Zoeken naar sushi workshop 2 personen

 
sushi workshop 2 personen
sushi workshop 2 personen - Tags: Beste Sushi restaurants sushi sushi Amsterdam top 5 sushi.
Beste 5 Sushi Amsterdam Restaurants, 7.0 out of 10 based on 20 ratings. Share this article with your friends. Tags: Beste Sushi restaurants sushi sushi Amsterdam top 5 sushi. Next post Restaurant C opent binnenkort haar deuren op de Wibautstraat in Amsterdam Oost.
Sushi Workshop Sushi Catering YourSushi.nl YourSushi.
YourSushi levert ook sushi catering aan zowel particulieren als bedrijven. YourSushi verzorgt een gezellige en leerzame sushi workshop vanaf 2 personen bij jouw thuis of bijvoorbeeld op kantoor ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest, verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje, babyshower of gewoon zomaar om gezellig met een groepje te genieten van het leren maken van sushi.
kookworkshop utrecht 2 personen
Sushi Workshop in Antwerpen Antwerpen Excursies.
2 uur en 30 minuten. Minimaal 10 personen. Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit dagarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen. Sushi Workshop in Antwerpen.
sushi
Sushi workshop Dishcover.
Rol je eigen sushi tijdens een sushi workshop. Sushi is hét nationale gerecht van Japan. Leer zelf sushi rollen tijdens een sushi workshop met Dishcover. Je komt te weten hoe sushi ontstaan is en hoe je verschillende soorten sushi maakt.
vlaamskrediethuis.be
Sushi Workshop Sushi Time.
De workshop wordt gehouden bij Sushi Time WTC te Amsterdam en duurt maximaal 2 uur. Het is ook mogelijk dat we de workshop bij je thuis geven, dan dien je alleen rekening te houden met extra transport en reiskosten. Kosten voor een kids workshop voor 10 personen 225, extra kinderen kosten 1995, per kind.
sushi
Sushiworkshop.com Deal van de dag Groupon.
Profiteer van de gezonde Grouponkorting en betaal de helft slechts 25 euro voor een wervelende sushiworkshop van Sushimaken.com Groupon aanbiedingen Diensten Workshop Sushi whorkshop Diensten Amsterdam Workshop Amsterdam Sushi whorkshop Amsterdam Meer deals uit deze categorie 1. Samsung Galaxy Tab USBkit voor het aansluiten van je camera, USBstick en andere elektronica op je Galaxy tab, inclusief verzendkosten vanaf 14 2. 19 voor een luxe gelaatsbehandeling bij Wellness Salon Maritza waarde 4250, 3. Waardebon van 50, 100 of 200 euro voor het gehele assortiment van Golfstore Eindhoven vanaf 19 4. 3gangen keuzemenu voor 2 of 4 personen bij Pizzeria Vesuvio vanaf 29 5.
Esaki Sushi Antwerpen. Antwerpen Esaki Sushi.
Elke zondag om 13.00 en donderdag om 18.30. Sushi workshopTijdens de sushi workshop gaat u zelf aan de slag met de basis technieken van het sushi maken. In 2 tot 25, uur leert u van één van onze sushichefs hoe u uw eigen sushi maakt en wat daar allemaal bij komt kijken. Het is een interactieve workshop, dus de handen gaan uit de mouwen en u kunt gerust vragen stellen. Het is natuurlijk de bedoeling dat u uw eigen sushi meteen proeft en het overschot kunt u meenemen. De prijs van de workshop start vanaf 50 euro per persoon, hier zitten alle ingredienten, materiaal, een kopje groene thee en een kopje sake inbegrepen. Mocht u dit willen uitbreiden, kan dat natuurlijk in onderling overleg. Een workshop geven kost veel voorbereiding dus wij nemen groepen aan vanaf 10 personen.
Sushi workshop Oosters Cultuurcentrum.
4 stuks nigiri, elk met verschillende soorten vis. 2 extra stuks sushi: een met caviaar, de andere met anjovis. 1 stuk temaki handroll sushi. en lekkere thee. Het aantal plaatsen is beperkt. Veel individuele aandacht bij een klein groepje. voor mensen die geen rauwe vis lusten, kijk op de pagina Tempura nigirizushi workshop.
Workshops creatief en actief van 15 tot 90 p.p.
Dan is een chocolade workshop een echte verassing voor u en uw groepsgenoten. En wat dacht u als zoet alternatief een workshop cupcakes maken? Duik in de Japanse keuken met een heerlijke sushi workshop en leer alles over maki, sashimi en sake.

Contacteer ons