Zoeken naar workshop koken

 
workshop koken
Open kookworkshops Dishcover.
workshop Japans koken. Tijdens deze workshop Japans koken ontdek je hoe je kookt met typische Japanse ingrediënten zoals mirin, wasabi, miso, sojasaus, daikon, noedels en Japanse rijst. We maken enkele Japanse specialiteiten klaar zoals een misosoepje met zelfgemaakte dashi, een tataki van zalm of bonito, een groenten of fruittempura, gyozas of een noedelgerecht.
workshop
Kookworkshops EVA maakt het plantaardig.
Vanuit Koken met kansen willen EVA en Soepcafé De Dampkring ook het gesprek openen rond de toegang tot duurzame voeding en andere organisaties en individuen inspireren om mee dit project uit te dragen, samen te werken of zelf projecten op te starten.
Workshop SEO
Kookworkshops Antwerpen Ga op culinaire reis bij Kokerij in Boechout.
Een workshop organiseren om je werknemers culinair te verwennen? Dan komt Kokerij graag op visite! Samen koken is altijd oergezellig. Met de tips van onze sympathieke chef-kok wordt jouw kookworkshop een leerrijke ervaring om nooit te vergeten. En gezellig natafelen hoort er uiteraard ook bij.
workshop koken
Vegetarisch koken UiT in Vlaanderen.
Koksijde, Natuureducatief centrum Duinenhuis. Cursus of workshop. zaterdag 2 juni 2018. Koken in het veld, Week van de Korte Keten. Hasselt, Doppahuis, cursus en ontmoetingscentrum voor volwassenen. Cursus of workshop. Van 30 september 2017 tot 2 juni 2018. Jaaropleiding Vegetarisch Koken.
workshop
Food For Foodies kookatelier.
4 sep 13 Studio Brussel/ recept Linde Late Night. 6 jun 13 gastentafels. 2 dec 12 Seing Thai. 24 jan 12 Vietnamees koken. Food For Foodies. Kookatelier Food For Foodies is een multi-culinair kookparadijs in Antwerpen Noord, gespecialiseerd in de wereldkeukens.
workshop
Onze workshops Colruyt Group Academy.
Academy Heulenberg Halle. Meer over deze workshop. Koken op kleur. Breng kleur in je leven door kleur op je bord! Bio, Veggie, Verrassend. Waar en wanneer? Andere data en locaties. Meer over deze workshop. Koken is kinderspel. Samen koken, samen smullen.
workshop
Revelatio, dé kookstudio, een persoonlijke aanpak.
Krachtvoer Workshop koken met restjes Empty the Fridge.
Ik gaf voor de allereerste keer een workshop koken met restjes, in het kader van het educatief voortraject van de tweede editie van Krachtvoer. Het uitgangspunt was om jongeren tussen 13 en 14 en 17 en 18 jaar op 30 minuten tijd een aantal facts en tips rond verspilling en koken met restjes aan te leren en samen iets klaar te maken met de overschotjes die ze meenamen.

Contacteer ons