Meer resultaten voor kookworkshop amsterdam

 
kookworkshop amsterdam
Amsterdam Jordaan Keizer Culinair.
16 Sep 2018 Cursus Patisserie. 13 Oct 2018 Cursus Kooktechnieken. 04 Nov 2018 Open kookworkshop Puur Piemonte. 12 Nov 2018 Open kookworkshop Puur Arabisch. 18 Nov 2018 Open kookworkshop Paris Bistro. 02 Dec 2018 Special Puur Feest. Keizer Culinair Amsterdam.
kookworkshop aan huis
Kookstudio, catering en kookworkshop Amsterdam Peter Pan.
Tijdens een kookworkshop in Amsterdam maken wij u op inspirerende manier wegwijs in de geheimen van de kookkunst. Een kookles met Peter Pan is een unieke en gezellige manier om te leren koken en samen te zijn met je vrienden of collegas.
Kookworkshop
Kookfabriek Amsterdam De Kookfabriek.
Heerlijke avond gehad. De Kookfabriek Amsterdam. 45, / 5 Door coen. Vorige week met Joris Bijdendijk, de chefkok van restaurant Rijks, een super toffe kookworkshop gedaan. We stonden met 6 man aan een kookeiland en bereide met elkaar het 4-gangen menu.
froy en dind
Amsterdam Flavours Experience Kookworkshops.
EXPERIENCE BIJ DE WESTERGASFABRIEK TE AMSTERDAM. Koken en teambuilding in een plezierige, relaxte omgeving. In onze moderne Arclinea keuken met Smeg apparatuur organiseren we culinaire workshops voor groepen vanaf 8 personen. Indien de groepen groter zijn kunnen we altijd een wijnproeverij organiseren.
spouwmuurisolatie
Amsterdam Grachten Keizer Culinair.
De volgende gracht is de Keizersgracht. Sla nog voor de brug rechtsaf de Keizersgracht op en daar vind je na 50 meter onze kookstudio aan de rechterkant nog voor de Dylan. 30 Sep 2018 Open kookworkshop Puur Arabisch. Keizer Culinair Amsterdam.
Taste of Okura Kookworkshops Hotel Okura Amsterdam.
Lid van Taste of Okura Reserveer uw kookworkshop in Okura's' kookstudio. Wilt u leren koken als een Michelin sterrenchef? In Hotel Okura Amsterdam vindt u de perfecte plek om dit te doen. In kookstudio Taste of Okura laat Chef de Cuisine Louise O'Hare' u precies zien hoe u zelf Michelinster-waardige gerechten kunt bereiden.
kookworkshop Amsterdam catering Amsterdam kookstudio kookles kookcursus kok aan huis.
Ook voor uw kok aan huis. Kookworkshop kookcursus of kookstudio in Amsterdam? Een kookworkshop is een eenmalige kookles met uw vrienden bedrijf of afdeling in een kookstudio kookschool of op uw locatie. Lekker en gezellig samen koken staat bij onze kookworkshops voorop.
kookworkshops in Amsterdam, Kookstudio Dennis Leeuw.
kookworkshop in Amsterdam. fotos van de kookstudio. cooking workshops in Amsterdam. Kookstudio Dennis Leeuw, kookworkshops in Amsterdam. Ben je op zoek naar een gezellige kookstudio in Amsterdam? Wij zijn een van de eerste kookstudios in Nederland en hebben een schat aan ervaring.
Kookstudio 54 Amsterdam kookworkshop Kookcursus Private dining.
Kookstudio 54 Amsterdam. Kookworkshop Kookcursus Private Dining. Dé kookstudio voor uw kookworkshop, kookcursus of besloten diner in Amsterdam. Op zoek naar een volledig verzorgde kookworkshop, kookcursus of besloten diner? Een unieke locatie in Amsterdam nodig voor een borrel of vergadering, culinaire fotoshoot of boekpresentatie?
Kookworkshop Amsterdam: culinair genieten op diverse niveaus Eat Your Heart Out.
Kookworkshop in Amsterdam. De kookworkshop in Amsterdam van Eat Your Heart Out worden gegeven in een prachtige locatie aan de Herengracht. Een kookworkshop staat garant voor een avond culinair genieten met vrienden, collegas of zakenrelaties. Op een ontspannen en gemoedelijke manier bereidt u in onze ruim opgezette keuken een smaakvol driegangendiner met een aantal heerlijke amuses.

Contacteer ons