Zoeken naar workshop sushi maken 2 personen

 
workshop sushi maken 2 personen
workshop sushi maken - Chef op Bestelling.
Terwijl de gasten arriveren worden er rijkelijk bubbels uitgeschonken. Om u te doen watertanden maakt de kok intussen enkele dagverse amuse bouche, ook wel hapjes genoemd. Na de hapjes serveren we een luxe menu aan tafel, we serveren gevarieerde voorgerechten die telkens seizoensgebonden en dagvers zijn.
Sushi kookworkshop Groningen.
Tapas en Streetfood Workshop. Italiaanse Kookworkshop Groningen. Sushi kookworkshop Groningen. Afrodites Dis Kookworkshop. Paleo Kookworkshop Groningen. De Oude Suikerunie. Koken op Wierdedorp Ezinge. Koken op t Eiland. Koken in de Provincie. Prijzen kookworkshops Groningen. Zoeken naar: Zoeken kookworkshops voor groepen op verschillende locaties. Sushi kookworkshop Groningen. Sushi kookworkshop Groningen. Leer hoe je je eigen favoriete sushi kan maken! Laat onze chef je een uitgebreide introductie geven in de geheimen van het maken van sushi. Je doet stap voor stap mee in het bereidingsproces en aan het einde eet je het uiteraard lekker op. Na de ontvangst en rondleiding door de keuken beginnen we met het bereiden van verschillende soorten sushi plus variable Japanse gerechten. Na 15, uur tot 2 uur samenwerken kan de maaltijd geserveerd worden onder het genot van heerlijke Japanse thee of Sake.
chocolade workshop
Kookworkshop voor 1 persoon: sushi maken Nieuws Apeldoorndirect.
1 april 2017 Gaos events, Schrijnwerkershorst 608, Apeldoorn 4550., Apeldoorn, 28 februari 2017 Schrijf je in voor de Kookworkshop voor 1 persoon Sushi maken bij Gaos Events in Apeldoorn d.d. zaterdag 1 april aanstaande. De workshop is in restaurant De Eetkamer en kost 4550, p.p. Ben je in je eentje of zoek je een leuk uitje voor 2 personen?
workshop utrecht 2 personen
Sushi Kookworkshop Workshop Fundustry Events.
Sushi kookworkshop uitgebreid. Sushi kookworkshop twee uur. Sushi toebehoren voor thuis. materialen en onbeperkt warme drank. Aan tafel 1 uur. Twee drankjes naar keuze sweetplank muffin. Professionele begeleiding groepsfoto. Deze bedrijven zijn al fan! Erg leerzaam en leuk om een keer zelf te doen! Toon alle horeca. Om uw uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag.
workshop cursus
Sushi Workshop in Antwerpen Antwerpen Excursies.
De ingrediënten zijn erg gevarieerd, zodat ook overheerlijke vegetarische sushi kan worden gemaakt. Kijk mee in onze Japanse keuken en leer deze Oosterse bereidingswijze. Een lekkere Sushi-maaltijd begint met een zorgvuldige voorbereiding. Onder het genot van wat groene thee of sake en met een erg scherp mes in de aanslag, volgt u de instructies. Gebruik van materialen en recepten. De activiteiten van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven. Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen. Vanaf 6450, p.p. 2 uur en 30 minuten.
kinderfeestje workshop
Sushi Kookworkshop Culinair Workshop I Love Workshops.
Tijdens deze kookworkshop leert een van onze begeleiders jou hoe je het beste zelf sushi kunt klaarmaken. Er zijn verschillende soorten sushi die je tijdens deze workshop kunt maken.: Maki sushi roll hosomaki. Maki sushi roll futomaki. Tijdens de workshop is er gratis groene thee.
hypotheek
Esaki Sushi in Antwerpen Sushi workshop. Sushi workshop Esaki Sushi in Antwerpen.
