Op zoek naar sushi workshop?

 
sushi workshop
Bio: sushi, verrassend simpel Colruyt Group Academy.
Hou je van lekker verse sushi op zn Japans? Onze expert toont je de kneepjes van het vak, zoals de kleefrijst perfect gaar koken of makis in zeewier rollen. En je ontdekt leuke combinaties van ingredi├źnten, zowel met vis als met groenten. Hou je eetstokjes maar al klaar! Type workshop: actief koken.
Workshop SEO
OZZO Workshops.
Neem deel aan of organiseer een sushi workshop! Kom en beleef een ├ęchte, originele sushi-live workshop met onze befaamde, professionele Sushi Chefs! Tijdens deze Aziatisch culinaire ervaring worden u de verschillende technieken voor het maken van sushi aangeleerd en gedemonstreerd.
sushi
kookworkshop, kookworkshops, tapasworkshop, sushiworkshop, culinaire workshop, kookatelier, Oost-Vlaanderen.
Je krijgt ook nog een doosje dat je helemaal mag vullen met sushi. Perfect voor de volgende dag op te smullen! Kostprijs is 48 euro p.p. Wanneer de workshop zich bevind buiten een straal van 15km van mijn thuisadres komt er kmvergoeding bij.
kookcursus utrecht
Sushi Workshop in Gent Gent Excursies.
Wat voor vis wordt meestal gebruikt en welke kleurrijke groente kan je combineren met sushi? Hoe wordt sushi opgediend en hoe bereid je sushi zonder in je vingers te snijden niet onbelangrijk en een hele andere soort sushi te serveren? Na de workshop gaan jullie de hapjes zelf proeven en wordt de sushikoning van deze dag uitgeroepen.
sushi amsterdam
Kookworkshop Sushi SpectaCulinair.
De chef staat dan aan het hoofdeinde zodat iedereen goed kan zien wat er allemaal moet gebeuren. een echte Kookworkshop Sushi dus! Vul onderstaand formulier met de gegevens voor jouw workshop, en dan contacteren wij je zo snel mogelijk met meer tekst en uitleg.
workshop graffiti
Sushi-workshop bij Kouzi Avocado van de Duivel.
Reacties: 4 Gepost door: Caroline Categorie: Avocado van de Duivel Tags: ko'uzi' sushi, workshop, World sushi cup. 10/06/2015 at 2119: Reply. zou je het zien zitten om een sushi workshop voor 8 personen te geven op dinsdag 28 juli om 10.30?
workshops coaching
KO'UZI' Sushi winkel in Antwerpen Sushi shop in Antwerp 03 232 24 88.
De All Japan Sushi Association werkt aan het opzetten van een certificeringssysteem voor buitenlandse sushi chefs om hen aan te moedigen hun kennis van authentiek Japans eten bij te werken. KOUZI wil een bijdrage leveren aan deze programma's' via de cursussen, waar u sushi kan leren maken op de echte Japanse wijze.
Sushi-workshop in de Japanse tuin Visit Hasselt.
Je leert hoe je verschillende soorten sushi maakt. Op je favoriete bereiding mag je nog wat langer oefenen. Eet je sushi ter plekke op of neem ze mee naar huis. Locatie: Japanse tuin. Groepstarief inkom: 4 p.p. Groepstarief workshop: 45 p.p.
Sushi workshop Oosters Cultuurcentrum.
Altijd welkom op een feest. In deze workshop leert u stap voor stap het koken van sushi rijst zonder rijstkoker, de voorbereidingen voor sushi, tot de laatste stap van de presentatie op de dienschotel. Aan het eind van de les genieten we van de sushi met groene thee of mensen brengen hun eigen drankje mee.
Oosters Cultuurcentrum Homepage.
U kan hier terecht voor een breed gamma aan taalcursussen en verschillende workshops.Wij bieden zowel overdag als in de avond lessen aan. Ook tijdens de vakantie kan u bij ons terecht. Sushi workshop Lessen Chinees starten binnenkort, Kalligrafie workshop. 16 december zaterdag Schrijf u snel in!

Contacteer ons