Op zoek naar kookworkshop zwolle?

 
kookworkshop zwolle
De Kookworkshop Meesters Kookworkshop Zwolle Kookworkshop Zwolle kookworkshops Zwolle kookstudio Zwolle.
Kookworkshops 2-7 personen. Kookworkshops 8 en meer personen. Kookworkshop voor het hele gezin. Bier wijnproeverij Zwolle. Kookworkshops 2-7 personen. Kookworkshops 8 en meer personen. Kookworkshop voor het hele gezin. Bier wijnproeverij Zwolle. Welkom bij kookworkshop Zwolle. Ook Whatsapp en reactie altijd binnen 24 uur.
wkk
De Kookstudio van Zwolle Welkom bij De kookstudio van Zwolle.
Op zoek naar een gezellig teamuitje, een uitdagende kookworkshop, of een tongstrelend vrijgezellenfeest in Zwolle? Wij helpen je graag verder! In hoofdstad van Overijssel verzorgen wij culinaire uitjes voor diverse gelegenheden. De lange keukens en werktafels bieden ruimte voor grotere groepen.
unizo
De Kookstudio van Zwolle Verschillende kookworkshops naar thema.
High Tea Workshop. Thomas a Kempisstraat 7 8021 BG Zwolle. Bij iedere workshop staat een thema centraal. De opzet van een tapas workshop is net even anders dan bijvoorbeeld de Italiaanse variant. Bij de één maak je allerlei verschillende gerechtjes en bij de andere bereiden jullie een echt 3-gangen diner.
fiets leasen via werkgever
Librije SHOPPEN Eendaagse lessen koken Koken Librije's' Workshops.
1830: 2230: uur. Tijdens deze workshop gaat u onder leiding van onze chef-kok vier heerlijke en typisch Italiaanse gerechten bereiden. 03-11-2018: 3-gangen koken. Tijdens deze cursus kookt u een driegangen Librije-menu en geniet u van de door uzelf gemaakte gerechten.
daikin
Kookworkshops 2-7 personen Kookworkshop Zwolle kookworkshops Zwolle kookstudio Zwolle.
Kookworkshop voor het hele gezin. Bier wijnproeverij Zwolle. Kookworkshop 2 tot en met 7 personen. voor een exclusieve kookworkshop of een kookworkshop op inschrijving. Het is mogelijk om bij De Workshop Meesters een kookworkshop te volgen als je met minder dan 8 personen bent.
Workshop of vrijgezellenfeest Zwolle 15 tot 75 p.p.
Lipdub of filmuitje in Zwolle, kookworkshop, paaldans workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, workshop lachen, burlesque leren dansen, shaken tijdens een cocktail workshop, helemaal losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Zwolle, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen.
Kookstudio Kisteman.
Samen met vrienden of collegas leert u onder begeleiding van Bart Gouma Culinair koken uit de verschillende keukens die de wereld rijk is. Op 7 april is er een tapas kookworkshop. Meer informatie en inschrijvingen via www.bartgoumaculinair.nl. In onze kookstudio is niets te gek, houd u van koken, heeft u iets te vieren, is er een vrijgezel in uw midden of zoekt u een plek voor een onvergetelijk kinderfeestje dan bent u aan de oude rijksweg in Staphorst aan het juiste adres. Samen eten en koken is gezellig en schept een kousenband! Over de kok: Bart Gouma. Bart Gouma is 30 jaar kok waarvan de laatste 25jaar Chef-kok in verschillende hotels en restaurants. Zijn opleiding heeft hij voor een deel gevolgd bij bekende restaurants in Zwolle nl.
Librije SHOPPEN Librije's' Workshops.
1000: 1300: uur. Uitgebreid ontbijten met familie en vrienden: in de wereld van De Librije maken wij er dagelijks een uitgebreide en unieke beleving vanIn Librijes Atelier mag u de kunst van onze chef-kok afkijken en zelf een verrassend ontbijt bereiden.
Kookworkshop Zwolle WegmetdeBaas.
Het FoodFun Culi Spel is een originele invulling voor een heerlijk bedrijfsuitje. Deze ludieke variant op kookworkshops combineert de praktijk van een kookworkshop met de grappige sfeer van een dinerspel. Voeg daar interactie en teamspirit. Kookworkshops regio Zwolle. Van 8 tot 200 personen.
Kookworkshop 2 gangen Workshops in Zwolle, De Workshop Meesters.
De kookworkshop duurt 2 uur en bestaat uit 2 gangen. U kunt kiezen uit de combinatie voor en hoofdgerecht of hoofd en nagerecht. Na uw 2 gangen kookworkshop krijgt u de recepten opgestuurd via de mail. Alle prijzen zijn inclusief productkosten. Prijzen zijn inclusief al-het-eten-en-drinken-op-tafel-zit-bij-de-prijs-in." Oude Wetering 82 Zwolle.

Contacteer ons