Meer resultaten voor kookstudio

 
kookstudio
kookstudio - 8491 BN Akkrum.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Vijf Terpstra Zekerheden. Solide makelaar sinds 1978. Actief en zorgvuldig. Afspraak is afspraak. Terpstra Makelaardij, de makelaar van Heerenveen en omstreken, neem contact met ons op: 0513-626215. Makelaardij Terpstra B.V.
Kookstudio Lokaal 55, koken tot kunst verheven.
De kookstudio van Lokaal 55. In de kookstudio van Lokaal 55 kook je met vrienden, collegas en familie een uitgebreid drie of vier gangen diner. Bij binnenkomst trakteren we je op een feestelijk glas Prosecco en een verrassing van de kok.
rijscholen ijsselstein
Kookstudio.
De kookstudio van Grand Café de Brink biedt voor iedereen die van lekker eten houdt een leuke en uitdagende manier om heerlijke gerechten te bereiden! In een culinaire en educatieve ambiance bereidt u onder professionele begeleiding heerlijke diners, tapas, bonbons of andere gerechten.
tapas
Kookstudio Diner Thuis. Diner Thuis de plek voor een vergadering, meeting, bruioft en private dining in Den Haag.
Kookstudio 15 pers. Kookstudio Olifantenkamer 24 pers. Kookstudio Kamer en suite 32 pers. Bij het gebruik van meerdere kamers, zal een gedeelte van de groep ook verantwoordelijk zijn voor de aankleding van de tafels en de wijnen. De workshops zijn inclusief een welkomstdrankje, overige dranken op basis van nacalculatie.
makelaar dordrecht
Thermomix Lo-Reninge Kookstudio Parys.
tapas
Kookstudio Kinderopvang Op Stoom.
Tijdens schoolweken is de Kookstudio geopend voor kinderen vanaf 7 jaar van BSO Beatrix op maandag, BSO Bos Vaart op maandag dinsdag, BSO Bosch Hoven op donderdag, BSO De Cirkel op donderdag, BSO De Evenaar dinsdag, BSO De Kring op dinsdag BSO De Zuidwester op donderdag, BSO De Zonnewijzer op dinsdag en BSO HMS op maandag, dinsdag en donderdag.
tapas
Kookstudio Het Postkantoor.
Een professionele kookstudio. Koken met uw bedrijf, met vrienden of voor een vrijgezellenfeest? De kookstudio van Hét Postkantoor is hiervoor geschikt. In deze professionele keuken kunt u koken met een gezelschap tot ca. Of u zelf de chef-kok bent of een workshop wilt volgen; alles is mogelijk.
sea life scheveningen
KOOKSTUDIO-IJSSELSTEIN-HOME.
Kookworkshops vanaf 1 persoon. 030 686 50 98. MOGELIJKHEDEN KOOKSTUDIO IJSSELSTEIN. KOOKSTUDIO IJSSELSTEIN HUREN. Wilt u alleen de ruimte afhuren, zonder gebruik te maken van kookworkshops/catering., dan is dat ook mogelijk. Bel voor meer informatie naar 030 686 50 98.
letselschade zoetermeer
Kookstudio Nostalgie Gemeente Grobbendonk.
Reglement organisatie ambulante activiteiten op openbare markten in Grobbendonk. Reglementen en premies. Vergunningen en aanvragen. Missie visie Grobbendonk. Kookcursussen en demonstraties in het bereiden van gerechten, bakken van brood en patisserie, ijsroombereiding en verwerken van chocolade. Heibloemlaan 3 2280 Grobbendonk Tel.
slotenmaker wassenaar
BBQ en Cocktail Lounge op het water Botel Ophoven.
Kookstudio De Kombuis. BBQ en Cocktail Lounge op het water. Ce contenu n'est' pas disponible dans votre langue. In de kombuis van Botel Ophoven wordt alles ambachtelijk, op grootmoeders wijze bereid. We werken niet à la carte, maar volgens het principe van eten wat de pot schaft, waarbij eerlijke, gezonde, seizoensgebonden ingrediënten en ruime porties worden gecombineerd met streekproducten.
sushi
Kookstudio Groepsactiviteiten Reinier van Arkel.
Na het bereiden van de maaltijd eten we samen en ruimen we samen op. Wilt u leren koken om zo zelfredzaam te worden in uw eigen woonsituatie of nieuwe mogelijkheden ontdekken dan is de kookstudio een goede plaats voor u. De Kookstudio is er voor.:
slotenmaker wassenaar

Contacteer ons