Op zoek naar leuke workshops?

 
leuke workshops
workshops.
Welkon bij Happy Me. Workshops zijn fun! Een leuke namiddag of gezellige avond ter gelegenheid van een vrijgezellenfeestje, als teambuilding, verjaardagsfeestje of gewoon als onderonsje met vriendinnen. Geregeld is er een mooi aanbod van creatieve workshops voor meiden en jongens, dames en senioren.
creatieve cursussen
Hoe vind ik een leuke workshop? Jongerengids.
Er zijn verschillende websites en organisaties die workshops aanbieden. Kom hieronder meer te weten. Word wat je wil is een wegwijzer in alle cursussen en opleidingen voor volwassenen. Op Prettig geleerd vind je nog meer cursussen, lezingen en andere activiteiten.
personeelsuitje friesland
Workshops en cursussen Ontdek Ronse.
Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een workshop? Hieronder vind je vele tips voor workshops. Je wil een leuke workshops organiseren voor uw personeel, een kinderfeestje, vrienden en familie vraag dan informatie aan één van onze onderstaande aanbieders.
illusionist trucs
Creatieve workshops.
Creatieve workshops Workshop schilderen. Samen een portret maken kan nu op een wel heel leuke en bijzondere manier! Op een interactieve wijze gaan de deelnemers in duo's' tegenover elkaar zitten. Tussen hen in staat een ruit van plexiglas op de tafel.
workshop graffiti
Creatieve workshops Parafonenkoor.
Microfoontjes Creatieve workshops. voor de kleuters. Ook dit jaar zijn we er weer met heel wat leuke, creatieve workshops voor onze kleuters! September tot december. Zaterdag 9 september. Prijs: 1000, incl. koek, drankje, verzekering materiaal. Zaterdag 7 oktober. Thema: De bakker.
SEO Workshop
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p.
Leuke workshops creatief of actief. Leuke workshops zijn er in alle soorten en maten. Van ludieke tot actieve, van zakelijke tot creatieve workshops, we helpen u graag bij het vinden van de workshop van uw keuze in o.a. Brugge, Antwerpen, Mechelen, Gent, Limburg, Vlaamse Kust, Turnhout, Kortrijk, Aalst, Leuven en Brussel.
SEO Workshop
Workshops / Creatieve Workshops Belgi Wattedoen.be.
Donderdag 18 januari Niet bekendgemaakte Waalsekaai 47 Antwerpen. Creatieve workshops: kalligrafie, schilderen, tekenen, keramiek, antiek. Van 11 januari tot 21 juni D W D Za Huis Proot Noordomstraat 2 Koekelare Kinderen 8. Zaterdag 20 januari Zoersel Meerheideweg Meerheideweg 59 Zoersel.
goochelen met cijfers
Workshops van 15 tot 75 p.p.
We doen er alles aan om ons aanbod op peil te houden, maar het kan zo zijn dat een bepaalde workshop momenteel niet beschikbaar is in jouw regio. Kijk voor workshops in België op workshops Vlaanderen. Actieve, leuke en creatieve workshops.
workshop excel
Workshops 1001activiteiten.be.
Workshops Activiteit op locatie. Dit is een heel leuke en ludieke workshop waar de deelnemers champagne leren sabreren. Eerst met een mes en een lege fles leren, daarna met eens zwaard en een volle fles gaan alle deelnemers de kunst van de sabrage oefenen.
Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Workshop Schilderen: Ginkgo bladeren met paletmes ma of di. Rijkevorsel, Atelier aan de Vaart. Cursus of workshop. dinsdag 9 januari 2018. Neerpelt, Openbare bibliotheek Neerpelt. Cursus of workshop. dinsdag 9 januari 2018. Essen, LDC t Gasthuis, Nollekensstraat 5, Essen. Cursus of workshop.

Contacteer ons