Meer resultaten voor workshop sushi maken 2 personen

 
workshop sushi maken 2 personen
workshop sushi maken 2 personen - Tags: Beste Sushi restaurants sushi sushi Amsterdam top 5 sushi.
Beste 5 Sushi Amsterdam Restaurants, 7.0 out of 10 based on 20 ratings. Share this article with your friends. Tags: Beste Sushi restaurants sushi sushi Amsterdam top 5 sushi. Next post Restaurant C opent binnenkort haar deuren op de Wibautstraat in Amsterdam Oost.
sushi cursus sushi workshop workshop sushi maken 2 personen.
En het is ook nog erg gezond. Leef je uit met surimi nori en wasabi en leer de techniek van sushi rollen. consultant bilan de compétences. sushi cursus sushi workshop workshop sushi maken 2 personen. workshop sushi maken 2 personen. Sushi Workshop Sushi Time.
recepten
Dream on deals Deal van de dag Groupon.
Japanse keukenkunstjes: workshop sushi maken bij Dream on deals in hartje Antwerpen voor 2, 4, 8 of 16 personen krijg les van èchte Japanse chefs en WIN een trip naar New York! Tot 80% korting. Japanse keukenkunstjes: workshop sushi maken bij Dream on deals in hartje Antwerpen voor 2, 4, 8 of 16 personen krijg les van èchte Japanse chefs en WIN een trip naar New York!
sushi workshop amsterdam
Sushi Workshop Sushi Time.
Wij leren het je graag. Je kunt je of inschrijven met de open inschrijf workshops indien je groep kleiner is dan 10 personen of je kunt een aanvraag doen voor een groepsworkshop. Onze workshops worden in ons restaurant in het WTC te Amsterdam gehouden. Onze sushi workshops duren standaard 2 à 25, uur, maar voor groepen kan korter ook op aanvraag. Je leert in deze tijd diverse soorten sushi te maken, nigiri, hosomaki, specialmaki en temaki handrol sushi. Tijdens de workshop staat er een lekker drankje voor je klaar en proosten we nog even met een glaasje saké.
sushi
Sushi Workshop Sushi Catering YourSushi.nl YourSushi.
YourSushi levert ook sushi catering aan zowel particulieren als bedrijven. YourSushi verzorgt een gezellige en leerzame sushi workshop vanaf 2 personen bij jouw thuis of bijvoorbeeld op kantoor ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest, verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje, babyshower of gewoon zomaar om gezellig met een groepje te genieten van het leren maken van sushi.
sushi
Sushi Workshop in Antwerpen Antwerpen Excursies.
Samen met een sushi-expert leert u diverse soorten sushi maken. In 2 tot 25, uur leert u van een van onze sushichefs hoe u uw eigen sushi maakt en wat daar allemaal bij komt kijken. Het is een interactieve workshop, dus de handen gaan uit de mouwen en u kunt gerust vragen stellen. Het is natuurlijk de bedoeling dat u uw eigen sushi meteen proeft en het overschot kunt u meenemen. Vegetariërs zijn bij ons ook aan het goede adres. De ingrediënten zijn erg gevarieerd, zodat ook overheerlijke vegetarische sushi kan worden gemaakt. Kijk mee in onze Japanse keuken en leer deze Oosterse bereidingswijze. Een lekkere Sushi-maaltijd begint met een zorgvuldige voorbereiding. Onder het genot van wat groene thee of sake en met een erg scherp mes in de aanslag, volgt u de instructies. Gebruik van materialen en recepten. De activiteiten van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.
dakwerken brugge
Esaki Sushi Antwerpen. Antwerpen Esaki Sushi.
Elke zondag om 13.00 en donderdag om 18.30. Sushi workshopTijdens de sushi workshop gaat u zelf aan de slag met de basis technieken van het sushi maken. In 2 tot 25, uur leert u van één van onze sushichefs hoe u uw eigen sushi maakt en wat daar allemaal bij komt kijken. Het is een interactieve workshop, dus de handen gaan uit de mouwen en u kunt gerust vragen stellen. Het is natuurlijk de bedoeling dat u uw eigen sushi meteen proeft en het overschot kunt u meenemen. De prijs van de workshop start vanaf 50 euro per persoon, hier zitten alle ingredienten, materiaal, een kopje groene thee en een kopje sake inbegrepen. Mocht u dit willen uitbreiden, kan dat natuurlijk in onderling overleg. Een workshop geven kost veel voorbereiding dus wij nemen groepen aan vanaf 10 personen.
Workshop in Antwerpen Antwerpenexcursies.be.
Workshop Chocolade Stripfiguren maken. BTW Vanaf 10 personen dash; 2 uur en 30 minuten. Een grappige Guust Flater, een Kuifje, Tom en Jerry, deze workshop Stripfiguren maken van Chocolade van Antwerpen Excursies combineert de liefde voor de strip en voor chocola.
Sushi workshop op uw locatie Workshop Sushi maken YourSushi.
4750, per persoon Exclusief 6% BTW. Royal Sushi Workshop. Demonstratie van de rijstbereiding op Japanse wijze. Maken van 5 soorten sushi; Nigiri, maki, futomaki, california roll en gunkan. Twee soorten verse vis, krab, Ebi garnaal en groente. Inclusief Japanse mayonaise en viseitjes. Inclusief Japanse groene thee en saké. Elke deelnemer krijgt een receptenboekje. Vanaf 2 personen te reserveren.
Sushi workshop Dishcover.
Rol je eigen sushi tijdens een sushi workshop. Sushi is hét nationale gerecht van Japan. Leer zelf sushi rollen tijdens een sushi workshop met Dishcover. Je komt te weten hoe sushi ontstaan is en hoe je verschillende soorten sushi maakt. Nigiri, maki, futomaki, uramaki, oshi sushi, we maken het allemaal.
Sushi workshop Oosters Cultuurcentrum.
Veel mensen houden van sushi, maar vinden het nogal duur. Eigenlijk is zelf sushi maken niet moeilijk, en het is leuk. Ook de combinatie van de ingrediënten is boeiend! Een genot voor je maag als voor je ogen. Altijd welkom op een feest. In deze workshop leert u stap voor stap het koken van sushi rijst zonder rijstkoker, de voorbereidingen voor sushi, tot de laatste stap van de presentatie op de dienschotel. Aan het eind van de les genieten we van de sushi met groene thee of mensen brengen hun eigen drankje mee. Vergezel ons met dit gezellige en feestelijke middag / avond samenkomst! Ook ideaal als een cadeau-bon. Datum voor workshops.: zaterdag 7 oktober 18u30 21u30 of. zaterdag 11 november 18u30 21u30. De kostprijs voor deze workshop bedraagt EUR 50., van tevoren inschrijven is verplicht en dit bedrag overmaken op het bankrekeningnummer. In de kost zijn inbegrepen het materiaal en producten als de fotos van eigen hand hier getoond.: makisushi Rainbow rol. 4 stuks nigiri, elk met verschillende soorten vis. 2 extra stuks sushi: een met caviaar, de andere met anjovis.

Contacteer ons