Resultaten voor workshop cocktails maken

 
workshop cocktails maken
Workshop aperitiefhapjes maken met een lekkere zomerse cocktail op dinsdag 21 juni te Lokeren.
Workshop aperitiefhapjes maken met een lekkere zomerse cocktail op dinsdag 21 juni te Lokeren. Kleine aperitiefhapjes zijn enorm populair voor het starten van een gezellig etentje. In deze workshop leer je een aantal kleine gerechtjes maken en met je receptenbundel kan je achteraf thuis aan de slag om zo uit te pakken bij je gasten.
logistieke branche
Het Heerenhuis Workshop Cocktails maken.
Tijdens de workshop cocktails maken leert u zelf verschillende cocktails te maken non-alcoholisch ook mogelijk. Tijdens de workshop leert u de basis technieken van het shaken van een cocktail. U krijgt informatie over de ingrediënten, diverse methoden en de beste samenstelling van de cocktails.
SEO
Workshop Cocktails maken Izegem UiT in Vlaanderen.
Op donderdag 19 september 2019 kunnen jullie een workshop Cocktails maken volgen met cocktailexpert Reinout Gelaude. Na zijn professionele uitleg krijgen jullie de mogelijkheid om een waaier aan cocktails te maken en te proeven. Iedereen krijgt bovendien een receptenboekje van de zelfgemaakte cocktails.
filmpje
Workshop Cocktails Maken Haarlem Cocktail Shaken Haarlem Uitjes Haarlem.
We kunnen het wel shaken! Welkom bij de workshop cocktails shaken in Haarlem. Workshop Cocktails Maken Waardering: 0 gebaseerd op 0 reacties. Kent u alle ingrediënten van een Grasshopper? En shaked u binnen no time een Golden Cadillac in elkaar?
SEO en SEA
Comme Chez Soif.
Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte! met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. Een unieke touch. Met onze concepten worden uw gasten op een originele manier van drank voorzien. Boek nu één van onze mobiele bars, de fietsbar of laat ons een cocktail/gintonictoog installeren. Workshops met verse producten. Smaken zijn essentieel. Daarom werken we enkel met zorgvuldig uitgekozen en verse ingrediënten op al onze evenementen. Welke workshop of tasting wil jij volgen?
SEO Page Optimizer Nederland
El Jefes Cocktails.
Hands-on betekent dat we zelf, van A tot Z, vier cocktails met vier verschillende technieken professioneel leren maken. Het alcoholgehalte van de workshop blijft binnen de perken en samen met de niet-drinkers maken we geweldige mocktails vooraf te reserveren, dus iedereen geniet mee.
seo
Shaker Tim 27 mixt cocktails op uw feestje Ieper Regio HLN.
De" mensen mogen op voorhand kiezen wat ze willen hebben, zowel met of zonder alcohol." Daarnaast" organiseert de twintiger ook workshops cocktails maken voor vrijgezellen. Dat" gebeurt bij de mensen thuis, want daar zijn ze meer op hun gemak, klinkt het.
hypothecaire leningen
WORKSHOP COCKTAILS MAKEN.
In deze workshops leer je precies hoe het moet, inclusief het flair gedeelte gooien met flessen. Zo kan jij zorgen dat je op het eerst volgende feestje hoge ogen gooit met je cocktails! Je leert in ander half uur het gooien, shaken, en opdienen! De workshop kost 10, en dat is inclusief de ingrediënten zo goedkoop krijg je het nog niet eens in de kroeg.
ikkoopuwhuis.be
Cocktailworkshops op iedere locatie in NL SHAKE IT!
Alle mix technieken baruitrustingen komen voorbij, en natuurlijk staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktail. Welke cocktails maken we? Er worden 3 cocktails gemaakt tijdens de cocktail workshop en gedronken. Iedereen kiest zijn of haar favoriet en mag die zelf maken!
reachstacker
Cock à Vero Toerisme Kasterlee.
Shaken, mengen, blendenje wil al langer zelf een lekkere cocktail kunnen maken maar weet je niet precies welke dranken bij elkaar kunnen, hoe je het best kan shaken en wat de bereidingstechniecken zijn? Leer het tijdens een workshop bij Cock à Vero.
live bands

Contacteer ons