Resultaten voor kookworkshop utrecht

 
kookworkshop utrecht
kookworkshop utrecht
Kookworkshop
Teamuitje Utrecht WegmetdeBaas.nl.
Van kookworkshops tot quadrijden en van actieve groepsuitjes tot relaxte teamuitjes in Utrecht. Wat is er leuker dan zo af ten toe een teamuitje in Utrecht te doen! WegmetdeBaas is de site voor het zoeken en vinden naar de geschikt teamuitjes in Utrecht. Vertel verder
workshop
Samen de keuken in! De Kookfabriek.
Gezelschappen zijn welkom van 8 tot 140 personen. Maar ook als u alleen bent kunt u zich inschrijven voor een van onze workshops. Bij de Kookfabriek staat samen koken centraal. Onze kookstudio in Utrecht biedt plaats aan grote groepen en dat maakt de ruimte ideaal voor een korte kookcursus tijdens bedrijfsuitjes, teambuildings en familiere√ľnies. Het koken aan de mobiele kookeilanden zorgt ervoor dat het koken met collegas of vrienden een gezellige groepsactiviteit wordt. Wij bieden diverse mogelijkheden voor een geslaagd uitje in Utrecht! totale vloeroppervlakte 550m2. 140 zitplaatsen in totaliteit. audio-visuele middelen als beamer en een spreek en muziekinstallatie. kookworkshops 1 112p uit te breiden naar 140. kitchenparty: 120 250p. vergadering/presentatie/congres: 8 250p. beurs/proeverij: tot 250p. 2e Daalsedijk 4a. 3551 EJ Utrecht. T 31 30 7600042. ma t/m zo: reservering noodzakelijk. Openbaar vervoer parkeren. Openbaar vervoer op 2 minuten loopafstand. Lees meer
ehbo cursus utrecht
Food Fun Culi Spel in Restaurant The Colour Kitchen in Utrecht.
Om maar wat te noemen. Allemaal in een sfeer van humor en gezelligheid en vooral niet te serieus. Het FoodFun Culi Spel in Restaurant The Colour Kitchen is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop in Utrecht.
kinderfeestje Utrecht
Kookworkshops, vergaderingen en borrels, Kookmeesters Utrecht.
di vr 10-18u. Welkom bij Kookmeesters Utrecht. Uniek, culinair, sfeervol en besloten: Kookmeesters Utrecht biedt een verrassende ervaring op een schitterende locatie, gelegen in het centrum van Utrecht. Ons motto: niks moet en alles mag. Net als thuis! Met plezier verzorgen wij een kookworkshop, borrel, vergadering, feest of diner voor je. Op maat gemaakt, precies zoals jij wenst en altijd kwalitatief, origineel en smaakvol! Besloten lunch / diner. Verrassend, gezellig en overheerlijk: dat is lunchen en dineren bij Kookmeesters Utrecht! Met een voorkeur voor verse. Leer de fijne kneepjes van de meesters en volg een kookworkshop bij ons in de keuken! Sissende pannen, koken, tr. Een historisch pand in de binnenstad van Utrecht met een eigenzinnige, intieme en gezellige ambiance. Daar bevindt Ko. Benieuwd naar wat Kookmeesters allemaal te bieden heeft. Kijk hier naar de prijzen van ons ruime aanbod aan workshops. Er is altijd een reden om het glas te heffen. Samen met je vrienden, familie of collega's' proosten op een verj. Bekijk hier foto's' van de 2 ruimtes van Kookmeesters op de Kromme Nieuwegracht 16-18.
catering bedrijf utrecht
Kookstudio Utrecht De Heeren van Driebergen.
Elk seizoen hebben we weer een andere kookworkshop die past bij het seizoen. Onze acht vooraf samengestelde thema kookworkshops.: Gezond Vitaal kookworkshop. Uit de mand kookworkshop. Kookstudio Utrecht De Heeren van Driebergen. Tijdens onze kookworkshop begeleiden professionele chefs u tijdens het koken.
vpn online
KookworkshopsMammoni.
De kookworkshops zijn erg leuk als afdelingsuitje, voor een vrijgezellenavond, of zomaar met een groep vrienden of familie! Cucina con il cuoco. Comments are closed. Cucina con il cuoco. Mammoni Koken en Eten Kookworkshops. Mammoni Koken en Eten. Voor Clarenburg 7. 3511 JE Utrecht.
engines
Indonesische Kooklessen Indische kookworkshops Indische Kookworkshop.
Rudy Vissers februari 13, 2019 at 530: pm on Gastenboek Hallo Ellis, Graag wilde ik weer een nieuwe reeks van 4 Indonesische kooklessen bij je volgen, de vorige keer is. Een kleine sfeer impressie van de Indonesische Kookworkshop, indonesische Kooklessen en indische hapjes maken avonden.
seo cursus utrecht
De Groene Kookacademie: Vegetarische kookworkshop Puur! uit eten.
De Groene Kookacademie Amersfoort. De Groene Kookacademie biedt opleidingen en kookworkshops, zowel voor professionals als consumenten, die graag nog meer leren genieten van de vegetarische keuken. Vol passie zetten Peter van Berckel en Marion Pluimes zich hiervoor in. 100% biologische kookworkshop.
seo cursus utrecht
Kookles.nl Alleen of samen beter leren koken in Utrecht en Adam.
Kookles 1 Snijtechnieken. Kookles 2 Groente. Kookles 3 Vlees. Kookles 4 Desserts. Kookles 5 De grand finale. Bjorn de Vries. Andrea van Lieshout. Koken voor Teams in Amsterdam. Van Kookles.nl wordt iedereen blij. Met kookstudio s in Amsterdam en Utrecht waar we onze lessen geven onder leiding van onze enthousiaste chefs, blijer van de super professionele keukens die je met hen deelt en superblij van alle aandacht en tijd die zij nemen om je te leren koken.
teambuilding utrecht
BBQ workshop; heerlijke barbecue vanaf 65 VVC.
Kookworkshop personeeluitje Kookworkshop teambuilding Kookworkshop bedrijfsuitje Teambuilding koken Kooktraining Kookfeest Kookcursus Bedrijfsuitje koken Personeelsuitje koken Vrijgezellenfeest koken Kookworkshop groepen Kookworkshop high tea Kookworkshop Italiaans Workshop buiten koken Outdoor cooking workshop Outdoor koken Kookworkshop Flevoland Kookworkshop op maat. Alle prijzen 0 t/m 25 25 t/m 75 75 t/m 150 Vanaf 150.
Fotografie Workshops

Contacteer ons