Meer resultaten voor workshop bonbons maken

 
workshop bonbons maken
Chocolade workshop vanaf 20 p.p. diverse Vlaamse steden.
Brussel, Limburg, Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Vlaamse Kust etc. WORKSHOP CHOCOLADE MAKEN. Chocolade die gemaakt is van cacao die weer gewonnen wordt uit cacaobonen is voor vele dingen gebruikt. Wat te denken van brownies, chocolademousse, chocoladepudding, chocoladetruffels, bonbons en noem het maar op.
spouwmuurisolatie
Chocolade workshop voor het maken van chocolade in het Atelier Chocolat. Planète Chocolat.
Hebt u de ambitie een meester chocolatier te worden? Kom uw chocolaatjes maken tijdens het Atelier Chocolat. U zult de verrijkende ervaring van het vak van de chocolatier ontdekken. Voor een sessie van 1h20 in het chocolade-atelier zult u de authentieke werkkledij van een chocolatier aantrekken, met schort en muts. Een echte cursus chocolaterie! Planète Chocolat 24, Rue du Lombard 1000 Brussel. kijk op kaart. Het was een leuk activiteit, die mijn collega's' en ik zeer waardeerden! De chocolatier was geweldig, zeer gedreven en een enthousiast persoon en we genoten van de tijd met hem, het was een echt plezier! Iedereen hebben de workshop van genoten! Ze waren allemaal erg blij dus bedankt voor alles! De groep heeft hun bezoek aan Planète Chocolate erg genoten, dank je!: Ze hebben me een grote plak donkere chocolade gegeven als bedankje voor hun reis regelingen, die was heerlijk. Talent Acquisition Specialist Monsanto Europe. Global Communication Specialist. Educational Tour Co-ordinator NST Travel Group. Alle deelnemers zijn tevreden weggegaan en we zullen zeker weer terugkomen als we naar Brussel komen, uw bonbons zijn echt uitstekend!
wkk
Chocola-Tuti Chocolade workshops te Leuven.
Welkom bij Chocola-tuti. Ontdek de geheimen van de echte Belgische chocolade met een workshop, een feestje of een incentive. Van de klassieke truffel tot foodpairing met bier, thee en whisky, Chocola-Tuti brengt een betoverende kijk op het voedsel der goden.
lenen
Choco-Story, Het Chocolademuseum Workshops.
Het is mogelijk een workshop te boeken buiten de openingsuren mits bijbetaling van een forfaitaire kost van 120 per 2 uren na de openingsuren. Indien U een reservatie wenst te maken voor een workshop praline, kunt U ons online formulier gebruiken.
binnendeur
Chocolates Made By Me Workshop chocolade Oostkamp Brugge Tel 32471.305.187. Your SEO optimized title.
Workshops Chocolade Pralines. Te Oostkamp 6 km van Brugge. bij u op het bedrijf. Kies uw taal/ choose your language. Website in Nederlands. Website in English. Alle workshops op een rij. Prive workshop voor 2 personen. Workshop chocolade en pralines te Oostkamp.
chocola
Sjolaa Chocolade atelier Workshops.
Luxe chocolade workshop. Mini chocolade workshop. Aan huis levering. BTW BE 0521 820 309. Waar liefde en passie voor. chocolade elkaar ontmoeten. Aan huis levering. DE NUMMER 1 CHOCOLADEWORKSHOP IN VLAANDEREN. Data en open plaatsen voor de workshops klik op de link.
Let's' chocolate! Plezante Chocoladeworkshops in Antwerpen.
U mag zich tijdens de workshop dan ook verwachten aan een paar grappige anekdotes, een paar funfacts, en dit alles gebracht op een entertainende manier. Door Caroliens liefde voor Antwerpen, zit in elke chocoladeworkshops ook een link naar deze fijne stad.
Choco-Story Reserveren.
Ga naar top Bezoek met zak van chocolade. U bezoekt het museum en krijgt een demonstratie pralines maken en U proeft ervan zakje van 500g chocolade naar keuze. Reservatie verplicht min 15 personen. Volwassenen in groep chocolade: 950., Kinderen 6-11j in groep chocolade: 8. Ga naar top. Creatieve workshops kinderen of volwassenen. De activiteit begint met de ontdekking van het museum Choco-Story Brussels in het gezelschap van een gids. Proeverijen en een demonstratie van de ambachtelijke vervaardiging van pralines zijn voorzien. Met de hulp van een chocolatier maakt u mendiants, orangettes, truffels en andere kleine chocoladespecialiteiten om mee naar huis te nemen. De creatieve workshops worden georganiseerd voor kleine groepen en enkel op reservatie. Taal: Nederlands Frans Engels. Duur van de activiteit: 2 uur. Groep van 10 personen: 250 15 euro/extra persoon. Toegang, workshop, rondleiding inbegrepen.

Contacteer ons