocht langs de exotische winkels van Antwerpen-Noord. Je krijgt uitleg over de ingrediënten en de eetcultuur. Je zal versteld staan van de enorme diversiteit aan producten. Vervolgens kook je zelf en eten we samen een heerlijke maaltijd. Bij een kookworkshop ligt de nadruk op vreemde ingrediënten en hun bereiding. Je leert een exotisch diner klaarmaken. Een kookworkshop inspireert om thuis te experimenteren met andere smaken. Je verlegt je culinaire grenzen! Voor groepen vanaf 8 personen organiseert Food For Foodies events op maat.
Kookworkshop Diabeteswerkgroep Halle.
Aantal personen: 0. 1 2 Volgende. Ik" wou jullie nogmaals bedanken voor de fijne workshop van verleden zaterdag, dit wordt vast en zeker onze kerstmenu" Dona. Vlaanderen is een land van Bourgondiërs. Helaas mag niet iedereen alles eten. Vooral diabetespatiënten moeten extra aandacht hebben voor hetgeen zij eten. Toch is het niet altijd gemakkelijk om de verleidingen van smeuiïge chocolade, knapperige frieten en zoete taartjes te weerstaan. De Diabeteswerkgroep heeft oog voor deze problematiek en wil u graag helpen. Sinds 2010 organiseert zij ieder jaar een kooksessie. Tijdens deze workshop staan de deelnemers zelf achter het fornuis om een gezond, lekker en evenwichtig driegangenmenu te koken. Diëtiste Sandra Renders leidt de kooksessie in goede banen en krijgt de hulp van onze diabeteseducatoren. Op zaterdag 22 oktober 2016 vindt de kookworkshop plaats in het Heilig Hart College in Halle.
Speciaal voor 2!
Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer! Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops voor 2 personen! Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, intiem, interactief en leerzaam onder begeleiding van jullie eigen kok je eigen kookworkshop volgen.

Contacteer ons