Resultaten voor workshop cocktails maken

 
workshop cocktails maken
cocktails
El Jefes Cocktails.
Hands-on betekent dat we zelf, van A tot Z, vier cocktails met vier verschillende technieken professioneel leren maken. Het alcoholgehalte van de workshop blijft binnen de perken en samen met de niet-drinkers maken we geweldige mocktails vooraf te reserveren, dus iedereen geniet mee.
zonnepanelen
Workshop Cocktails maken Agenda Overzicht Over ons Brailleliga.
Workshop Cocktails maken. Zin in een uitdagende workshop? Kom ons dan op 25 april vergezellen tijdens de cocktailworkshop van Miraeus Cocktail Services! Je wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij eerst een theoretische basis gegeven wordt over sterke dranken en cocktails.
bmi man berekenen
Cocktailworkshops op iedere locatie in NL SHAKE IT!
Alle mix technieken baruitrustingen komen voorbij, en natuurlijk staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktail. Welke cocktails maken we? Er worden 3 cocktails gemaakt tijdens de cocktail workshop en gedronken. Iedereen kiest zijn of haar favoriet en mag die zelf maken!
linkbuilding service
Cocktailworkshop The Cocktail Designer.
Dan kan u tijdens onze cocktailworkshop kennis maken met de cocktailcultuur: gedurende twee uur tonen wij u hoe u kan kiezen uit verschillende ingrediënten om vervolgens uw eigen drankje samen te stellen en te mixen. Onze workshop is de perfecte gelegenheid om aan teambuilding te doen.
Tentenverhuur
sushi cursus workshop sushi maken workshop cocktails maken.
Standaard voorzien we unieke cocktails. Je kan steeds op voorhand een suggestie doorgeven. Zo kan je ons steeds vragen om bijvoorbeeld de lazy red cheeks of de perfecte gin tonic op het menu te zetten. Workshop Cocktails maken. Workshop Cocktails maken zowel alcoholisch als non-alcoholisc h.
kruiswoordraadsel
Bedrijfsuitje Miraeus Cocktail Services, Cocktail Workshops, miraeus-cocktail-services-cocktail-workshops.
Dan kan er worden gekozen voor een mix van alcoholvrije mocktails en cocktails. Over het onthouden van de receptjes hoef je je alvast geen zorgen te maken, want die krijg je allemaal mee naar huis. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. Van 6 tot 250 personen. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop in op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen.
elektrische fiets leasen
Workshop cocktails maken in Ieper vrijgezellenfeest in Ieper Antwerpen Gent Leuven Brussel Brugge Kortrijk Mechelen Hasselt Oostende salsa workshop in Ieper organiseren bij je thuis, op een zelf gekoz
Wie zijn wij. Cocktails maken workshop in Ieper bij je thuis Cocktails maken vrijgezellenfeest in Ieper op locatie. workshop Cocktails maken in Ieper vrijgezellenfeest met cocktail workshop in Ieper bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.
Shaker Tim 27 mixt cocktails op uw feestje Ieper Regio HLN.
De" mensen mogen op voorhand kiezen wat ze willen hebben, zowel met of zonder alcohol." Daarnaast" organiseert de twintiger ook workshops cocktails maken voor vrijgezellen. Dat" gebeurt bij de mensen thuis, want daar zijn ze meer op hun gemak, klinkt het.
Cocktails maken: ken je de basics? Colruyt Group Academy.
Cocktails maken: ken je de basics? Maak je cocktails zoals het moet met de tips die je hier opsteekt! Welke soorten cocktails bestaan er zoal? Hoe begin je eraan en hoe werk je ze mooi af? Met het juiste en perfect gekoelde glas smaken cocktails duizend keer beter. Je bereidt enkele eenvoudige, snelle cocktails en proeft ze achteraf. Je maakt ook kennis met de nieuwste trends, zoals gin en rum. De ideale voorbereiding op een gezellig zomeravondje met vrienden. Type workshop: degustatie.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken. Na de professionele uitleg wordt deze cocktail door de aparte groepjes nagemaakt. Op die manier komen een waaier aan cocktails aan bod. En uiteraard ook proeven, proeven en proeven! De workshops zijn geschikt voor groepen van 8 tot 80 volwassenen minimum 18 jaar. Ik richt me vooral op groepen, vrienden, familie en collegas. Prijs, prijzen, geprezen. Een sfeervolle workshop van 2 à 3 uur waar lachen, shaken, proeven en genieten centraal staan, vanaf 28 euro per persoon. Hier zijn verschillende lekkere cocktails, een receptenboekje, een goede portie ambiance en minstens 3 grapjes inbegrepen.

Contacteer ons