Zoeken naar workshop

 
workshop
themafeesten - Een feest met de nodige originaliteit, animatie en decoratie?
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
Workshops Velt.
Heerlijk koken zonder suiker, starten met een minimoestuin op je terras, op ontdekking gaan tussen onkruiden in de tuin, Lijkt het je wat? Organiseer voor jouw organisatie of gemeente een van onze vele workshops of lezingen voor je keuken of tuin. Ik" dacht dat ik al iets wist over ecologisch tuinieren, maar ik ben nog veel te weten gekomen in de workshop over de ecologische moestuin." Voor meer informatie klik hier
cursussen
Workshop Wikipedia.
Anders dan bij een lezing, waarbij de aanwezigen meest luisteren, wordt in een workshop vaak de mogelijkheid tot intensieve discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden gegeven, waarbij de workshopleider aanwezig is om bij te sturen en aanvullende informatie te geven.
breda
Workshops Mino Paper Sweets.
Stuur mij dan een liesbet at minopapersweets dot be mailtje voor meer info. Producten per pagina 12. Geschenkbon Workshop 2018. Atelier Botanique met BLOMMM 21.06 AV. Workshop Schetsboek Galore! Workshop Handlettering 10.03 VM. Workshop Handlettering 10.03 NM. Alles wat je wil weten.
studio te huur
Workshops Belgi Wattedoen.be.
Van woensdag 2 mei tot vrijdag 5 oktober M D W D V Za Zo Cc de Brouwerij Koekelare Sint-Maartensplein 15b Koekelare Gratis Kinderen 8. Fimo-juweeltjes met marmertechniek. Donderdag 3 mei Hangar Bazarts Lummense Kiezel 68b Kermt. Workshop basis brood bakken.
marketing training
Workshops MIAT Museum over industrie, arbeid en textiel.
WORKSHOP Drukken voor kinderen en hun grootouders. din, 03/04/2018 1330: 1730.: In deze workshop ontwerp je samen de cover van een boek en maak je kennis met de techniek van linosnede. WORKSHOP Weef je eigen wandtapijt voor kinderen en hun grootouders.
SEO
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
De cocktail workshop is perfect als team building activiteit op je werk of voor het opfleuren van een vrijgezellenfeest. Uiteraard kan u de workshop tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar. Interesse in een cocktail workshop? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat.
AdWords
Onze workshops Colruyt Group Academy.
Meer over deze workshop. De perfecte risotto. Op het menu: de beste kooktips voor een smakelijke Italiaanse, Spaanse en Creoolse risotto. Waar en wanneer? Andere data en locaties. Meer over deze workshop. Home organising: rust in je huis en in je hoofd.
sushi
Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. maandag 16 april 2018. aan de slag met je computer. Ronse, Volwassenenonderwijs Kisp Ronse. Cursus of workshop. Van 9 oktober 2017 tot 16 april 2018. Oudergroep Sterke Start. Leuven, Huis van het Kind Leuven. Cursus of workshop.
Rotterdam
Workshop on Semiparametric Statistics Vakgroep Toegepaste Wiskunde, Informatica en Statistiek Universiteit Gent.
Gustavo Amorim Contact. http//www.wss.ugent.be: Voeg toe aan mijn agenda. At Ghent University, 13-14 December 2017. A two-day workshop that aims to bring together key players in modern advances in semiparametric statistics. The workshop contains sessions on.: Semiparametric efficiency and robustness.
utrecht
Action Workshops Streetwize.
Zo zal een workshop Positieve focus voor een team van leidinggevenden wellicht eerder gericht zijn op het integreren en behouden van een positieve ingesteldheid binnen het team, terwijl dezelfde workshop voor medewerkers zich veelal zal toespitsen op de vraag hoe ieder van hen als individu positief gefocust kan blijven.
seo training

Contacteer ons