Zoeken naar leuke workshops

 
leuke workshops
workshops
Workshops.
Zin in een gezellig dagje uit in Antwerpen? Stel dan met een uitgebreid uitjes keuze arrangement je eigen programma samen dat bestaat uit twee leuke workshops of activiteiten en een heerlijke lunch. Cocktailworkshops op diverse locaties in Belgiƫ. Vanaf 3500, per persoon.
SEO Workshop
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p.
Leuke workshops creatief of actief. Leuke workshops zijn er in alle soorten en maten. Van ludieke tot actieve, van zakelijke tot creatieve workshops, we helpen u graag bij het vinden van de workshop van uw keuze in o.a. Brugge, Antwerpen, Mechelen, Gent, Limburg, Vlaamse Kust, Turnhout, Kortrijk, Aalst, Leuven en Brussel.
leuke cursussen
Workshops WegmetdeBaas.
Illie Mangaro: Illie Mangaro is een ruimte voor evenementen, workshops en teambuildingsactiviteiten. We bieden plaats voor 100 genodigden met boven een mezzanine die plaats biedt voor een 30-tal personen. De mezzanine wordt gebruikt voor workshops, trainingen presentaties. Van 10 tot 100 personen.
immo portugal
Creatieve workshops.
Workshop schilderen Workshops op locatie. Geef een unieke twist aan een bekend gebouw dat tot jouw verbeelding spreekt. De skyline van New York of leuke Zaanse huisjes? Een typisch straatje in jouw stad of de Arc de Triomphe? Domtoren, Westerkerk of Erasmusbrug?
leuke cursussen
Creatieve workshops Amsterdam al vanaf 1450! Mokum Events.
Na onze creatieve workshops in Amsterdam kun je nog lang genieten van een geweldige herinnering en heb je iets om mee naar huis te nemen! De leuke workshops van Mokum Events. Er zijn ontzettend veel workshop mogelijkheden bij Mokum Events.
Creatieve workshops: beeldhouwen, bloemschikken, keramiek, juwelen maken, mozaiek, naaien, schilderen en meer.
32.474 49 03 67. WORKSHOPS ZIMBABWAANS BEELDHOUWEN. HAMME In een rustieke omgeving wordt er individueel aan een steen gewerkt. Uit een zachte of harde steensoort kunt u uw eigen beeld maken, onder begeleiding van een Zimbabwaanse beeldhouwer Engelstalig: indien nodig wordt er voor vertaling gezorgd Heeft u al voldoende ervaring? MERELBEKE Vind je samen naaien gezelliger dan alleen? Ben je nog een beetje onzeker en heb je graag een beetje hulp beschikbaar indien nodig? Heb je zin in een leuke babbel en nieuwe inspiratie!
Hoe vind ik een leuke workshop? Jongerengids.
Ben ik verslaafd aan gamen? Er zijn verschillende websites en organisaties die workshops aanbieden. Kom hieronder meer te weten. Word wat je wil is een wegwijzer in alle cursussen en opleidingen voor volwassenen. Op Prettig geleerd vind je nog meer cursussen, lezingen en andere activiteiten.
Creatieve Workshops Mol Wattedoen.be.
Onze workshops worden gegeven door begeleiders met ervaring in het regulier onderwijs en het deeltijdskunst onderwijs. Wij werken leuke workshops uit voor elk budget in diverse thema's, voor jong en oud. Regio Balen Gemeente Balen 2400 Mol Telefoonnummer.: 0495855833 Reserveren is niet nodig Tarief.:
Creatieve workshops in Antwerpen activate.me.
Leer de basistechnieken weven het creƫren van je eigen unieke wallhanging met deze leuke en inspirerende workshop. Weven is een leuke. creatieve workshops, decoratie, persoonlijke ontwikkeling, stress management, aandacht, weven., Het werkveld van Universa in 5 themas: Om de Universa visie, missie en waarden op de grond te zetten hebben we ervoor gekozen om 5.

Contacteer ons