Zoeken naar leuke workshops

 
leuke workshops
VCOK Zomerpromo creatieve workshops.
Zomerpromo creatieve workshops. Ouders en kinderen samen een leuke tijd laten beleven? Daar zijn onze creatieve en actieve workshops voor. Organiseer een workshop aan verminderd tarief deze zomer. Voorlezen, bewegen met je peuter of tipi's' bouwen met kleuters en oudere kinderen, het zijn maar enkele voorbeelden van wat we te bieden hebben.
goocheltrucs voor kinderen
sushi cursus sushi antwerpen leuke workshops.
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p. Leuke workshops creatief of actief. Leuke workshops zijn er in alle soorten en maten. Van ludieke tot actieve, van zakelijke tot creatieve workshops, we helpen u graag bij het vinden van de workshop van uw keuze in o.a.
crea cursussen
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p.
Leuke workshops creatief of actief. Leuke workshops zijn er in alle soorten en maten. Van ludieke tot actieve, van zakelijke tot creatieve workshops, we helpen u graag bij het vinden van de workshop van uw keuze in o.a. Brugge, Antwerpen, Mechelen, Gent, Limburg, Vlaamse Kust, Turnhout, Kortrijk, Aalst, Leuven en Brussel.
cursus goochelen
Creatieve workshops: beeldhouwen, bloemschikken, keramiek, juwelen maken, mozaiek, naaien, schilderen en meer.
In enkele uren maak je een rokje, broek, t-shirt, strandtas, leer je haken of maak je de mooiste juwelen. Alle workshops gaan door in de Sjiekebiele workshop, Dorpsstraat 36 te Sint-Michiels. 32.472 373 594. MERELBEKE Vind je samen naaien gezelliger dan alleen? Ben je nog een beetje onzeker en heb je graag een beetje hulp beschikbaar indien nodig? Heb je zin in een leuke babbel en nieuwe inspiratie!
workshop goochelen kinderfeestje
Workshops Veritas BE.
Shop the Look. BREIEN HAKEN MACRAMÉ. Breien haken macramé. Naaien, haken, breien, juwelen maken. Onze workshops zijn gezellig én leerrijk. Wat kom jij met ons maken? Zoek je iets specifieks? Verfijn je zoekopdracht. Hobby Breien haken. Locatie Veritas Antwerpen Leysstraat.
SEO Workshop
Workshops Tarterie.
Tarterie organiseert leuke workshops in zijn eigen bakatelier! In een professionele omgeving kan je de knepen van het vak leren. Op 3u leer je een hartige quiche én een zoete taart maken, die nadien met een glaasje bubbels, wijn en koffie gedegusteerd zal worden.
SEO
Vorming workshops Mediaraven.
Wist je dat je met je tablet ook leuke stop motion filmpjes kan maken? We gaan aan de slag met gratis apps om je zotste ideeën te verfilmen. Lay-out tips tricks. Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dat vereist de inzet van zowel artistieke als technische. Mediaravotters: buitenspelen met media. Doorprik het cliché en trek naar buiten met media! Mediasucces in de les! In deze vorming krijg je een introductie in mediawijsheid en het belang ervan in het onderwijs. Meer halen uit je smartphone. Een klinkend advies uit ons 6de Apestaartjaren-onderzoek: iedere jeugdwerker moet een smartphone hebben! U bent hier. Inschrijven voor open aanbod. Evaluatie vorming open aanbod. Ik wil een videofilmpje. Bijleren, ontmoeten, feesten. Raad van Bestuur, Algemene vergadering en Rondpunt. Missie en visie. Wie is wie? Inschrijven voor vorming. Vorming in je buurt. Een website laten maken. Begeleiders vorming workshops.
lening
Stofcontact Kom naar één van onze leuke workshops!
Inschrijving is definitief na betaling van het lesgeld. Annuleren met terugbetaling van het lesgeld kan tot 14 dagen VOOR de workshop. Daarna ben je je geld helaas kwijt. In de prijs zijn een hapjes, drankjes en gebruik van mercerie inbegrepen.
kooiaap
Workshops Superette Ninette.
MOOI INGEPAKTE CADEAUTJES? Laat een bericht achter bij het afronden van je bestelling! Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen? Vul je gegevens dan hieronder in en je blijft op de hoogte van leuke acties en workshops! Wij respecteren jouw privacy.
cursus goochelen
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Op die manier komen een waaier aan cocktails aan bod. En uiteraard ook proeven, proeven en proeven! De workshops zijn geschikt voor groepen van 8 tot 80 volwassenen minimum 18 jaar. Ik richt me vooral op groepen, vrienden, familie en collegas.
optimalisatie

Contacteer ons