Resultaten voor sushi amsterdam

 
sushi amsterdam
De beste sushi in Amsterdam TheFork.
Jij bent gek op sushi. En omdat wij dat volkomen begrijpen, vind je hier onze selectie van de beste sushi restaurants in jouw stad. A la carte of all you can eat. Je zult het heerlijk vinden. Nog geen foto. Amstelveenseweg 154 1075 XM Amsterdam.
sushi workshop
De 10 beste sushi restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Restaurants in Sushi in Centrum. Restaurants in Sushi in Dam Square. Restaurants in Sushi in De Jordaan. Restaurants in Sushi in De Pijp. Restaurants in Sushi in De Wallen. In de buurt van hotels. Restaurants in de buurt van Waldorf Astoria Amsterdam.
Rotterdam
Deze luxe sushi eet je op een studentenkamer in Amsterdam Culy.nl.
Deze luxe sushi eet je op een studentenkamer in Amsterdam. Dacht je dat je naar Sushi Jiro in Tokio of Yamazoto in het Okura Hotel in Amsterdam moet voor luxe Japanse sushi? Ben je mal. Want de 21-jarige student Kitsanin Thanyakulsajja serveert de lekkerste sushi op zijn studentenkamer in Amsterdam.
Rotterdam
Beste sushi van Nederland bestel je bij Sushi Time.
Inmiddels zijn er 10 Sushi Time vestigingen en we exploiteren een goedlopende catering tak door heel Nederland. In onze 3 sushirestaurants in het WTC te Amsterdam, Stadshart Amstelveen en New Babylon te Den Haag draait onze dagverse sushi en meer rond op een lopende band.
Rotterdam
Otaru Traditioneel Japans restaurant Amsterdam.
Sinds de opening worden wij door velen gezien als het meest favoriete Sushi restaurant van Amsterdam. Ons koks werken altijd met de meest verse ingredienten en daarom kunt u genieten van een gevarieerde keuken; van verse sushi, heerlijke tempura en Japanse grill.
Rotterdam
Tip 10 De beste Sushi van Amsterdam. Tip 10 De beste Sushi van Amsterdam Catch52.nl.
Omdat we enorm teleurgesteld zijn over de kwaliteit van de koelkast sushi van Albert Heijn, publiceren we vandaag de beste Sushi tenten van Amsterdam op een rij. Daar gaat ie! Niets zo veranderlijk als sushi in amsterdam en dus was het hoog tijd voor een revival.
Rotterdam
Sushi vacatures, werk in Amsterdam Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Momo Restaurant, Bar Lounge. Sushi chef en Bediening medewerker. Japans Restaurant Issa Amsterdam. Minimaal 1 jaar werkervaring als sushichef Kennis van zowel sushi als sashimi Klantgericht zijn. Maki rollen Nigiri maken Sushirijst maken Sushi inpakken.
Rotterdam
Beste 5 Sushi Amsterdam Restaurants Culi Amsterdam.
Sushi Amsterdam: EN Amsterdam, Japanese restaurant and sake bar aan de Dusartstraat. Sushi Amsterdam EN Amsterdam. Ook te gek is En Amsterdam op de Dusartstraat 53 in de Pijp, het sushi restaurant van de voormalig chef Ken van het Okura.
Rotterdam
Uit eten of bestellen? Hier eet je de beste sushi in Amsterdam ELLE Eten.
De tweede vestiging is in de Hoofddorppleinbuurt, waar veel gezinnen deze superverse sushi als avondeten afhalen. Sushi House, Rijnstraat 229 Hoofddorpweg 30, Amsterdam. Deze sushi-tip kregen we van de mannen van het populaire restaurant Choux. Verborgen in de Stadionbuurt zit de eerste Japanner van Nederland: Umeno.
Rotterdam
Amsterdam 4 Restaurant Sumo.
All you can eat. Handige tips en weetjes. Amsterdam Kleine Gartmanplantsoen. Gelegen aan het verlengde van het Leidseplein vind uw momenteel ons grootste vestiging met circa 400 zitplaatsen. Kom langs voor een hapje en een drankje en wij zullen u met een glimlach ontvangen. Openingstijden Prijzen all you can eat.
pizzeria amsterdam

Contacteer ons