Resultaten voor leuke workshops

 
leuke workshops
Workshops 1001activiteiten.be.
fabriek of brouwerij bezoeken. Zoek leuke uitjes! Tai Chi Workshop op locatie in België. 4 tot 250 personen. Mogelijk op elke gewenste locatie in België. Activiteit op locatie Workshops. Workshops, originele bedrijfsuitjes, teambuilding, interactieve lezingen en energizers om even lekker te lachen met je collega's.
illusionist trucs
Hoe vind ik een leuke workshop? Jongerengids.
Hoe vind ik een leuke workshop? Hoe herken ik een veilige website? Hoe zit dat nu eigenlijk met die geluidsnormen op fuiven en concerten? Hoe kan ik zelf dingen maken? Starten met DIY. De Jeugddienst en Jeugdraad wat doen die? Hoe organiseer ik een goed feestje? Welke documenten moet ik meenemen als ik op reis ga? Hoe ga ik goedkoop op reis? Waar kan ik terecht met mijn artistieke ambities? Wat is het en hoe word je het: animator in het jeugdwerk? Hoe maak ik geweldige foto's' met mijn smartphone? Waar vind ik cultuur? Wat is een jeugdhuis? Is een sauna altijd naakt? Mag ik zomaar foto's' online zwieren? Ik ga op stap! Hoe zorg ik voor een overgetelijke avond? Hoe zoek ik een slaapplaats voor op reis? Zit ik te veel achter het scherm? Welke toffe tools bestaan er op het internet? Wat neem ik mee op reis? Wat moet ik weten over vrijwilligerswerk? Wat als ik ziek word op reis? Wat als een feestje uit de hand loopt? Ken je maat! Wanneer mag ik vrijwilligerswerk doen? Waar vind ik workshops rond multimedia?
SEO Workshop
Workshops WegmetdeBaas.
Op zoek naar workshops voor uw bedrijfsuitje? WegmetdeBaas heeft vele workshops in heel België. Vind workshops daarom op WegmetdeBaas. @dmire: Wanneer je het woord graffiti hoort denk je misschien aan straatvervuiling, vandalisme of rommelige teksten op muren. Maar graffiti is een ware kunstvorm.
SEO Workshop
Leuke en leerrijke workshops. Ontspanning en plezier gegarandeerd! De Stoffenschuur.
Een ruime keuze aan workshops voor beginners en gevorderden, waarin één thema centraal staat. We bieden ook workshops aan op maat, voor babyshowers, vrijgezellenfeesten of andere gelegenheden. Alle workshops worden gegeven door Kim, Marleen, Annelies of ikzelf. Wij zijn alle vier creatief, ervaren en gepassioneerd door naaien en hebben elk onze eigen specialiteit.
creatieve cursussen
Workshops Superette Ninette.
Plan een workshop voor jou en je VRIENDINNEN vanaf 6 personen. Heb je iets te vieren? Kijk naar het Superette Ninette aanbod! Je kan uit het volledige aanbod workshops kiezen. Of heb je zelf een idee? Stuur een mailtje naar info@superetteninette.be.
workshop burlesque
Creatieve workshops: beeldhouwen, bloemschikken, keramiek, juwelen maken, mozaiek, naaien, schilderen en meer.
Heb je zin in een leuke babbel en nieuwe inspiratie! Je werkt aan je eigen project of je werkt al dan niet met vriendinnen een gezamenlijk project af. 32.495 88 37 01. SINT-MICHIELS Zin om creatief te zijn? Volg een Sjiekebiele workshop! In enkele uren maak je een rokje, broek, t-shirt, strandtas, leer je haken of maak je de mooiste juwelen. Alle workshops gaan door in de Sjiekebiele workshop, Dorpsstraat 36 te Sint-Michiels.
workshops
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p.
Leuke workshops creatief of actief. Leuke workshops zijn er in alle soorten en maten. Van ludieke tot actieve, van zakelijke tot creatieve workshops, we helpen u graag bij het vinden van de workshop van uw keuze in o.a. Brugge, Antwerpen, Mechelen, Gent, Limburg, Vlaamse Kust, Turnhout, Kortrijk, Aalst, Leuven en Brussel.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Op die manier komen een waaier aan cocktails aan bod. En uiteraard ook proeven, proeven en proeven! De workshops zijn geschikt voor groepen van 8 tot 80 volwassenen minimum 18 jaar. Ik richt me vooral op groepen, vrienden, familie en collegas.
Workshops van 15 tot 75 p.p.
We doen er alles aan om ons aanbod op peil te houden, maar het kan zo zijn dat een bepaalde workshop momenteel niet beschikbaar is in jouw regio. Kijk voor workshops in België op workshops Vlaanderen. Actieve, leuke en creatieve workshops.
Leuke filmworkshops en activiteiten van Filmdagje.nl.
Houdt de website goed in de gaten, want regelmatig zullen er nieuwe workshops toegevoegd worden! Neem dan contact op. Samen stralen als echte sterren! Het maken van een lipdub staat garant voor een ochtend of middag vol creativiteit, spontaniteit en gezelligheid! Ben je altijd al benieuwd hoe het is om een beroemdheid te zijn? Binnen deze workshop van Filmdagje schitter je samen met jouw groep in een videoclip! Ontdek kwaliteiten van je collegas of vrienden waarvan je niet eens wist dat je ze had! Vergeet vooral niet te genieten van dit filmische meesterwerk en te lachen om de aspirant acteurs. Maak samen met je collegas of vrienden een serieuze, grappige of een irritante commercial. Alles is mogelijk zolang de commercial maar pakkend is, want dat is het einddoel! Maak van het kinderfeestje van uw zoon of dochter een leuke en blijvende herinnering.

Contacteer ons