Op zoek naar leuke workshops?

 
leuke workshops
workshops
leuke workshops - Hoe workshop aanvragen?
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p.
Leuke workshops creatief of actief. Leuke workshops zijn er in alle soorten en maten. Van ludieke tot actieve, van zakelijke tot creatieve workshops, we helpen u graag bij het vinden van de workshop van uw keuze in o.a. Brugge, Antwerpen, Mechelen, Gent, Limburg, Vlaamse Kust, Turnhout, Kortrijk, Aalst, Leuven en Brussel. Lees meer
SEO Workshop
Workshops tips ideeën.
Drank en proeverij workshops. Voor de volwassen gezelschappen is een drank en proeverij workshop een originele en leuke keus. Leer de lekkerste cocktails maken met een cocktail workshop of maak je eigen bier met een workshop bier brouwen. Drank en proeverij workshops.
workshop yoga
Creatieve workshops: beeldhouwen, bloemschikken, keramiek, juwelen maken, mozaiek, naaien, schilderen en meer.
In enkele uren maak je een rokje, broek, t-shirt, strandtas, leer je haken of maak je de mooiste juwelen. Alle workshops gaan door in de Sjiekebiele workshop, Dorpsstraat 36 te Sint-Michiels. 32.472 373 594. MERELBEKE Vind je samen naaien gezelliger dan alleen? Ben je nog een beetje onzeker en heb je graag een beetje hulp beschikbaar indien nodig? Heb je zin in een leuke babbel en nieuwe inspiratie!
SEO Workshop
Creatieve workshops.
Creatieve workshops Workshop Terrarium. Heb je niet hele groene vingers maar vind je het wel leuk om wat plantjes in huis te hebben? Dan zijn vetplantjes en cactussen de oplossing voor jou. En hoe leuk is het dan als deze leuke plantjes in een miniversie van hun originele leefomgeving kunnen groeien?
goocheltrucs voor kinderen
Workshops WegmetdeBaas.
TV Workshop: Een lipdub maken betekent een leuke creatieve dag die garant staat voor veel plezier. Lipdub-maken zorgt voor een mooi eindresultaat waar met plezier naar kan worden teruggekeken. Iedereen kan meedoen met een lipdub maken! Samen met alle collega's' wordt er een nummer gekozen waar iedereen. Muziek en Dans. Van 20 tot 500 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. Ambachtelijke Food Market. Electrolux Experience Center: Honing, Braziliaanse specialiteiten, of glutenvrije koekjes. dit zijn maar enkele voorbeelden van wat onze vakmannen u kunnen presenteren en laten proeven in het Electrolux Experience Center. Wij brengen deze ambachtslieden samen zodat uw gezelschap volop van hun producten kan genieten! Van 10 tot 150 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. FoodLove: Wil je je team motiveren om gezonder te eten, zodat ze met heel wat energie samenwerken? Of hen enthousiast maken over wereldse smaken en onbekende kruiden? Dan is een FoodLove workshop zeker iets voor jou! Met FoodLove geef ik inspirerende kookworkshops waarbij jij en je. Van 6 tot 40 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. Teambuilding Chocolate Workshop in a box. Inspirations: De heerlijke Inspirations chocolade workshops zijn de uitstekende teambuilding activiteiten voor groepen.
kinderfeestje bonbons maken
Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Van 16 juli 2018 tot 18 juli 2018. Meditatie workshop om je aandacht bij één ding te houden. Cursus of workshop. woensdag 18 juli 2018. MM: Mengsels en Meer. Herderen Riemst, Polyvalente zaal bij de school in Herderen PCC, Herderen.
workshop goochelen kinderfeestje
Hoe vind ik een leuke workshop? Jongerengids.
Waar kan ik een muziekinstrument leren spelen? Hoe vind ik een leuke workshop? Mag ik zomaar foto's' online zwieren? Hoe ga ik goedkoop op reis? Wat moet ik weten over vrijwilligerswerk? Ben ik verslaafd aan gamen? Ik heb een handicap. Kan ik ook sporten? Wat als ik ziek word op reis? Ik ben sportbegeleider. Welke websites moet ik kennen? Hoe organiseer ik een goed feestje? Waar vind ik workshops rond multimedia?
teambuilding communicatie
Creatief Femma.
Kabels haken is echt verslavend. Met een paar leuke patronen kan je eindeloos variëren, van hippe plantenhangers tot handige opbergmandjes, een kersenpitkussen of een voetenzak. Ook een tuinfeest fleur je op met een aangeklede sapverdeler, een fles of bokaal met ingemaakte vruchten of confituur, je kan het zo gek niet bedenken! Lees meer over deze nieuwe cursus. Ander crea-aanbod van onze groepen. Onze groepen tellen heel wat creatieve talenten en ze gaan ook daarmee aan de slag in crea-avonden, ateliers, workshops en reeksen.
leuke cursussen
Leuke workshops van Vormingplus.
Geoportaal Ruimtelijke Ordening. Leuke workshops van Vormingplus. Vormingplus biedt in samenwerking met de gemeente Linter een ruim aanbod creatieve workshops aan. Voor alle niveaus en alle leeftijden. Op Maat Creatief Persoonlijk Leerrijk. Onderstaande lessen gaan spoedig in het gemeentehuis van start.:
workshop goochelen kinderfeestje

Contacteer ons