Resultaten voor kookcursus eindhoven

 
kookcursus eindhoven
Kookles beginners omgeving Eindhoven voor individuen en groepen.
Onze koks geven uitleg vooraf en assisteren je bij het koken in onze professionele keuken waar je snel de weg zult vinden. In kookstudio Culinair Centrum geven wij al 25 jaar kookcursus. Zowel voor beginners als de gevorderde thuiskok hebben wij een kookles in Eindhoven omgeving.
spouwmuurisolatie
Kookcursus Eindhoven Culinair Centrum Aarle-Rixtel.
Maar er wordt ook aandacht besteed aan het mooi opmaken van een bord. Ook voor gevorderden hebben we een kookcursus in omgeving Eindhoven, Geldrop, Nuenen en Waalre. Deze kookcursus is geschikt voor cursisten die al veel gekookt hebben en enigszins bekend zijn met de basistechnieken.
lenen
Kookworkshops in Eindhoven: Spaar tot 70% op kookworkshops in Eindhoven GROUPON.nl.
Natuurlijk krijgt u tips van de koks die u hierbij begeleiden en leert u hoe u voor grotere groepen mensen kunt koken. Na afloop van de kookworkshop in Eindhoven gaat u gezellig met de hele groep dineren, waarbij u elkaars gerechten kunt uitproberen.
chiptunning
Starliciousfood / Kookworkshops StarliciousFood kookstudio Eindhoven. Kookworkshops StarliciousFood kookstudio Eindhoven.
Wil je graag meer leren van een bepaalde keuken, nieuwe kooktechnieken of wil je een kookcursus volgen? Je bent van harte welkom tijdens een van onze open kookworkshops. Kijk in de agenda voor de beschikbare data en themas. Kookworkshop Out of the Box. Kookworkshop 4 of 5 gangen diner. StarliciousFood Kookstudio Eindhoven.
daikin
Kookcursus beginners de Kookerij Culinary College.
De reden doet er eigenlijk niet toe. Deze kookcursus voor beginners is voor iedereen die interesse heeft in makkelijk, snel en vers koken. Kortom: voor jong en oud, vrouw of man, voor iedereen die de basis beginselen onder de knie wil krijgen.
Starliciousfood / Start Kookcursus Italiaans 4-avonden Starliciousfood. Start Kookcursus Italiaans 4-avonden Starliciousfood.
30 maart Thema Voorjaar regio zuid: Apulië, Basilicata, Campania Sicilië. 4 avonden kookcursus, drankjes receptuur. Het is ook mogelijk om je 1 of meerdere avonden aan te melden. Voor een losse kookworkshop zijn de kosten. 4 avonden kookcursus, drankjes receptuur. StarliciousFood Kookstudio Eindhoven.
Gezonde Kooklessen GreenTwist Cooking Eindhoven.
In haar kooklessen helpt Iris jou met het ontwikkelen van een verantwoord, gezond en duurzaam voedingspatroon. Ze combineert een kookworkshop, waarin je alles leert over koken, kooktechniek en werken met bepaalde producten, met haar kennis over voeding en gezondheid. Er wordt voedingsadvies gegeven dat past bij het thema van de workshop.
De Kookfabriek Eindhoven De Kookfabriek.
Kookstudio de Kookfabriek Eindhoven organiseert de meest uiteenlopende culinaire workshops voor groepen vanaf 2 tot 80 personen. Het koken aan de grote kookeilanden zorgt ervoor dat het koken met collegas, zakelijke relaties of vrienden een leerzame, heerlijke en bovenal gezellige groepsactiviteit wordt.
Kookstudio Claire Culinair Eindhoven. Kookstudio Claire Culinair Eindhoven.
Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Dát is wat Kookstudio Claire Culinair al ruim 18 jaar met veel plezier op diverse locaties in Eindhoven biedt. Geschikt voor een bedrijfsuitje, teambuilding, een vergadering of gezellig met vrienden en familie. Mooie gerechten en gezelligheid staan bij ons voorop!

Contacteer ons