Resultaten voor workshop bonbons maken

 
workshop bonbons maken
bonbonsworkshop, chocoladeworkshop, bonbonworkshop, workshop bonbons maken, Oost-Vlaanderen.
Themaworkshops behandelen specifieke themas en zijn bedoeld voor bepaalde doelgroepen zoals een workshop voor bedrijven als teambuilding, voor verenigingen als culinaire ontdekking, voor professionelen koks of gevorderden die zich verder willen bijscholen, als voor kinderen die via een kinderworkshop eens pret willen maken met chocolade.
kookles den haag
Dongelmans Chocolaterie en Banketbakkerij Zeddam Chocolade workshops Bonbons maken Chocoladeworkshops Workshop bonbons maken Workshop zakenrelatie Vrijgezellenfeest Chocolade Workshop.
Een heerlijke 3 uur durende workshop waarin je de basis leert van het werken met chocolade. Tijdens deze workshop leer je op een laagdrempelige manier verschillende soorten bonbons maken. De workshops worden gegeven op de maandag, dinsdag, donderdag, of vrijdagavond.
workshop graffiti
Choco-Story, Het Chocolademuseum Workshops.
Het is mogelijk een workshop te boeken buiten de openingsuren mits bijbetaling van een forfaitaire kost van 120 per 2 uren na de openingsuren. Indien U een reservatie wenst te maken voor een workshop praline, kunt U ons online formulier gebruiken. B Leren over chocolade voor leraren en hun klas.
bonbons bestellen
Choco-Story, Het Chocolademuseum Workshops.
Het is mogelijk een workshop te boeken buiten de openingsuren mits bijbetaling van een forfaitaire kost van 120 per 2 uren na de openingsuren. Indien U een reservatie wenst te maken voor een workshop praline, kunt U ons online formulier gebruiken. B Leren over chocolade voor leraren en hun klas.
patisserie
Chocolade workshop vanaf 20 p.p. diverse Vlaamse steden.
Brussel, Limburg, Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Vlaamse Kust etc. WORKSHOP CHOCOLADE MAKEN. Chocolade die gemaakt is van cacao die weer gewonnen wordt uit cacaobonen is voor vele dingen gebruikt. Wat te denken van brownies, chocolademousse, chocoladepudding, chocoladetruffels, bonbons en noem het maar op.
bandencentrale brugge
workshops.
Naast de lekkerste chocolade van de streek hebben we ook enkele erkende chocolade streekproducten zoals Leuvense bierbuikjes. Een bitter zoete praline waar we bier en chocolade combineren. Elke zaterdag voormiddag kan je bij ons terecht voor choclade kinderatelier en workshop chocolade bewerken. De kleinste maken chocolade truffels en volwassenen mogen hun eigen praline ontwerpen.
Chocolade workshops VISITFLANDERS.
Onze website maakt gebruik van cookies. Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te kunnen zijn dat uw bezoek aan onze website zo goed mogelijk verloopt. Menu Mijn reisgids Webwinkel. Wat te doen. Plan je trip. Meetings en evenementen.
chocoladeworkshop Leven in Leuven.
Bram vertelde ons dat hij uitsluitend met Belgische Callebaut chocolade werkt. Hij legde ons ook uit waarom het zo belangrijk is om de chocolade op de juiste temperatuur te brengen. Tijdens de workshop zelf was er ruimte genoeg om vragen te stellen en natuurlijk ook om te proeven en onze vingers af te likken! Aangezien we al volop in de paassfeer zaten, kon de paaschocolade zeker niet ontbreken. We mochten de spits afbijten met het maken van fondant paaseitjes met pralinévulling waar letterlijk een hoekje af is.
Workshop Bonbons maken Monsterevents.
We hebben genoten van het maken van de bonbons een leuk activiteit voor iedereen. De workshop werd op een hele leuke en leerzame manier gegeven. Het was leuk dat we de zelfgemaakte bonbons mee mochten nemen in een doosje. Workshop bonbons maken.
Workshops De Chocolaterie.
Voor de chocolade liefhebber. Wordt een echte artisanale chocolademaker en neem deel aan onze chocolade academie waarin je met verschillende soorten chocolade kan werken en tal van lekkere chocoladeproducten kan maken. Na de workshop krijg je de gemaakte chocolade t.w.v.

Contacteer ons