Onze workshops zijn: Elke zondag om 13.00 en donderdag om 18.30. Sushi workshopTijdens de sushi workshop gaat u zelf aan de slag met de basis technieken van het sushi maken. In 2 tot 25, uur leert u van één van onze sushichefs hoe u uw eigen sushi maakt en wat daar allemaal bij komt kijken. Het is een interactieve workshop, dus de handen gaan uit de mouwen en u kunt gerust vragen stellen. Het is natuurlijk de bedoeling dat u uw eigen sushi meteen proeft en het overschot kunt u meenemen. De prijs van de workshop start vanaf 50 euro per persoon, hier zitten alle ingredienten, materiaal, een kopje groene thee en een kopje sake inbegrepen. Mocht u dit willen uitbreiden, kan dat natuurlijk in onderling overleg. Een workshop geven kost veel voorbereiding dus wij nemen groepen aan vanaf 10 personen.
gom
Eindelijk een sushi workshop, gegeven door een Japanse chef-kok! flyingfish-holland.
Er zijn drie basic workshopsWashoku-do. Workshop1-Zelf Sushi maken. Workshop2-Zelf vis fileren. Workshop3-Zelf Japanse gerechten maken. Tempura frituren Miso-soep maken. voorkennis en kook Voorkennis en kookervaring zijn voor de basic workshops niet echt nodig. De bedoeling is met plezier kennis maakt met de Japanse kookkunst. Verder kunt u een speciaal programma Washoku-do volgen. Washoku-do is een vervolg op de drie basic workshops. Verder kunt u een speciaal programma Washoku-do volgen. Washoku-do is een vervolg op de drie basic workshops. Van basis techniek tot verfijnd koken, kunt u stap voor stap Japans leren koken en de filosofie erachter leren begrijpen.Alle workshops kunnen in het Japans, Engels en ook in het Nederlands worden gegeven door Nakamura, de eigenaar / Japanse chef-kok. De workshops worden bij FLYING FISH in Uithoorn gegeven. Als er voldoende faciliteiten zijn kunnen de workshops ook op een andere locatie worden gegeven. Graag ruim van tevoren infomeren naar de mogelijkheden. Workshops zullen alleen gehouden worden op zondag of maandag. De workshops worden in het Japans, Engels en Nederlands gegeven. Een workshop duurt ongeveer 2 uur. 250 euro bij een groep van 1-4 personen.
Sushi workshop Dishcover.
Sushi is hét nationale gerecht van Japan. Leer zelf sushi rollen tijdens een sushi workshop met Dishcover. Je komt te weten hoe sushi ontstaan is en hoe je verschillende soorten sushi maakt. Nigiri, maki, futomaki, uramaki, oshi sushi, we maken het allemaal.
sushi-workshop in Hilversum.
Er wordt aandacht besteed aan de sfeer tijdens het indekken van de tafel en op een informele manier leer je alle trucjes om smakelijke sushi te maken. diverse soorten sushi. De sushi die gemaakt kunnen worden zijn: nigiri, maki, urimaki inside-out en temaki handroll of futomaki. Bij de standaard workshop gebruiken we vis en soms vlees. Er kan natuurlijk ook een vegetarische workshop aangevraagd worden. Sushi is geschikt als lichte lunchworkshop 15, uur, maar wordt standaard als volledige diner-workshop 25, uur aangeboden. Vergis je niet; het is een hele maaltijd! Tijdens de workshop is er groene thee, saké en desgewenst andere drankjes. Neem contac t op met Sofieke voor meer informatie. Waar: Ik heb een eigen locatie 6-12 personen in Hilversum, maar ik kan ook elders een ruimte regelen of we gaan aan de slag in uw eigen locatie.
Japans Restaurant TAO Enschede voor Sushi, Teppanyaki en Sashimi.
Tijdens onze ongeveer 25, uur durende workshop leren we u, stap voor stap, een aantal verschillende soorten sushi te maken. De workshops worden bij Restaurant TAO gegeven op onderstaande datums van 12.30 uur tot ongeveer 15.00 uur.: 9 december 2018. 10 februari 2019. 10 maart 2019. 14 april 2019. 19 mei 2019. 16 juni 2019. 14 juli 2019. 8 september 2019. 13 oktober 2019. 10 november 2019. 8 december 2019. De kosten voor onze 25, uur durende sushi workshops bedragen 4900, p.p incl. Dit is inclusief een drankje. Uiteraard mag u de zelfgemaakte sushi mee naar huis nemen. Workshop op eigen locatie? In overleg kan een workshop ook worden gegeven op eigen locatie. Er geldt een minimum van 20 personen.

Contacteer ons