Resultaten voor kookworkshop 2 personen

 
kookworkshop 2 personen
Kookworkshop 2-personen de Kookerij Culinary College.
Kookworkshop voor 2 personen. Alleen, samen of met een klein groepje koken? Uiteraard ben je welkom bij de Kookerij! Je sluit aan bij een van onze groepjes van de open kookworkshops. Alle open kookworkshops van de Kookerij vind je hier.
SEO Workshop
Kookworkshop 2 personen volgen? Diverse thema's.'
Actief uit eten. Een kookworkshop volgen voor 2 personen, 4 of 6 personen in de omgeving van Helmond en Eindhoven kan bij Kookstudio Culinair Centrum. Voor een gezellig avondje uit in de vorm van een kookworkshop en een heerlijk diner met je gasten aan je eigen tafeltje kom je naar Aarle-Rixtel slechts 15 minuten van Eindhoven.
zonnepanelen
Speciaal voor 2!
Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer! Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops voor 2 personen! Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, intiem, interactief en leerzaam onder begeleiding van jullie eigen kok je eigen kookworkshop volgen.
beveiligingscamera buiten
Food For Foodies kookatelier.
2 dec 12 Seing Thai. 24 jan 12 Vietnamees koken. Food For Foodies. Kookatelier Food For Foodies is een multi-culinair kookparadijs in Antwerpen Noord, gespecialiseerd in de wereldkeukens. We organiseren culinaire wandelingen en kookworkshops. Er is een programma, waarop je individueel kan inschrijven. Kom je in groep, vraag dan naar een event op maat. Tijdens een culinaire wandeling gaan we op ontdekkingstocht langs de exotische winkels van Antwerpen-Noord. Je krijgt uitleg over de ingrediƫnten en de eetcultuur. Je zal versteld staan van de enorme diversiteit aan producten. Vervolgens kook je zelf en eten we samen een heerlijke maaltijd. Bij een kookworkshop ligt de nadruk op vreemde ingrediƫnten en hun bereiding. Je leert een exotisch diner klaarmaken. Een kookworkshop inspireert om thuis te experimenteren met andere smaken. Je verlegt je culinaire grenzen! Voor groepen vanaf 8 personen organiseert Food For Foodies events op maat.
persoonlijke lening
Kookworkshops Antwerpen Ga op culinaire reis bij Kokerij in Boechout.
vanaf 15de deelnemer supplement van 60 excl.btw p.p. Luxeformule 1120 excl.btw voor groepen tot 14 personen. vanaf 15de deelnemer supplement van 80 excl.btw p.p. Deze workshop boeken? Kookworkshop voor de liefhebbers van de Spaanse keuken. Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met de volgende gerechten.:
Kookworkshop
Gastronomie Kookles Kookworkshop 2 personen: Pagina 1 van de resultaten.
Wonderbox op maat. Verblijf met ontbijt. 1 of 2 nachten met ontbijt voor 2 personen. 1 of 2 nachten met diner en ontbijt voor 2 personen. 1 of 2 nachten met wellness voor 2 personen. Bekijk al onze geschenkdozen Verblijf.
Kookworkshop Spaanse Tapas SpectaCulinair.
En dan gaan we samen aan de slag: in groepjes van 2 of 3 personen maken we de tapas voor de hele groep. Dit is dus echt een levendige kookworkshop. Als alles klaar is, maken we een mooi buffetje, en gaan we rustig tafelen met een lekker wijntje er bij.
Kookworkshops in Utrecht: Nu tot 70% besparen op kookworkshops in Utrecht GROUPON.nl.
Web app-ontwikkeling 3. Digitale marketing 2. Multimedia, audio video 1. Sushiworkshop van 3 uur bij GrachtenAtelier aan de Oudegracht. Tijdens deze culinaire workshop ga je zelf aan de slag in de keuken en leer je sushi bereiden die je aan het eind van de workshop op eet. Workshop moleculair koken bij Grachtenatelier. Leer de succesformules van het koken en maak kennis met Agar Agar tijdens deze wetenschappelijke training. Keniaanse kookworkshop tot 6 personen bij Chakula in de Amsterdamse Kookschool.

Contacteer ons