Resultaten voor workshop taarten maken

 
workshop taarten maken
Cursus Taarten Maken Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Cursus Taarten Maken. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
workshop
Workshops Taarten maken en Vrijgezellen activiteiten Anouchka's' Piece of Cake.
Desserttafels, versierde taarten, workshops meer. ZWANGERSCHAP / BABYBORREL. BEREKEN JE PRIJS. GEBAK MET LOGO. WORKSHOPS VOOR EVENTS. INDIVIDUELE WORKSHOPS TAARTDECORATIE. Wil je zelf meer leren over het versieren van gebak of het maken van gebak? Dan vind je zeker je gading tussen onze workshops! Wij bieden workshops aan in bakken, taartdecoratie, kinderworkshops ook voor kinderfeestjes, workshops voor vrijgezellenfeestjes en workshops voor teambuildings of events. Bij alle workshops ligt de focus op actief leren door zelf aan de slag te gaan! Zijn jullie met 5 of meer personen, dan kan je ook een privéworkshop aanvragen voor jullie groep, waarbij jullie zelf het thema kiezen. Indien gewenst en mogelijk, kan een privéworkshop ook op locatie plaatsvinden. Er is bovendien de mogelijkheid om ook voor teambuildings een programma te laten samenstellen en ook een workshop in het Engels is mogelijk.
zonnepanelen
Workshops.
Valentijn taart 7 februari 2018 volzet! Ben je beginner en dus nog niet zolang bezig met het maken van taarten of heb je gewoon zin om deze leuke taart te komen maken? Iedereen is dus welkom! In deze workshop leert u de basis technieken van het taart decoreren.
schuldsaldoverzekering
Workshops Cake, Bake Love.
Altijd al zelf zon mooie taart willen maken? Hier kan je dat leren! Je leert onder andere een taart snijden, vullen, afsmeren en bekleden met marsepein of fondant. Daarna leer je alle decoratietechnieken. Kennismaking met Airbrush. Leer tijdens deze workshop eventueel met jouw eigen airbrush alle ins-and-outs van het airbrushen! Taart voor gevorderden. Altijd al willen leren hoe je van die strakke hoeken in taarten maakt?
valse wanden
Informatie Patty Cake.
We verwachten eind augustus weer nieuwe workshops aan te bieden. Ben je een beginnende bakker en opzoek naar een leuke workshop waar je de basis kunt leren voor het maken van taarten, dan kun je bij Patty Cake terecht. Stap voor stap begeleiden we jou in het maken van mooie creaties.
workshop
Workshops algemeen Cakes Stuff.
Eerst maken we een tiara/kroontje en snijden we de cake in de vorm van een kussen. We smeren af en bekleden. We gebruiken hiervoor fondant of marsepein die je zelf kan kleuren naar eigen keuze. Op het eind van de workshop ga je met een leuke eigen creatie naar huis. Prijs: 75 Euro lunch inbegrepen duurtijd: ong. niveau: geschikt voor iedereen leeftijd: 16 jaar. Tijdens deze workshop gaan we 2 taarten doorsnijden, vullen, afsmeren en bekleden.
Home TWINKELCAKE.
Graag een workshop volgen? Kijk dan snel naar ons aanbod, schrijf je in onderaan de site voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch de nieuwe workshopagenda's' nog voor ze online worden gezet! Wij maken geen taarten, dus geen taarten op bestelling mogelijk.
Taarten bakken voor beginners Colruyt Group Academy.
Terug naar het overzicht. Taarten bakken voor beginners. Van confituurtaart over fruittaart tot biscuit: maak de lekkerste klassiekers klaar! Taarten maken is niet zo moeilijk als het lijkt. Zeker niet met de tips en tricks die je in deze workshop opsteekt.
Workshop taarten maken Antwerpen Gent Limburg Vlaanderen.
Workshop taarten maken organiseren in Antwerpen, Limburg, Gent, op verplaatsing en leren taarten decoreren. Taart cupcakes maken op verplaatsing in Antwerpen en Gent. Lijkt het u ook zo leuk om te leren hoe je zelf een mooie en lekker taart of cupcakes kunt decoreren?
De leuke cursus Zelf taarten maken volg je bij NTI.
met 2 hele mooie boeken waar echt alles in staat wat je nodig hebt niet alleen om taarten te maken je kan op je eigen tempo lekker thuis studeren. en wat je geleerd hebt kan je uitproberen in de workshop en bij jezelf thuis natuurlijk.

Contacteer ons