Resultaten voor Workshop sushi

 
Workshop sushi
workshop - Chef op Bestelling.
Terwijl de kok de gerechten mee naar de tafel draagt leg hij ook graag uit wat je krijgt. Het hoofdgerecht is inmiddels ook klaar. Deze keer iets steviger: lamsvlees, filet pure, kalfsmedaillons, of voor de liefhebbers een stukje verse witte vis.
workshop - Boek uw activiteit.
Het kasteel van Agimont is gelegen op de grens van de Belgische Ardennen bovenstaande Givet, in het dorp van Agimont. Het kasteel is omgeven door 100 hectare, werd aangeboden aan de graaf en gravin van Parijs ter gelegenheid van hun huwelijk in 1931 door de hertog en prins Pierre Orléans-Braganza.
workshop
Super Sushi! Opleiding Syntra West.
Je komt te weten hoe sushi ontstaan is en hoe je verschillende soorten sushi maakt. Voor wie is deze opleiding bestemd? Brasserie, restaurant, traiteurzaken. Dit is een workshop. Gelieve gepaste beroepskledij en klein materiaal klopper, spatel, pottenlikker, keukenmessen mee te brengen.
creatieve workshop utrecht
Sushi-workshop bij Kouzi Avocado van de Duivel.
Sushi bestellen op pizza.be win een kortingscode! Reacties: 4 Gepost door: Caroline Categorie: Avocado van de Duivel Tags: ko'uzi' sushi, workshop, World sushi cup. 10/06/2015 at 2119: Reply. zou je het zien zitten om een sushi workshop voor 8 personen te geven op dinsdag 28 juli om 10.30?
chocolade workshop
Sushi Workshop Sushi Time wij leren u zelf heerlijke sushi maken.
Maak hiernaast je keuze voor een datum voor de Sushi Workshop voor Amsterdam WTC of Den Haag New Babylon. Over Sushi Time. Blijf op de hoogte van onze facebook acties. Sushi Time Amersfoort. Sushi Time Amstelveen. Sushi Time WTC Amsterdam.
workshop teambuilding
YO! Sushi Workshop for Two.
Learn the art of delicious sushi from one of YO! Sushis expert chefs, with this sushi workshop for two. Get to grips with some of the history at the heart of this quintessential Japanese cuisine, before learning the fundamentals of sushi preparation.
gom
Sake Sushi workshop 19 november 19.00u Leading Ladies Gent.
Met een half uurtje vertraging kon de SAKE en SUSHI workshop van start gaan. Miniteus demonstreerden Tomoko en Miho van GOHAN de kunst van het sushi rollen en vertelden ze over het fermenteren en pasteuriseren van de saké. Het resultaat van onze eigen brouwsels mocht er zijn: de succulente sushi rolletjes werden door allen gesmaakt en doorgespoeld met een lekker kopje sake.
Verhuur Tenten
Sushi workshop Oosters Cultuurcentrum.
Altijd welkom op een feest. In deze workshop leert u stap voor stap het koken van sushi rijst zonder rijstkoker, de voorbereidingen voor sushi, tot de laatste stap van de presentatie op de dienschotel. Aan het eind van de les genieten we van de sushi met groene thee of mensen brengen hun eigen drankje mee.
persoonlijke lening simulatie
3 x bijzonder sushi eten in Maastricht.
Sushi Workshop bij Chi Kookt. Er zijn tientallen sushi restaurants in Maastricht. Maar wil je leren hoe je de lekkerste en beste sushi maakt, dan is er eigenlijk maar één keuken waar je moet zijn: bij Chi Kookt! East meets West in de keuken van Chi.
Kookles Workshop Sushi en Japanse kruiden.
Kookles workshop: Sushi en Japanse kruiden, groenten en smaakmakers: Vrijdag 12, 19 en 26 maart van 19 tot 22 u. Uit respect voor de Japanse tradities, de bijzondere waaier aan botanische delicatessen en de unieke zuivere keukentechnieken leren wij u de goede basis en het belang van rijst koken op de juiste manier, een waaier van vormen en sushitechnieken.
Sushi workshop Arrangementen Orient Plaza.
Om goede sushi te kunnen bereiden moet er aan een aantal voorwaarden voldaan zijn. De rijst moet perfect kleverig zijn, de vis moet met een juiste dikte gefileerd worden en de sushi moet strak opgerold worden. Sushi workshop onder leiding van Sushimeester.
Sushi maken Teambuilding Ecco La Luna Bvba.
We leren je hoe sushi ontstaan is en hoe je verschillende soorten sushi maakt nigiri, maki, tempura en inside-out-rolls. Niet enkel sushi met rauwe vis maar ook sushi met groenten, gevogelte, vlees of gerookte vis komen aan bod. En uiteraard besteden we ook veel aandacht aan het bereiden van de sushi rijst. Dit is immers het belangrijkste voor het maken van lekkere sushi. Workshop Culinair Gezondheid Indoor Overal.

Contacteer ons