Meer resultaten voor workshop cocktails maken

 
workshop cocktails maken
Workshops Cock a Vero.
Deze workshop wordt gegeven op een door u te kiezen locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of bij vrienden of op uw verjaardag. Prijs: 3 euro per persoon extra op onderstaande prijzen. We maken 4 cocktails in de shaker per persoon.
straal
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
De laatste variant is het blenden mengen waarbij u een blender of keukenmachine gebruikt om ijs en fruit te malen en deze in de cocktail te gebruiken. Bent u wel klaar voor actie in een echte workshop cocktails maken? Zin gekregen in een bloody mary, martini, daiquiri of een mojito?
hoeveel kan ik lenen
Workshops Axxes Café Restaurant.
Wat denk je bijvoorbeeld van een gezellige, originele en professionele cocktail workshop? Gezamenlijk leert u een aantal basistechnieken van cocktails maken. Onze ervaren cocktailspecialist begint met het geven van een uitleg over het ontstaan van cocktails. Daarna vertelt hij over de benodigdheden en ingrediënten die nodig zijn bij het bereiden ervan.
werfdoek
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken. Na de professionele uitleg wordt deze cocktail door de aparte groepjes nagemaakt. Op die manier komen een waaier aan cocktails aan bod. En uiteraard ook proeven, proeven en proeven! De workshops zijn geschikt voor groepen van 8 tot 80 volwassenen minimum 18 jaar. Ik richt me vooral op groepen, vrienden, familie en collegas. Prijs, prijzen, geprezen. Een sfeervolle workshop van 2 à 3 uur waar lachen, shaken, proeven en genieten centraal staan, vanaf 26 euro per persoon. Hier zijn verschillende lekkere cocktails, een receptenboekje, een goede portie ambiance en minstens 3 grapjes inbegrepen.
artiestenbureau antwerpen
Workshop cocktails maken met Gezinsbond Lede Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Workshop cocktails maken met Gezinsbond. 11/04/2016 om 0739: door rudi de koker. Lede Gezinsbond Impe-Papegem maakt samen met een cocktailexpert de beste cocktails vergezeld van lekkere hapjes en leuke muziek tijdens een sfeervolle avond. Inschrijven bij Chris Van der Meersch tot en met vrijdag 15 april 2016.
Afdeling Begijnendijk Workshop Cocktails maken.
Wist je dat. Workshop cocktails maken. Workshop Cocktails maken. Ga naar cdv.be. CDV gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies. Wie is wie. Wie is wie.
Workshop Cocktail in Kortrijk organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie in Kortrijk of op een van onze locaties naar keuze door heel Belgie www.cocktails-shaken.be voor leuke Workshop cock
Voor een workshop cocktails maken in Antwerpen, workshop cocktails maken in Brussel, workshop cocktails maken in Aalst, workshop cocktails maken in Gent, workshop cocktails maken in Sint-Niklaas, workshop cocktails maken in Hasselt, workshop cocktails maken in Brugge, workshop cocktails maken in Oostende, workshop cocktails maken in Leuven, workshop cocktails maken in Tongeren, workshop cocktails maken in Dendermonde, workshop cocktails maken in Turnhout, workshop cocktails maken in Kortrijk, workshop cocktails maken in Mechelen.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails.
Cursus Cocktails Shaken Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma cocktails maken via de post naar huis gestuurd. Alle diploma's' voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.
Cocktail workshop By Peter Grunewald.
Met de cocktail workshop organiseer je net eens die andere teambuilding en verras je je vrienden of collegas met dit originele aperomomenten en maak je je volgende feestje zoveel kleurrijker. In deze 3 unieke cocktail workshops doe je niet enkel felbegeerde kennis op, je gaat meteen ook zelf aan de slag met het maken van cocktails: leer shaken, stirren en swizzelen als een echte bartender/ladytender!

Contacteer ons