Op zoek naar workshop koken?

 
workshop koken
workshop - Kerst / Winter.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
workshop - Webshop laten maken?
Heeft u momenteel geen winkel, maar wilt u wel producten verkopen? Ook dan is een webshop de ideale oplossing. Zo hoeft u niet te investeren in een duur winkelpand, maar kunt u direct starten met de verkoop van uw producten.
Blijf op de hoogte van onze unieke workshops trainingen.
Deze opleiding is ook beschikbaar als personal coaching, in-company training of compacte workshop. Contacteer ons voor meer info of een voorstel op maat. Referenties Wat onze klanten denken van deze opleiding. Aangezien" ik dagelijks afspraken heb met HR-medewerkers, bedrijfsleiders, directeuren, is het voor mij belangrijk om snel de non-verbale signalen van je gesprekspartner te herkennen.
Welkom bij KIJK EN KOOK.be.
Met dank voor uw begrip. Wij bieden kooklessen en workshops aan in een gezellige sfeer en werken met degelijk materiaal van gekende merken. De basistechnieken komen zeker aan bod. Zo zijn de workshops zeer toegankelijk voor beginnende keukenprinsen en prinsessen.
yoga workshop
Dit ontdekten we tijdens de workshop veganistisch koken Netwerk Bewust Verbruiken.
Dit ontdekten we tijdens de workshop veganistisch koken. Dit ontdekten we tijdens de workshop veganistisch koken. geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzw laatst aangepast op 25/03/2016. NBV test uit. Ons team bond de keukenschorten aan voor een kookworkshop veganistisch koken.
Inductie koken
Vegetarische kookstudio.
Vegetarisch koken is onze passie. Ze houdt ons al 30 jaar in haar ban. Het begon allemaal in ons restaurant, waar we in de loop der jaren honderden lekkere recepten ontdekten. Die stelden we te boek, en van het een kwam het ander.
chocolade bonbons maken
Onze workshops Colruyt Group Academy.
Meer over deze workshop. De Indische keuken. Indisch koken is HOT! En we wagen ons aan meer dan alleen Chicken Tikka Masala. Wereldkeuken, Wegens succes verlengd. Waar en wanneer? Andere data en locaties. Academy Hellebroek Halle. Meer over deze workshop.
Workshop SEO
Kooklessen en workshops.
Een workshop kan ook demonstratie worden waaraan de toeschouwers actief deelnemen en kan in combinatie met aansluitend een gastronomisch diner door een collega-chef in een gastronomisch restaurant of feestgelegenheid. Kookdemonstratie kruidig entertainment. Hier is vaak de demonstratie als entertainment en educatieve ondersteuning, hier kunnen ook proeverijen aangebonden worden. Vol passie en vuur doet de kruidenkok uw bezoekers watertanden met creatieve kruidengerechten. Natuurlijk spontaan en creatief koken.
casco
Het leukste uitje in Amersfoort De keuken van Smulweb.
Na het samen koken gaat alles in schalen en op planken op tafel. Een spannende wedstrijd in de keuken met je collegas, je vrienden of je familie? Deze kookwedstrijd is HOT! Daag iedereen uit, kook de sterren van de hemel en ga met jouw team voor de hoofdprijs. Een heerlijke workshop om aan mee te doen!
Verhuur Tenten
Kookworkshop vanaf 55 p.p. diverse steden.
Houdt u van koken en gezellig met al uw vrienden of collegas eten? Dan is een kookworkshop wellicht iets voor u! Tijdens deze workshop maakt u met zijn allen de gerechten en na alle gezamenlijke inspanning volgt het leukste; met zijn allen aan tafel om de gerechten op te eten en na te praten over de dag en de workshop!
Kookworkshops.
Onze missie is om van uw workshop een echte beleving te maken en dit van het begin tot het einde. Je hoeft geen getrainde chef te zijn om bij ons workshops te volgen, wij starten steeds met de basics van koken en alles wordt haarfijn uitgelegd door onze chef.
Kookworkshops Antwerpen Ga op culinaire reis bij Kokerij in Boechout.
Een workshop organiseren om je werknemers culinair te verwennen? Dan komt Kokerij graag op visite! Samen koken is altijd oergezellig. Met de tips van onze sympathieke chef-kok wordt jouw kookworkshop een leerrijke ervaring om nooit te vergeten. En gezellig natafelen hoort er uiteraard ook bij.
Voeding, Cursus of workshop, Regio Hasselt Genk UiT in Vlaanderen.
Diepenbeek, Wijnmakersgilde De" Boogaerd." Cursus of workshop. dinsdag 26 maart 2019. infonamiddag: Koop je fruit, groenten en vlees bij de boer. Tessenderlo, dienstencentrum Den" Heuvel." Cursus of workshop. zaterdag 27 april 2019. Workshop Koken" met wilde eetbare planten." Herk-de-Stad, Vakwerkhoeve Schakkebroek.

Contacteer ons